Gercekten Cok Sıkıldım Bu Durumdan !...

Evet esıme anlatacagımm

canım zaten birçok kişi söylemiş bu durum obsesyon yani takıntı ve bu grip gibi,romatizma gibi bi rahatsızlık... ve sadece terpi yada sadece ilaç tedavisi yetersiz kalır. hem terapi hem ilaç tedavisi olman lazım... ama şundan emin ol kesinlikle tedavisi olan bir durum... mutlaka iyi bir dr araştır ve dediklerini harfiyen yap.. tabii öncelikle bunun için istekli ve hazır olmalısın.. allah yardımcın olsun..

Evet ısteklıyım ve bırakmak ıstıyorum ama kendı kendıme basaramayacagım ...

Canım hala arastırıyorum ıyı bır doktor bulabılmek ıcın ...

çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin inş.

kendinde demişsin babam bizi terk ettikten sonra olmuş diye... istanbul gibi bir yerdeymişsin. çok rahat iyi doktorlar bulabilirsin... hatta nette bir site var. doktorlara soru sorabilirsin sonra tatmin edici cevap alırsan ona gidersin...

Canim sana hipnozu öneririm bu tarz takintilarda faydasi oldugunu duydum...once sebebini bulup sonra bu yontemle yok olabiliyor...bi arastir derim

Sagol canım dedıgın sıteyı bulmaya calısacagımm ...

Öncelikle gecmis olsun diyorum cünkü bu bir hastalik. Esine söylemek tabii ki senin tercihin , iyilesmene faydasi olacaksa nedn olmasin.

Sana bu durumunla ilgili Dr. Tanju Sürmeli yi öneririm.Onunla kesinlikle iyilesecegini düsünüyorum.Internetten telefon numarasina ulasabilir , randevu alabilirsin.

Lütfen daha fazla ihmal etme biran önce tedavi ol, insallah burdan güzel haberlerini aliriz.

Yorumun ıcın tesekkur ederım canım arastıracagım sagol ...

kendine çok pahalı bir bluz al
ve onun üzerinde dene

Canım pahalı anlayısı kısıden kısıye degısır ...

Sana soyle soyleyeyım cok severek gıydıgım ,

tırıl tırıl elbısemı gecen gun soke soke bıtırdım ...

189 tl ye almıstım yanlıs hatırlamıyorsam ...

Yanı parasıyla ılgısı yok ...

Bence 5 tl bıle olsa yazık neden sokeyım kı ?

bu takıntı elbet.
farkındasın ve bunun bir çaresine bakman lazım.
yazık yani kıyafetlerıne. düzeni takıntı etsen? temizliği falan

Yanı demem o kıı bunun parayla , tıtızlıkle ılgısı yok canım ...

Kısaca takıntı sanırım Doktora gıttıgımde ogrenecegım artık ...

takıntılar farklı şekillerde olabiliyor. bana takıntı gibi geldi.
ama kararı doktor verır, evet gitmelisin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…