Bu ilişkiden sağlam bir evlilik çıkmazTanisali 6 7 ay oldu. Inisli cikisli bir iliskimiz var. Basta hersey ruya gibiydi. Cok farkliydi. Sonra ailesini getirecekti tanistirmak icin aileme,;dayisi karsi cikmis biraz gorusun diye. Onceki evliligi husranla bitmisti. Sonra aneliyatlari girdi araya 4 ameliyat gecirdi. Sonra yanlis anlamalar basladi onun ozgur ruhu bir baskasinin boyundurugunu ksbul etmiyordu. Bir baskasina gore yadayamayacagini hissettim. Sonra vsrikosel kisirlik girdi araya. Isler sarpa sardi 4 ay oldu aileme geri donmedi babam sogudu ailem sevmedigini istemedigini dusunuyor. Ben de cok didikledim anlamaya calistim. Hep kacista. Bir hafta kaldi test sonucunu bekliyor. Bir ara hamileyim sandim vok sevindi delirdi resmem. Hemen evlenelim dedi bir kere de agzindan cocugum olmayacaksa seni ne yapim dedi. Zaten test bozuk cikarsa beni
istemezsin diyor. Sizce beni seviyor mu?
Ya neyi anlatim. Ama yilan hikayesi biraz haklisinizKonuyu ilgili bölüme taşıdım ama hiçbir şey anlamadım desem..
Onda da var tuhaflik sadece bende degil. Yani test sonucuna baglandi hersey. Bana sonuclarini gonderdi isim gorunmuyor. Ameliyat oldugunda hastaneyi aradim taradim yok oyle bir isim.sonra aradim diye kizdi. Goruntulu aradi firca atti. Sen brnim vasim mi olmaya calisiyorsun dedi. Sacmalayip durdu. Sonra ben cildirdim nr demek bu diye. Actim agzimi yumdum gozumu
Nasil yani ben cozemiyorum bu kisiyi artik. Bakislarini dahi niyetini. Herkes ama herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor halbuki. Aslinda arastirmak icin aramadim dirumunu soracaktim cok basit bir ameliyatti 4 5 kere ameliyat oldu. Gitti gelmedi ailesini getirecekti geturmediBu mesajınızı okumadan yorum yazmışım. Ortada güven yoksa,arkasından bu şekilde araştıracaksanız yada araştırıyorsunuz diye her seferınde aynısını yasayacaksanız harbiden boşverin gitsin. Ha bence yaşadığınız daha büyük sorunlarda var,sadece bu değil.
Su da var zaten sadece cinsellik icin biriyle evleneceklerse bence hic evlenmesinler. Insan gercekten sevdigi icin evlenmeli yada sadece cocuk icin degil. Bence oyle.
Hamile degilim Alkahtan. Bi de soruyor: hamile olmayi mi isterdin olmamayi mi diye. Hem kel hem fodul ysni. Ben sana guvendim bir halt ettim hamile olsam etrafa nasil acikliyicam bir kere beni dusun biraz daeee hamileysen ne olacak çok garip bir ilişki k.bakma ama adamı bu kadar kısa suredır tanıyorsun ama hamile kalabilecek duruma gelmişsin hatalısın
deli mi nedir allahım yaa görüşme bu adamla bana kalırsaHamile degilim Alkahtan. Bi de soruyor: hamile olmayi mi isterdin olmamayi mi diye. Hem kel hem fodul ysni. Ben sana guvendim bir halt ettim hamile olsam etrafa nasil acikliyicam bir kere beni dusun biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?