Gerçekten çok çaresizim.

Sizce ne yapmalıyım?

• vazgeç

OY: 18 75,0%
  • çabala

OY: 0 0,0%
  • akışına bırak

OY: 6 25,0%

• Ankete Katılan
    24

ilovewolf

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
45
12
18
1 bucuk yıllık bi birlikteliğim oldu ama 8 ay önce ayrıldık. Fakat nerdeyse her gün konusuyoruz arada tartısmalar oluyor 2 3 gün konusmuyoruz. Geçmişte onu terk ettiğim için cok kızgın bana ve başkasını seçtiğim için adla unutmuyor bunları hep aklında kimi zaman yüzüme vuruyor kırıyor fazlasıyla. Bir de ondan önceki yaşantımı ona anlatmıştım en büyük hatam buydu zaten kaç sevgilim var kaç kişiyle el ele tutustum öptüm sarıldım vs. Bunlar daha da tuz biber oldu zaten 3 senedir beni seviyor ben cok kötü zamanlar gecirdim ve secimlerim ondan yana olmadı ama bu onu sevmediğim veya istemediğim için değildi gerçekten psikolojik olarak kötüydüm hala yardım alıyorum atlattım bi cok seyi ama bunu anlamıyo sen bilerek yaptın şöyle böyle. Her neyse 1 haftadır aramız cok iyiydi canım cicim askım falan diyodu bende barıstık heralde falan sandım biz neyiz dedim sevgili olmadığımızı söyledi eh yıkıldım haliyle kavga ettik ve 5 gündür konusuyorduk bugün mesaj attı yine Geçmişle ilgili şeylerden bahsetti umursamadım bu sefer ve ona artık benden vazgeçmesini söyledim bir sürü saydırdı işişte sen neler neler yaptın ben vazgecmedim vazgecemedim şimdi bana nasıl bunu söylersin yazılar olsun falan neler neler. Çok üzgünüm gercekten ona bunu iyiliği için artık acı cekmesini istemediğim için karar aldığımı söyledim ama nafile. Her yolu denedim arkadaslar gerçekten 8 aydır çabaladığım kadar hayatım boyunca hiç bişeye çabalamadım. Lütfen yardım edin

Bence siz bu çocuğu sevmiyorsunuz
Ne kendinize kötülük yapın nede ona..
Ben olsam sizin asla yüzünüze bile bakmam..
Bence iyi bir sonunuz yok...
Ayrıca ne diye her şeyinizi anlattınız ki, Geçmişi geçmişte bırakmak lazım..
Umarım bundan sonra geçmişinizden ders alırsınız..

Allah başka dert vermesin öncelikle ....
hem senin geçmişinden memnun değil hemde vazgeçmek istemiyo senden saydırıyo falan sana...
boşver çabalama zaten yolunda gitmeyen bi ilişkiymiş yazdıgına göre :KK51:

Kaç kişiyi öptüğünüzü falan nasıl anlatabiliyorsunuz? Ne olursa olsun geçmişinizdeki hayatınız sizi ilgilendirir. Kimse bilmek zorunda değil , biz dahil. Sonrası böyle oluyor işte koparın ipleri yoksa cok daha mutsuz olacağınız aşikâr.

1 bucuk yıllık bi birlikteliğim oldu ama 8 ay önce ayrıldık. Fakat nerdeyse her gün konusuyoruz arada tartısmalar oluyor 2 3 gün konusmuyoruz. Geçmişte onu terk ettiğim için cok kızgın bana ve başkasını seçtiğim için adla unutmuyor bunları hep aklında kimi zaman yüzüme vuruyor kırıyor fazlasıyla. Bir de ondan önceki yaşantımı ona anlatmıştım en büyük hatam buydu zaten kaç sevgilim var kaç kişiyle el ele tutustum öptüm sarıldım vs. Bunlar daha da tuz biber oldu zaten 3 senedir beni seviyor ben cok kötü zamanlar gecirdim ve secimlerim ondan yana olmadı ama bu onu sevmediğim veya istemediğim için değildi gerçekten psikolojik olarak kötüydüm hala yardım alıyorum atlattım bi cok seyi ama bunu anlamıyo sen bilerek yaptın şöyle böyle. Her neyse 1 haftadır aramız cok iyiydi canım cicim askım falan diyodu bende barıstık heralde falan sandım biz neyiz dedim sevgili olmadığımızı söyledi eh yıkıldım haliyle kavga ettik ve 5 gündür konusuyorduk bugün mesaj attı yine Geçmişle ilgili şeylerden bahsetti umursamadım bu sefer ve ona artık benden vazgeçmesini söyledim bir sürü saydırdı işişte sen neler neler yaptın ben vazgecmedim vazgecemedim şimdi bana nasıl bunu söylersin yazılar olsun falan neler neler. Çok üzgünüm gercekten ona bunu iyiliği için artık acı cekmesini istemediğim için karar aldığımı söyledim ama nafile. Her yolu denedim arkadaslar gerçekten 8 aydır çabaladığım kadar hayatım boyunca hiç bişeye çabalamadım. Lütfen yardım edin
kimse vazgeçilmez değildir bence bırakın artık bu ilişkide debelenmeyi ..
terk edilmiş aşka geri dönmek saçma zaten kırılan bardaktan su içmek gibi birşey onu kırmışsın ve asla düzelmeyecek ömür boyu başına kakacak şunu yaptın bunu yaptın diye o yüzden ileriye bak geçmişi boşver ..
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sen de seçimlerinde dikkatli davran artık tatlım sağlıklı kararlar ver:KK14:

Kimi öptün, kime sarıldın vs bunlar sevgiliye anlatılacak şeyler mi Allah aşkına? Ne gerek var?
Bu ilişkinin ya da adı her neyse onun cılkı çıkmış bence.
Sen kesinlikle bu çocuğu sevmiyorsun, bu da çok belli. Ayrıl.

Sen zaten başkasını seçmişsin çocuğu terkedip,
O seçtiğin kişiyle ayrıldığında tekrar çocuğa mı dönmek istedin?

Olmuyorsa olmuyordur.Zorlamanın anlamı yok.Kafası karışık erkekle de uğraşılmaz.aRAMA KONUŞMA YAZMA .

canım bu adam çok takıntı.
yapma lütfen bir ömür bunu çekemezsin.
bitirmek için birinden destek al.
senin yerine güvendiğin biri telefonda filan bunu o kişiye söylesin.
belliki seni ikna etmeye çalışıyor.
bu şekilde kurtulamazsın bu adamdan.

Kesinlikle sevmiyosun lafınını kabul edemem çünkü gerçekten cok seviyorum. Onunda sevdiğini biliyorum. Evet anlatmam elbette yanlısı ama cahillik iste her seyimi bilsin güvensin gizli saklı olmasın istedim:KK43: aslında cok iyiyiz ikili olarak yan yanayken hiçbi sorun olmuyordu ama ayrılınca her iyi günün sonu kötü bitiyordu.. ne denli pişman olduğumu da biliyor bunu söylüyo ama beni rahatlatmıyo bu yetmiyo diyor.. Ayrıca ondan önceki hayatımhayatımı bu kadar takması ne biliyim saçma geliyor ya of

Ben zaten terapi ye gidiyorum yardım alıyorum ama inanın bu sadece yaşadıklarımın 1000de 1i. Anlattığımdan cok daha takıntılı ona yardım almasını söylüyorum ama ısrarla bişey değişmiycek neden gidiyim ki diyor artık cok yoruldum bende..

17 yaşında ne ara neler yaşadın cnm sen ya.. nerdeyse 2 yıldır da bu çocuk var ondan önce de 15 yaşındaymışsın zaten. Bence uzaklaşıp biraz durulman daha hayırlı olur

Sizin ikiskiniz resmen bulamac olmus ya nedemek kimke opustugumu biliyo bilmem ne nerde sizin ozeliniz ki bu sdamdan da bi halt olmaz bosa kurek cekmeyin.

Back
X