ya ümidim kalmadı kı... :/daha 20 yaşındasınnn dur hele
evet haklısın bılıyorum ya evlılık sıkıntılarını.20 yaşımda en son düşündüğüm şey evlilikti. O yüzden sana tavsiyem önce hayatını kazan ve olgunlaş.
Evlilik öyle sandığın gibi matah bir şey değil. Mutlu bir evliliğim olduğu halde yazıyorum bunu..
acele etmıyoruuuuuummm canım.Yarın daha 20iiiiiiiii , ne acelen vaaaaaar .
ne güzelll Allah mesut etsınnnn.Dur hele bacim biz 21 de mezun olduk is bulduk doğru adam 25 de lütfedip geldi
acele etmıyoruuuuuummm canım.
sadece merak edıyorum dogru kısı cıkar mı cıkmaz mı dıye..
belkı yoktur benım ıcın :/
tesekkur ederım cok sagoll darısı ısteyenlerın basına :)İnşallah zamanı geldiğinde karşına doğru düzgün bi insan çıkar
Bende aynı sizin gibi düşünüyordüm hele de karşıma hep yanlış insanlar çıktıkça umudum da sönüyordu. Ama var tabiki mükemmel değil ama işte bu diyorsunne güzelll Allah mesut etsınnnn.
ya ben merak edıyorum sadece. yani belkı yoktur oyle bırısı?
umutlandırdın yaa :))) var mı grcekten?Bende aynı sizin gibi düşünüyordüm hele de karşıma hep yanlış insanlar çıktıkça umudum da sönüyordu. Ama var tabiki mükemmel değil ama işte bu diyorsun
Aynen dogru aslında :)Bu bakış açısından bakarsan çıkmaz. Bu tür şeyler durumu akışına bırakırsan gerçekleşir.
Sen diyorsun ki, ben şu an için demiyorum ama genel olarak bakarsak doğru kişi var mı? Evet, dünyada kaç milyon erkek var, milyonda bilmem kaç oranında da doğru erkek var. Önemli olan onu bulabilmek
Umudunu yitirme asla. Her yanlış kişiye, seni doğruya götüren bir basamak gözüyle bak... Ne kadar didiklersen o kadar bulamazsın.
Var kuzum sen dua et çok odaklanma.hayatı akışına bırak hedeflerine odaklan(başkalarına);-)umutlandırdın yaa :))) var mı grcekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?