Gerçekten doğru kişi var mı kızlaaar?

Kızlarrrr yazın..Eşinizle nerede tanıştınız,nasıl evlendiniz ,nasıl doğru kişi olduğunu anladınız..

Mısırımı kaptım,ön sıradan izliyorum:)

Mutlak doğru kişi diye birşey yok, doğru kombinasyonlar var bence, birbiri için doğru insanların denk gelmesi var

hayırrrrr olmaz dıye dusunuyordum cıkmaz yanı ahahhahaha
sımdı olsun dmedım kı zatenn bee hemen dalga geçççç
Daha 1 erkek girmiş hayatına, 20 yaşındasın ve doğru kişi yok, benim gibi seven yok umudum kalmadı bekar kalacağım vs yazmışsın. Komik değil mi sence de? ben 25 yaşında tanıştım evlenmek istediğim kişiyle. Kimisi 30 da tanışıyor kimisi 35 kimisi 18. Yani yok olmaz demek için geçerli bir sebebin yok ki.

Hislerim vasıtasıyla söyledim.
Ama ben hayatıma doğru kişi dediğim kişiden gayrı kimseyi sokmamayı dusunuyorum. Tabı dogru kısı sandıgım kısıden baskayı yanı. Sence kötü mü?

:))) çok güzel ya ben bebeklerı gorunce duygusal oluyorum
allah bagıslasın
Sağ olasin, hatta bir şey soyleyeyim de gül. Niye karşıma kimse çıkmıyor ,evde kalcam diye moralim bozuluyordu. Bir gece radyoda bir hocaya anne isminle kendi ismini soyluyordun, o da ebced hesabı yapıp sana yorum yapıyordu. Ben de evlilikle alakali yorum yapmasını istedim, gece mesaj attım radyoya, bir yandan da kimse beni tanımaz di mi diye kara kara düşünüyordum:) adam bana ne desin evlilik sana çok uzak dedi. Ben zaten umutsuzdum,moral hepten yerlerde oldu,sabaha kadar ağlamıştım. Şimdi düşünüp gülüyorum :) pc:bu olaydan 3 yıl sonra falan evlendim.

Dua ette karsina hayirli bi insan ciksin. Tabi bu dogru zamanda, kisiligin karektrriin oturdugu bir yasta olsun. Bu rada daha yirmide boyleysen 25tr bekar olursan hala vay haline. Karsina ilk cikanla evlenecek gibi duruyosun. Evlilige bu kadar merak basina is acar soyliyim. Bende 27 yasindayim ve sevmenin yasi olmadigina inaniyorum. Allah her yasta cikartabilir karsima onuda cok iyi bildigim icin bekliyorum. Yeterki iyi birisini nasipnetsin diyedir duam. Yani kisacasi hayirlisi.

Mükemmel insan yok. Ama doğruya çok çok yakın insanlar var. Tabi bu senin bakışınla da alakalı. Bazı durumlar sana normal gelirken, bazısı için cinnet sebebi olabilir. Dolayısıyla senin için doğru kişiyi bulmalısın :)

Kızlarrrr yazın..Eşinizle nerede tanıştınız,nasıl evlendiniz ,nasıl doğru kişi olduğunu anladınız..

Mısırımı kaptım,ön sıradan izliyorum:)

Ben yukarıda hikayemi anlattım

Doğru insan olduğunu da, hayatıma saygı duyduğunda, başarılı olmamı istediğinde, çocukça kurduğum hayalleri bile desteklediğinde, beni hiçbir konuda kısıtlamadığında anladım.

Hataları hiç mi olmadı? Çook...Ama ona yeri gelince kavgayla yeri gelince güzellikle anlattığımda özür dileyebildi. Bu benim için büyük bir artı olmuştur.

Kısacası bir erkeğin herşeyin başında size ve ailenize saygı duyması gerek, gönülden sevmesi ve merhametli olması gerek...

Benimde umidim yok.
Belkide vardir ama ben kesin yanlis kisiyi secerim.

Başlığı görünce sürekli oo varsa alırım bi dal diyesim geliyor:))
Şu an doğru kişiyi bulmuşum gibi geliyor ama daha evlenmediğimize göre Allah biliyor yani evlenirsek yazarım ben de buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…