Gerçekten doğru kişi var mı kızlaaar?

acelya24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
247
76
13
1 sevgilim oldu ve bir daha sevgili yapmadım. Çünkü çok bağlanıyordum ve üzülüyordum.
Yaşım şuan 20.
Doğru kişi olduğuna inanmıyorum.
Millet nasıl evleniyor ya?
Ben evlenmemeyi düşünmüyorum çünkü benim gibi iyi kalpli, sadık, bağlanan birisi yok !
Beni benden alan birisi çıkmadı. "SİZCE ÇIKAR MI BÖYLE BİRİSİ?"
Çıkmazsa bekar kalacağım.

evet haklısın bılıyorum ya evlılık sıkıntılarını.
ama doğru kişiden bahsediyorum... o var mı? ya da bekar mı kalıcam merak edıyorum

Bu bakış açısından bakarsan çıkmaz. Bu tür şeyler durumu akışına bırakırsan gerçekleşir.

Sen diyorsun ki, ben şu an için demiyorum ama genel olarak bakarsak doğru kişi var mı? Evet, dünyada kaç milyon erkek var, milyonda bilmem kaç oranında da doğru erkek var. Önemli olan onu bulabilmek

Umudunu yitirme asla. Her yanlış kişiye, seni doğruya götüren bir basamak gözüyle bak... Ne kadar didiklersen o kadar bulamazsın.

Aynen dogru aslında :)
Ben 1 ılıskı yaptım. Sımdı daha yapmasam ve onu beklesem yaşım gecene kadar? O aralıkta okulu bıtırsem ısıme gırsem fılan? Daha ıyı olmaz mııı :)

Karşına doğru kişi çıkmamış, aynı şekilde sen de başkaları için doğru kişi değilmişsin bu açıdan bak. Zamanı gelir bir bakmışsın aradığın gibi biri tam karşında duruyor, onun da aradığı sen ise zaten ikiniz birbiriniz için doğru kişi oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…