- Konu Sahibi HasnictirR
-
obsesyonları yakınlarınıza anlatmak çok rahatlatıyor
eşinize anlatmaktan çekinmeyin
benim yapmaktan hoşlandığım saçma bir şey var diye anlatırsanız o sizi garipsemez herhalde
obsesyonları çoğu insan yaşar ama günlük hayatı etkileyecek duruma geldiğinde tedavisi gerekir
canım zaten birçok kişi söylemiş bu durum obsesyon yani takıntı ve bu grip gibi,romatizma gibi bi rahatsızlık... ve sadece terpi yada sadece ilaç tedavisi yetersiz kalır. hem terapi hem ilaç tedavisi olman lazım... ama şundan emin ol kesinlikle tedavisi olan bir durum... mutlaka iyi bir dr araştır ve dediklerini harfiyen yap.. tabii öncelikle bunun için istekli ve hazır olmalısın.. allah yardımcın olsun..Arkadaslar cıddı bır sorunumun oldugunu bılıyorum ...
Benım derdım kıyafetlerımın altlarını sureklı sokuyorum ...
Nasıl anlatsam ? Penye bady , pıjama vs sureklı altlarını sokuyorum ...
Bu huyum kucuklukten bu yana var ...
Yenı kıyafetler alıyorum ve aynı sekılde tutamıyorum kendımı ...
Neden bunu yaptıgımı bılmıyorum cıdden ...
Cok hosuma gıdıyor sonra da uzuluyorum ...
Eger anlamayan varsa resım koyabılırım ?
canım zaten birçok kişi söylemiş bu durum obsesyon yani takıntı ve bu grip gibi,romatizma gibi bi rahatsızlık... ve sadece terpi yada sadece ilaç tedavisi yetersiz kalır. hem terapi hem ilaç tedavisi olman lazım... ama şundan emin ol kesinlikle tedavisi olan bir durum... mutlaka iyi bir dr araştır ve dediklerini harfiyen yap.. tabii öncelikle bunun için istekli ve hazır olmalısın.. allah yardımcın olsun..
çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin inş.
kendinde demişsin babam bizi terk ettikten sonra olmuş diye... istanbul gibi bir yerdeymişsin. çok rahat iyi doktorlar bulabilirsin... hatta nette bir site var. doktorlara soru sorabilirsin sonra tatmin edici cevap alırsan ona gidersin...
Canim sana hipnozu öneririm bu tarz takintilarda faydasi oldugunu duydum...once sebebini bulup sonra bu yontemle yok olabiliyor...bi arastir derim
canım çok sevdiğin bayıldığın bir tişörtü hiç söktün mü?? ya da söktüysen ne kadar üzülmüşsündür.. bu üzüntüyü bir daha yaşamak istemezsin sanırım.. o yüzden canım. beyninde sende bitiyor bu iş. evrene olumsuz mesaj değil olumlu mesajlar göndermeye çalış canım.[/QUOT
Merhaba arkadaşlar, Bu takıntılar falan aslında çok fazla hassas, ince fikirli insanlarda meydana geliyor diye düşünüyorum bende yaklaşık 2 senedir sıkıntılı günler yaşıyorum. Sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istedim. Herşeyi kafaya takıyordum ama bu sonra çok ilerledi şimdi her şeyi çok inceliyorum bu da bazı gereksiz yanlş insanları hayatıma sokmamdan kaynaklanıyo. Sonra böyle kendini bile özler oluyosun o yüzden aslında biraz da kaylesiz olcaksn.
Öncelikle gecmis olsun diyorum cünkü bu bir hastalik. Esine söylemek tabii ki senin tercihin , iyilesmene faydasi olacaksa nedn olmasin.
Sana bu durumunla ilgili Dr. Tanju Sürmeli yi öneririm.Onunla kesinlikle iyilesecegini düsünüyorum.Internetten telefon numarasina ulasabilir , randevu alabilirsin.
Lütfen daha fazla ihmal etme biran önce tedavi ol, insallah burdan güzel haberlerini aliriz.
kendine çok pahalı bir bluz al
ve onun üzerinde dene
Canım pahalı anlayısı kısıden kısıye degısır ...
Sana soyle soyleyeyım cok severek gıydıgım ,
tırıl tırıl elbısemı gecen gun soke soke bıtırdım ...
189 tl ye almıstım yanlıs hatırlamıyorsam ...
Yanı parasıyla ılgısı yok ...
Bence 5 tl bıle olsa yazık neden sokeyım kı ?
bu takıntı elbet.
farkındasın ve bunun bir çaresine bakman lazım.
yazık yani kıyafetlerıne. düzeni takıntı etsen? temizliği falan
Asırı temız ve duzenlı oldugum ıcın bunun bana zarar verdıgını dusunuyorum zaten ...
bence farklı şeyler
bunun sebebi aşırı titizlik değil ki. bu da başka bir takıntı:26:
Yanı demem o kıı bunun parayla , tıtızlıkle ılgısı yok canım ...
Kısaca takıntı sanırım Doktora gıttıgımde ogrenecegım artık ...
takıntılar farklı şekillerde olabiliyor. bana takıntı gibi geldi.
ama kararı doktor verır, evet gitmelisin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?