Gercekten dogru biri mi?

Oyle emek verdim ki emegime mi yanayim. Beyaz atli prens zannedip kurbaga cikmasina mi bilemedim. Oyle guzel basladi ki, kurandan ayetleri ezbere soyluyor acikliyor. Sevdigine sahip cikar sandim guvendim sevdim sonra bin turlu bozukluk cikti
6-7 aylık bir ilişki 4 aydır görüşmüyoruz diyorsun. Ne emeği?

Adamın sana değer vermediği kesin ama burada bakınca sen de kendine pek değer veriyor gibi gözükmüyorsun.

Gorusuyoruz. Ailemle gorusmuyor cunku ciddi olarak gorusmesi gerekiyor bu saatten sonra. Niye bukadar acimazsiniz insanlar karsiliksiz ask dahi yasayabilir. Bu onlarin tercihidir mutlularsa sorgulamak neden herkesin iliskisinde olmasini istedigi seyler hemen gelismeyebilir. Hemen cizip atarmisiniz. 7 aydir gorusuyoruz. Ben emek verdigimi dusunuyorum siz bunu benden iyi bilemezsiniz bence

Suc bende burda paylasim yapiyorum benim bildiklerimi bilmiyorsunuz yasadiklerimi da. Degerlendirmeleriniz cok sig kaliyor

çok zor anladım inanki konunuzu.ee zaten adamın demekki çocuğu olmuyor önceki eşinden ayırlama sebebi buysa sizdende ayrılabilir.ve çocuk için evleniyorsa hiç evlenmesin bi zahmet rabbim nasip etmedikçe olmaz.

çok zor anladım inanki konunuzu.ee zaten adamın demekki çocuğu olmuyor önceki eşinden ayırlama sebebi buysa sizdende ayrılabilir.ve çocuk için evleniyorsa hiç evlenmesin bi zahmet rabbim nasip etmedikçe olmaz.
O da ayri mevzu. O yuzden bosanmadi. Ama beni sevip sevmedigini anlayamiyorum. Nasil anlasilir ki basta cok farkliydi hersey.simdi gorusemiyoruz bile. Gorusmek istemiyor sanki yads gorusmek icin caba harcamiyor gorusmesek dahz iyi gibi kaciyor gibi hissediyorum. Test mibutun sebep ben miyim bilmiyorum

Evlilik dışı birliktelik himm sıkıntı sana saygı duyacak pek biseyi kalmamış gibi duruyor sahsi fikrim evlensende hayır bekleme o isten taaa dayısının karıştığı bi adamla mutlu olamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…