Gerçekten doğru kişi var mı kızlaaar?

Ben 34ümde evlendim mesela

ahhahaah ya fdsgds

Şöyle dunyadaki tek iyilik timsali kendisi kalmis gibi davranip sonrada, evlenmicem adam yok, kadin yok tribine girenlerden sıkıldım şu internet ortaminda. Herkesin agzinda ayni laf, madem hepiniz mukemmelsiniz layiginizi bulamiyorsunuz bu kotuler nerede nerede nerede? Evlenmicekseniz evlenmeyin arkadaş cokta umurunda milletin. Bu yaslarda evlilik uzerine bu kadar dusunmek neden?
Gez, eglen, tanı, tanış.. zaman gösterir herşeyi..
Ayy ama yok en fazla 2. Tanidiginiz insanla nikah masasina oturmaniz lazim yada 2-3 kisi tanisaniz "herkes cik kotu ühüü..." moduna girmeniz lazım yoksa olmaz.

Lütfen atarımızı başka yere saklayalım...
Sizi ilgilendirmez kimin ne düşündüğü.. Saygısızlığın lüzumu kabul edilemez!

Lütfen atarımızı başka yere saklayalım...
Sizi ilgilendirmez kimin ne düşündüğü.. Saygısızlığın lüzumu kabul edilemez!

Bence biraz dolasin nette. Sizin gibi muhtesem insanlarin hepsi gercek aski bulamadigindan agliyorlar. Bi sure onlari okuyun eminim kendinizden bile sogursunuz ise yarayabilir.

Bence biraz dolasin nette. Sizin gibi muhtesem insanlarin hepsi gercek aski bulamadigindan agliyorlar. Bi sure onlari okuyun eminim kendinizden bile sogursunuz ise yarayabilir.
Evet çok komikti gerçekten ahhhaahy :)
Mükemmel diye bir kavram yoktur. Bizler de böyle birşeyden bahsettiğimizi hatırlamıyoruz.
Biraz sakinleş sonra gel... Haydi Selametle

Var tabi, herkesin karakterine uygun biri mutlaka vardır. Doğru kişi derken insanı vasıfları en iyi olan, erdemli kisiden bahsetmemek gerek. Sana uygun olan, seni anlayan , sevdigin sevildigin, mutlu olduğun bir ilişkide karşı taraf doğrudur zaten. Sen mazosistsindir eşin de öyledir mesela yine doğrudur. Senin dogrun önemli. Kendini tanımaktan geçiyor bu da. En basitinden eşim yalan söyledi bana ve ben neden yalan söyledin diye delirmedim. Çünkü ben de o durumda soyleyebilirdim, uydururdum her şeyi hayal dünyası bile olusturabilirdim. İşte başkasına gore yanlış olan bana gore doğru.

..demis evli bi uyemiz..
Tuzu kurumu derlerdu boylelerine?

Evet çok komikti gerçekten ahhhaahy :)
Mükemmel diye bir kavram yoktur. Bizler de böyle birşeyden bahsettiğimizi hatırlamıyoruz.
Biraz sakinleş sonra gel... Haydi Selametle

Bizi taslayan saygi deger uyemiz evli, cokta sey etmemek lazim soylediklerine yani :)
Tuzu kurulardan.

..demis evli bi uyemiz..
Tuzu kurumu derlerdu boylelerine?

Evlenince tuzu kuru mu olunuyor? Cidden kalkipta ben kiminle evlencem, ayy evlenemicem bilmem ne triplerine hic girmedim. Tavsiyede dedigim gibi ben iyi vakit gecirmeye, gezmeye, tozmaya bakiyordum zaten birsey olacaksa, kaderinde varsa o kendiliginden gelisiyor. Olmucaksa istediginiz kadar aglayin dicem ama kimse evde kalmaz dert degil bu yani

Canim bekar 28 yasinda kaynim var...
Senin erkek versiyonun oda kizlara pek guvenemedigi icin evlenmedi daha
Boyu 1.93 kilosu 85 lerde ...
Ne dersin
Ayyy bizde kiz ariyoruzds kv ile birlikte dort bir yana haber saliyoruz

Herkesin bi baraji vardir.
Birisi 20 yasinda evlenemeyince dertleniyor bi digeride 35 yasinda hala evlenemeyince " kismetim nerde" diye bi sitem ediyor. Ama yani herkes sicak guzel bi yuvayi ister er yada gec. Sizde o raddeye gelmeden once evlenmissiniz. Tamda bu yuzden sitem edenleri anlamiyosunuz. Evde kalan vardir emin olun. Burdanda belli ediyosunuzki anlamiyosunz digerlerini. 45 yasind olup hala evlenemeyen komsu kizimi anlayamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…