Nasil yani ben cozemiyorum bu kisiyi artik. Bakislarini dahi niyetini. Herkes ama herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor halbuki. Aslinda arastirmak icin aramadim dirumunu soracaktim cok basit bir ameliyatti 4 5 kere ameliyat oldu. Gitti gelmedi ailesini getirecekti geturmedi
Oyle biri de degil bence. Guya benden once hic evlenmeyi dusunmuyormus annesi oyle soyledi. Bunu yasadi diye kacmadi ama bunu yasadigi icin kendine ve karsidakine saygisi kalmamis olabilirCinselligi yaşıyorlar belli ki onun için evlenmezler yani. Iste soyum devam etsin maksat yeşillik olsun evlendi desinler falan filann
Oyle biri de degil bence. Guya benden once hic evlenmeyi dusunmuyormus annesi oyle soyledi. Bunu yasadi diye kacmadi ama bunu yasadigi icin kendine ve karsidakine saygisi kalmamis olabilir
Oyle gelisti ben getirmedim. Zaten en basindan evlilik dusuncesiyle basladik kendi babamla gorustu sonra kacdefa yemege geldi. Bsbama benim kararim kesin dedi fakat daha once agzi yandigi icin ailesi biraz zaman ver demis. Elimde degildi cok acayip bir cekimle hizlica basladi. Hersey kesin gibiydi yani3Daha adamı tanımıyosun bile baksana. Bi sevgili bi es zaman gevtikce annesinden iyi tanır. Siz daha oraya gelmeden hamilelik boyutuna getirmissin her şeyi
Ne yapicam testini mi bekkeyim ayin 14une. Ne yapsam bilemedim bsbam hicbirsey bilmedigi halde boyle erkeklik olmaz dedi. Bu adamdan koca olmaz dedi. Sahip cikmaz dedi bu adam sana. Biliyor belki de. Acaba kucucuk bu probleminden dolayimi bu adam boyle davraniyor. Yani testi iyi olsa baska mi olurdu. Cunku herkes iyi diyor buna.
Ne yapalim urfada petrol vardi da biz ictik sanki. Tutarlisi beni bulmuyor yas olmus 34 35 e 2 ay kalmis elimde bu var iste ne yapim.Sacma sapan bi iliski tutari yok
Hamile degilim Alkahtan. Bi de soruyor: hamile olmayi mi isterdin olmamayi mi diye. Hem kel hem fodul ysni. Ben sana guvendim bir halt ettim hamile olsam etrafa nasil acikliyicam bir kere beni dusun biraz da
Ne yapalim urfada petrol vardi da biz ictik sanki. Tutarlisi beni bulmuyor yas olmus 34 35 e 2 ay kalmis elimde bu var iste ne yapim.
Hamile oldugumu zannettiginde 15 gunde evleniriz demisti. Gercekten o kadar kotu biri degil. Tutarsiz kararsiz belki cesur degil ayrica ama hala kotu biti olduguna inanmiyorum. Ben de degilim ben de yaptim ayni hatayi cunku.Sana bisey diyimmi arkdasim.
Bu erkek " sen hamile degilim' dediginde rahatlamadigi gibi, hamile oldugundada sevinicek. Senin durmunu hic dusunmeksiniz.
Ama bi dusun neye sevinicek.
' erkekmsim, cocugum oluyomus' diye sevinicek. Yani yavrusu olucagindan degil, senden bi bebegi olucagindan degil.
Ve kim bilir ' ben hamileyim" lafiyla sevnmesinin ardindan, cocugu aldirmani soyluycek yada senden vazgecicek seni yari yolda koyup.
Yok kurandan ayetleri ezbere biliyor felan.
Kurani kalbinde yasayan kisi evlilik disi iliskiye girmez. Bu sozlere kanma, bunlar sadece sozde.
Off oyle biri degil gercekten. Ailesi de cok naifler bana cok deger verdiler ama saglik sorunlari iliskimizi de bozdu. Guvenim sarsildi acabalar geldi.. simdi de keskelerIyi o zmn evlen sirf evlenmis olmak icin.
Catir catir seks yap, catir catir boy boy cocuklar dogur. Evde kole olarak kullanil.
Anasindan babasindan kufurler ye.
Abisinden azar isit.
Ardindanda bosan, tabi bosana bilirsen.Mantikli. Devam.
35 yasindaysan daha dikkatli olman lazim asil. Adam evlilik sorumlulugu alacak tip degil, basina niye bela alasin? Sen de daha onceden evlenip ayrildin mi bu arada?Ne yapalim urfada petrol vardi da biz ictik sanki. Tutarlisi beni bulmuyor yas olmus 34 35 e 2 ay kalmis elimde bu var iste ne yapim.
bu kadar aşırı tepki vermesi yalan söylediğini gösterir. çok şey var ondan sinirli falan deme öyle yani. ayrıca doğru birisi değil o senden ayrılmaya çalışıyo. galiba diğer konuda sizin. çocuk için ayrı kalınmaz tüp bebek denen bişey var. bu adam seni sevmiyo kuzum aç gözünü biraz gururlu olOnda da var tuhaflik sadece bende degil. Yani test sonucuna baglandi hersey. Bana sonuclarini gonderdi isim gorunmuyor. Ameliyat oldugunda hastaneyi aradim taradim yok oyle bir isim.sonra aradim diye kizdi. Goruntulu aradi firca atti. Sen brnim vasim mi olmaya calisiyorsun dedi. Sacmalayip durdu. Sonra ben cildirdim nr demek bu diye. Actim agzimi yumdum gozumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?