- 8 Ocak 2015
- 45
- 12
- 18
1 bucuk yıllık bi birlikteliğim oldu ama 8 ay önce ayrıldık. Fakat nerdeyse her gün konusuyoruz arada tartısmalar oluyor 2 3 gün konusmuyoruz. Geçmişte onu terk ettiğim için cok kızgın bana ve başkasını seçtiğim için adla unutmuyor bunları hep aklında kimi zaman yüzüme vuruyor kırıyor fazlasıyla. Bir de ondan önceki yaşantımı ona anlatmıştım en büyük hatam buydu zaten kaç sevgilim var kaç kişiyle el ele tutustum öptüm sarıldım vs. Bunlar daha da tuz biber oldu zaten 3 senedir beni seviyor ben cok kötü zamanlar gecirdim ve secimlerim ondan yana olmadı ama bu onu sevmediğim veya istemediğim için değildi gerçekten psikolojik olarak kötüydüm hala yardım alıyorum atlattım bi cok seyi ama bunu anlamıyo sen bilerek yaptın şöyle böyle. Her neyse 1 haftadır aramız cok iyiydi canım cicim askım falan diyodu bende barıstık heralde falan sandım biz neyiz dedim sevgili olmadığımızı söyledi eh yıkıldım haliyle kavga ettik ve 5 gündür konusuyorduk bugün mesaj attı yine Geçmişle ilgili şeylerden bahsetti umursamadım bu sefer ve ona artık benden vazgeçmesini söyledim bir sürü saydırdı işişte sen neler neler yaptın ben vazgecmedim vazgecemedim şimdi bana nasıl bunu söylersin yazılar olsun falan neler neler. Çok üzgünüm gercekten ona bunu iyiliği için artık acı cekmesini istemediğim için karar aldığımı söyledim ama nafile. Her yolu denedim arkadaslar gerçekten 8 aydır çabaladığım kadar hayatım boyunca hiç bişeye çabalamadım. Lütfen yardım edin