Gercekten dogru biri mi?

Değişik bi ilişkiniz var evli değilsiniz evli gibi yaşıyosunuz galiba

Cozum yada baska bir oneriniz yok galiba. Zaten 1 haftaya brlli olacak dananin kuyrugu bende gorusmuyucem o bana donene kadar. Seytan durtmezse*

Su da var zaten sadece cinsellik icin biriyle evleneceklerse bence hic evlenmesinler. Insan gercekten sevdigi icin evlenmeli yada sadece cocuk icin degil. Bence oyle.

O kendini eksik hissediyor bu durumdan dolayi. Oyle anliyorum yaklasmamasi da ondan hassas kirilgan biri ve ben onu cok kirdim. Ailem kiziyor gereksiz cok fazla taviz verdigimi soyluyotlar belki haklilar. Ama bunlari yapmasaydim degip degmedigini nasil anlardim. Ha yine anlamadim o ayri

Erkekleri cozmek cok zor gercekten de. Yanlis yapsam da bu benim yanlisim. Kimseyi baglamaz zarar olduysa bana oldu. Kimseye degil. Sorumluluk da bunu gerektirir. Ben sevdim sadece. Artik gerisi Allaha ve O na kalmis

Bu ilişkiden sağlam bir evlilik çıkmaz
İyi düşünün bence

Onda da var tuhaflik sadece bende degil. Yani test sonucuna baglandi hersey. Bana sonuclarini gonderdi isim gorunmuyor. Ameliyat oldugunda hastaneyi aradim taradim yok oyle bir isim.sonra aradim diye kizdi. Goruntulu aradi firca atti. Sen brnim vasim mi olmaya calisiyorsun dedi. Sacmalayip durdu. Sonra ben cildirdim nr demek bu diye. Actim agzimi yumdum gozumu

Boşverin gitsin sonradan üzüleceğinize önceden üzülün

Bu mesajınızı okumadan yorum yazmışım. Ortada güven yoksa,arkasından bu şekilde araştıracaksanız yada araştırıyorsunuz diye her seferınde aynısını yasayacaksanız harbiden boşverin gitsin. Ha bence yaşadığınız daha büyük sorunlarda var,sadece bu değil.

Oyle emek verdim ki emegime mi yanayim. Beyaz atli prens zannedip kurbaga cikmasina mi bilemedim. Oyle guzel basladi ki, kurandan ayetleri ezbere soyluyor acikliyor. Sevdigine sahip cikar sandim guvendim sevdim sonra bin turlu bozukluk cikti

Nasil yani ben cozemiyorum bu kisiyi artik. Bakislarini dahi niyetini. Herkes ama herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor halbuki. Aslinda arastirmak icin aramadim dirumunu soracaktim cok basit bir ameliyatti 4 5 kere ameliyat oldu. Gitti gelmedi ailesini getirecekti geturmedi

eee hamileysen ne olacak çok garip bir ilişki k.bakma ama adamı bu kadar kısa suredır tanıyorsun ama hamile kalabilecek duruma gelmişsin hatalısın

Su da var zaten sadece cinsellik icin biriyle evleneceklerse bence hic evlenmesinler. Insan gercekten sevdigi icin evlenmeli yada sadece cocuk icin degil. Bence oyle.

Cinselligi yaşıyorlar belli ki onun için evlenmezler yani. Iste soyum devam etsin maksat yeşillik olsun evlendi desinler falan filann

eee hamileysen ne olacak çok garip bir ilişki k.bakma ama adamı bu kadar kısa suredır tanıyorsun ama hamile kalabilecek duruma gelmişsin hatalısın
Hamile degilim Alkahtan. Bi de soruyor: hamile olmayi mi isterdin olmamayi mi diye. Hem kel hem fodul ysni. Ben sana guvendim bir halt ettim hamile olsam etrafa nasil acikliyicam bir kere beni dusun biraz da

Hamile degilim Alkahtan. Bi de soruyor: hamile olmayi mi isterdin olmamayi mi diye. Hem kel hem fodul ysni. Ben sana guvendim bir halt ettim hamile olsam etrafa nasil acikliyicam bir kere beni dusun biraz da
deli mi nedir allahım yaa görüşme bu adamla bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…