aynen beklyıoruzzz.Olursa ekime olmazsa .... diye bi laf var... bosversene yalan dunyada anasinin simar5tigini sen mi cekecen karsina cikana kadar bekle basin bacadan cikmamis daha 20 yasindasin
evet zaten öyleeeSadece aşkta değil her zaman
Benim dogru insanimla suan kim birlikteyse ona sesleniyorum benimkini birak gelsin o senin degilllllllllll
hayırrrrr olmaz dıye dusunuyordum cıkmaz yanı20 yaşında doğru kişi yok demek.
Daha 1 erkek girmiş hayatına, 20 yaşındasın ve doğru kişi yok, benim gibi seven yok umudum kalmadı bekar kalacağım vs yazmışsın. Komik değil mi sence de?hayırrrrr olmaz dıye dusunuyordum cıkmaz yanıahahhahaha
sımdı olsun dmedım kı zatenn bee hemen dalga geçççç
Hislerim vasıtasıyla söyledim.Daha 1 erkek girmiş hayatına, 20 yaşındasın ve doğru kişi yok, benim gibi seven yok umudum kalmadı bekar kalacağım vs yazmışsın. Komik değil mi sence de?ben 25 yaşında tanıştım evlenmek istediğim kişiyle. Kimisi 30 da tanışıyor kimisi 35 kimisi 18. Yani yok olmaz demek için geçerli bir sebebin yok ki.
Sağ olasin, hatta bir şey soyleyeyim de gül. Niye karşıma kimse çıkmıyor ,evde kalcam diye moralim bozuluyordu. Bir gece radyoda bir hocaya anne isminle kendi ismini soyluyordun, o da ebced hesabı yapıp sana yorum yapıyordu. Ben de evlilikle alakali yorum yapmasını istedim, gece mesaj attım radyoya, bir yandan da kimse beni tanımaz di mi diye kara kara düşünüyordum:) adam bana ne desin evlilik sana çok uzak dedi. Ben zaten umutsuzdum,moral hepten yerlerde oldu,sabaha kadar ağlamıştım. Şimdi düşünüp gülüyorum :) pc:bu olaydan 3 yıl sonra falan evlendim.:))) çok güzel ya ben bebeklerı gorunce duygusal oluyorum
allah bagıslasın
1 sevgilim oldu ve bir daha sevgili yapmadım. Çünkü çok bağlanıyordum ve üzülüyordum.
Yaşım şuan 20.
Doğru kişi olduğuna inanmıyorum.
Millet nasıl evleniyor ya?
Ben evlenmemeyi düşünmüyorum çünkü benim gibi iyi kalpli, sadık, bağlanan birisi yok !
Beni benden alan birisi çıkmadı. "SİZCE ÇIKAR MI BÖYLE BİRİSİ?"
Çıkmazsa bekar kalacağım.
Kızlarrrr yazın..Eşinizle nerede tanıştınız,nasıl evlendiniz ,nasıl doğru kişi olduğunu anladınız..
Mısırımı kaptım,ön sıradan izliyorum:)
Benimde umidim yok.
Belkide vardir ama ben kesin yanlis kisiyi secerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?