Gerçekten bu kadına nasıl davranmam Laz'ım yardım edin lütfen

uzak dur.ne kadar uzak o adar iyi bence.
Onu bu kadar olana rağmen bi yavrum demesiyle dost sanıyor o beni deli ediyor görüşelim tamam arada anlaşabildiğimiz kadar ama bi bak gör kör müsün eşime böyle söylüyorum sürekli teşekkürler yorumlarınız için canım

Haklısın canım insan eşine kiyamadigi için sabretmeye çalışıyor ama üzülen biz oluyoruz kayinvalidenin çok umruydaydi senin uzulmen bak ben bos verdim kaynanayi eskiden neden sevmiyor bu kadin beni diyor uzuluyordum şimdi hiç canımı sikamam kendime etmişim beterin beteri var unutma

İlla ki bu da benim sınavım ama onu takmıyorum son olan olayda durumumu fırsat haline çevirmesi çok kırıcı eşime de kızgınım ona bu fırsatı verdiği için teşekkürler yorumların için Allah razı olsun

Merhaba benim bu konuda acı tecrübelerim var size tavsiyem eşinizin ne kadar yanınızda duracağı şartlarınızı iyi değerlendirin balık baştan kokar bu anne size sürekli sorun olacak bu belli ya ben bunu çeker susar otururum öyle çocuk yaparım deyin çocuk olunca ağırlığınız artıyor ama o aşama ya gelene kadar sabırlı olmalısınız sizde politik olun derim bu kocalar maalesef böyle sonuçta annesi zaafı olacak kötü kaynana olunca da kendine oynayacak zaten aslında ne kadar hayatı zorlaştırıyorlar bana neler yapıldı anlatsam bitmez resmen kendimi kuma gibi hissettim çok acılar yaşadım siz de çocuk için iyi düşünün annelik çok güzel Allah isteyene versin her kadın çok değerlidir o yüzden kimseye kendinizi ezdirmeyin duymayın siz onun sözleri için sakin kocanıza yüklenmeyin haketmediğinden değil en güzel cevap susmak işe yaradığını göreceksiniz adam da anlayacak sonunda inanın ben başardım siz de bu hassasiyeti bırakın o kadın değişmez siz hep üzüleceksiniz yoksa Allah yardımcınız olsun

Harika bir yorum,harika!
+1500

Hayat sanki kolaymış gibi
birde gelip bir başkası zorlaştırmıyor mu ekstradan
lanet gelsin beee....

Ya bir şey deyim mi 2. Evliliğini yapmış ve çocuklu bir insana göre fazla basit şeylere kafayı takıyorsunuz bence. Yani tüplerinizi ilk eşinizden daha fazla çocuk istemediğiniz için bağlattınız sanırım. 2 çocuğunuz zaten var değil mi. Ne bileyim çok büyütüyorsunuz gibi geliyor bana. Kv gizliden laf çarpıyor olabilir ama yüzde doksanımızın kv si de aynı şeyi yapıyor. Bu kadar bunalmayın. Ne güzel 2. Evliliğinizde eşinizle mutlusunuz, buna odaklanın. Eşiniz de tüp bebek tedavisine sıcak bakıyormuş, e daha ne.

Esasen siz hassassınız

Eşiniz hatalı da birlikte yaşayan sonra düğün yapacaklara denir bu kv nin lafı olağan gibi

Burada bile diyoruz aman korunun düğüne karnınız burnunuzda gitmeyin diye

Çözüm mesafe

Az görüşün evini eşyasını vs bilmeyin

Size alma yükümlülüğü yok kendisi de ne isterse alır

Ben onlara inat yapmam zaten çocuk öyle şey olmaz istediğim için eşimi de seviyorum onunla bi ğroblemimiz Yok Allah'a şükür emin ol o kuma olayını bende yaşadım :) beraber otururken Allah islah etsin ne bileyim bilerek yarama tuz basıyor Allah bildiği gibi yapsın

İşte evlenip ayrılıp dul yaşayıp hayatın tüm zorunluğunu görmüş biri olarak yıprandım tahammül sınırı biraz zorlandı mı eskisi gibi olmuyor işte tam tersi yaşayan bilir arkadaşım kaynanayı böyle hayal etmedim ben bu düşmandan daha beter benim ona bi kastım yok onu anlamak gerçekten imkansız

Doğru söylüyorsunuz çocuğu olmayan birine kahkahayla o sözleri söylemek çok normal ama ben üzerime almışım bilmese ne ala ama biliyor nitekim nisbet yapıyor ayriyeten siz evlenirken kv niz düğününüzü ev eşyalarınızı vs üzerlerine düşen görevleri yapmadılar sanırım ondan size almaya mecbur değiller diyorsunuz bana değil oğluna olan görevlerini yapması lazım analık babalık kolay değil doğur büyüt banane gitsin evlensin öyle şey olur mu ben zaten.bişey beklemiyorum eşim geçen söyledi o da ona istinaden kendime alacağım diyor ki sen bekleme demek istiyor yoksa zaten tedavi için kredi çekeceğim biraz fazla çekip eksiklerimi tamamalayacağım evimde kaynanamın bana aldığı bir çekirdek bile Yok beklentim olsa böyle olmazdı

Tüp bebeğim var

Çocuk olmamasının nasıl bir duygu olduğunu yeterince bilirim

Evet Kv ve kendi anne babam hiçbir şey almadı biz evlenirken

Düğün parasını da biz aldık gelinliği de bana takılan seti de Kv kp annem babam da bilezik ve altın taktılar birer tane

Bütün konularda size bir şey almak zorunda değiller yazıyorum yazmaya da devam edeceğim

Bu benim kesin görüşüm kimsenin üzerine düşen görev vs yok

Ha bu arada ben evleneceğim Zaman Kv bana bir şey almadı ama misafirler gelecek diye evine son model buzdolabı aldı hatta ben de inceleyip fikir verdim

Markalı bazalı yatak aldı vs vs

Bunların hiçbiri benim ve eşimin arasını bozmadı zira ben eşimle evliyim bana ne Kv bin harcamasından parasından

Olayınızda da sorunlu eşiniz boşboğazlık yapmayacak

Kv niz gıcıklık yapsa bile sorumlusu eşiniz

Emin'im ki öyledir

Sorun alıp almamak değil aramızda verilen bazı sözler vardı vs uzun konular bir de bize hiçbir yararı olmayan birinin bir de işlerime karışıp annemi söyle onlara çocuk yapmasınlar diye fitlemesi benim sinirimi bozan kaldı ki eşimin hatalı olduğunu bende biliyorum ve bunun için ona çok kızıyorum

Sanki sizin elinizde olan bir şey! Allah sabır versin sana.
Kendi 2 tane çocuğu var ama 7 tane de aldırmış bunu her fırsata çok güzel bişeymiş gibi anlatır bir de öyle birinden de böyle ana oluyor işte vicdanı olsa dalga konusu yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…