Gercekten dogru biri mi?

Uzak durun adamdan hazır hamilede değilken uzak durun

Cinselligi yaşıyorlar belli ki onun için evlenmezler yani. Iste soyum devam etsin maksat yeşillik olsun evlendi desinler falan filann
Oyle biri de degil bence. Guya benden once hic evlenmeyi dusunmuyormus annesi oyle soyledi. Bunu yasadi diye kacmadi ama bunu yasadigi icin kendine ve karsidakine saygisi kalmamis olabilir

Ne yapicam testini mi bekkeyim ayin 14une. Ne yapsam bilemedim bsbam hicbirsey bilmedigi halde boyle erkeklik olmaz dedi. Bu adamdan koca olmaz dedi. Sahip cikmaz dedi bu adam sana. Biliyor belki de. Acaba kucucuk bu probleminden dolayimi bu adam boyle davraniyor. Yani testi iyi olsa baska mi olurdu. Cunku herkes iyi diyor buna.

Oyle biri de degil bence. Guya benden once hic evlenmeyi dusunmuyormus annesi oyle soyledi. Bunu yasadi diye kacmadi ama bunu yasadigi icin kendine ve karsidakine saygisi kalmamis olabilir

Daha adamı tanımıyosun bile baksana. Bi sevgili bi es zaman gevtikce annesinden iyi tanır. Siz daha oraya gelmeden hamilelik boyutuna getirmissin her şeyi

Bir ben kotuyum zaten. Ariyorum acmaz yazarim donmez. Para hesabini bilmez herkese maddi manevi yardim eder evi as evi gibi. Bir mali mulku yokcok kazanmasina ragmen yer icer gezer yardim eder. Kimseye amennasi yoktur. Bu adam degisir mi ki
Daha adamı tanımıyosun bile baksana. Bi sevgili bi es zaman gevtikce annesinden iyi tanır. Siz daha oraya gelmeden hamilelik boyutuna getirmissin her şeyi
Oyle gelisti ben getirmedim. Zaten en basindan evlilik dusuncesiyle basladik kendi babamla gorustu sonra kacdefa yemege geldi. Bsbama benim kararim kesin dedi fakat daha once agzi yandigi icin ailesi biraz zaman ver demis. Elimde degildi cok acayip bir cekimle hizlica basladi. Hersey kesin gibiydi yani3

Umudunuzu kırmak istemem ama bir şekilde sizden ayrılmak,bitirmek için bahane arıyor.Evet hep söylerim iki kişi ayrı ayrı iyi karaktere sahip olabilirler,iyi dost,iyi arkadaş iyi evlat falan filan olabilirler ama iyi sevgili olamayabilirler birlikte.Test dediğiniz ölümcül bir durumu belirleyecek bir test değil ki.Çocuk sahibi olmak için engel teşkil eder oda Ameliyat olur ve düzelir.Onu bahane ediyor bence..Şunu söylemeyi deneyin o zaman seninle çocuk sahibi olamayacak olsam bile seni istiyorum ..Bakalım tepkisi ne olacak.Blöf yapın yani..

Ben diyorum zaten o da baban istemez diyor bu testi ailene de gostermek zorundayim.testte iyilesme varsa yolumuza devam edecek misiz guya sanirsam. Ama bana pek durum parlak gorunmuyor. Cok mu kafaya takiyor anlamiyorum. Tup bebek olur diyorum bana sen cimrisin diyor istemezmisim tup bebegi pahsli oldugu icin

Hamile degilim Alkahtan. Bi de soruyor: hamile olmayi mi isterdin olmamayi mi diye. Hem kel hem fodul ysni. Ben sana guvendim bir halt ettim hamile olsam etrafa nasil acikliyicam bir kere beni dusun biraz da

Sana bisey diyimmi arkdasim.
Bu erkek " sen hamile degilim' dediginde rahatlamadigi gibi, hamile oldugundada sevinicek. Senin durmunu hic dusunmeksiniz.
Ama bi dusun neye sevinicek.
' erkekmsim, cocugum oluyomus' diye sevinicek. Yani yavrusu olucagindan degil, senden bi bebegi olucagindan degil.
Ve kim bilir ' ben hamileyim" lafiyla sevnmesinin ardindan, cocugu aldirmani soyluycek yada senden vazgecicek seni yari yolda koyup.

Yok kurandan ayetleri ezbere biliyor felan.
Kurani kalbinde yasayan kisi evlilik disi iliskiye girmez. Bu sozlere kanma, bunlar sadece sozde.

Ne yapalim urfada petrol vardi da biz ictik sanki. Tutarlisi beni bulmuyor yas olmus 34 35 e 2 ay kalmis elimde bu var iste ne yapim.

Iyi o zmn evlen sirf evlenmis olmak icin.
Catir catir seks yap, catir catir boy boy cocuklar dogur. Evde kole olarak kullanil.
Anasindan babasindan kufurler ye.
Abisinden azar isit.
Ardindanda bosan, tabi bosana bilirsen.Mantikli. Devam.

Hamile oldugumu zannettiginde 15 gunde evleniriz demisti. Gercekten o kadar kotu biri degil. Tutarsiz kararsiz belki cesur degil ayrica ama hala kotu biti olduguna inanmiyorum. Ben de degilim ben de yaptim ayni hatayi cunku.

Iyi o zmn evlen sirf evlenmis olmak icin.
Catir catir seks yap, catir catir boy boy cocuklar dogur. Evde kole olarak kullanil.
Anasindan babasindan kufurler ye.
Abisinden azar isit.
Ardindanda bosan, tabi bosana bilirsen.Mantikli. Devam.
Off oyle biri degil gercekten. Ailesi de cok naifler bana cok deger verdiler ama saglik sorunlari iliskimizi de bozdu. Guvenim sarsildi acabalar geldi.. simdi de keskeler

Ne yapalim urfada petrol vardi da biz ictik sanki. Tutarlisi beni bulmuyor yas olmus 34 35 e 2 ay kalmis elimde bu var iste ne yapim.
35 yasindaysan daha dikkatli olman lazim asil. Adam evlilik sorumlulugu alacak tip degil, basina niye bela alasin? Sen de daha onceden evlenip ayrildin mi bu arada?

Evet benim de 2. Evliligim olacak olabilirse. Surekli ayrilmaya kalkiyorum kiziyorum ediyorum sonra telefonda konusuyorum diyelim oyle etkileyici ki; beni inandiriyor kendine sonra oyle dusundugum icin kendime kiziyorum

Kendinizi gerçekten buna mi layik görüyorsunuz?

bu kadar aşırı tepki vermesi yalan söylediğini gösterir. çok şey var ondan sinirli falan deme öyle yani. ayrıca doğru birisi değil o senden ayrılmaya çalışıyo. galiba diğer konuda sizin. çocuk için ayrı kalınmaz tüp bebek denen bişey var. bu adam seni sevmiyo kuzum aç gözünü biraz gururlu ol

cocugum olmayacaksa seni ne yapim mi dedi ilginç

Cocuk istiyorsan adamla bosuna evlenme sonra kendisi uzulur. Kisirlik filan demissin. Zaten iliskinizden de bisey anlamadim

Cocuk istiyorum tabiki. O da kesin olarak cocugu olur yada olmaz ogrenmek istiyor. Anliyorum ama bana neden mesafeli davraniyor bu surecte. Ben soyledim ona birsekilde olur insallah tup bebek veya spontan. Faceine de uxuldugunu belli etmiyor diye uzulmuyor. Sevdigini belli etmiyor diye sevmiyor kabul edildigini yazmis. Bu surecte cicek bile alamadigini soyluyor test sonuclanana kadar. Bu erkekler icin bukadar onemli mi yoksa bahanesi mi onu anlayamiyorum. Keske bir erkek bakisi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…