Gerçekten doğru kişi var mı kızlaaar?

Hahaha anladımmmm :)
Benım yaş 20 zaten genç en iyisi bunları düşünmemek öyle değil mi?
Okul iş güç aileyle ilgilenmek lazım..

Çok mutlu olunnn Sagol

Hahaha anladımmmm :)
Benım yaş 20 zaten genç en iyisi bunları düşünmemek öyle değil mi?
Okul iş güç aileyle ilgilenmek lazım..

Evet daha gençsin, bu yaşta doğru insan çıksa anlamayabilirsin belki veya yanlış bir insan sana çok doğru gelebilir. Ben 20 yaşımı düşünüyorum da o zaman hayatımda olan biriyle, bırak evlenmeyi şu an selam bile vermem.

Sen okuluna bak, işine bak. Elbet birgün çıkar karşıma zamanı gelince de... Kendini dışa kapatma ama çok da düşünme bunu...Kısmetinde inşallah vardır düzgün biri

Çok sagol. Artık bir karar aldım gelecegı cok duusnmeyecegım.
Felsefem ise; Carpe Dİem

ben hic umudumu kaybetmemistim herseferinde hayatıma giren kisiyle evlenirim gozuyle baktım surer biraz ayrılırım demedim ama herseferinde olmadı:) en sonunda cıktı karsıma var bi zamanı yanlıs kisileri tanımadan dogruya ulasmak herzaman kolay olmuyor ilkinde tutturan kisiler sanslı:)

Dogru kisiden kastin evlendigin yada evlenebilinecek kisi mi?
Evlilik kumar gibi, bi insanin dogru kisi olup olmadigini asla anlayamazsin, dogru zannedersin evlenince tam tersi olur yada bu dogru kisi degil dersin ama aslinda senin icin en uygunu o kisidir.

Kafana gore birisi mutlaka cikacaktir ve bu kisinin dogru olup olmadigini zaman gosterecektir. Simdi zaten daha yasin kucuk bunlari dusunme yani en azindan gercekten kiymet bilen ve saygili biri cikana kadar. Evlilik kolay is degil onun icin simdileri dolu dolu yasa

suan zaten 20 yasındasın 20 yasındayke dogur kararlar veremezsin suan sevdigin 5 sene sonra tercihin olmayan biri olabilir benim gibi 21 yasında o ankş dogru kararım geldi evlendim ama simdi sorsan iyi bi insan olabilir ama biz birbirimiz icin uygun dgeiliz derim o yüzden sıkıntı yapma daha 10 senenin var evlenmek icin acele etme evlenmek cok ta matah bisey dgeil yanii cok cok cok düsün her anını tart öyle evlen aman bu huyuda var ama olsun deme o olsun dedigin sey evlenince lanet bisey oluyo

Dogru kısı vardır sadece tek kalbınle hareket etme beynını de dınle

anladım cok sagol

ahahah evet

Olursa ekime olmazsa .... diye bi laf var... bosversene yalan dunyada anasinin simar5tigini sen mi cekecen karsina cikana kadar bekle basin bacadan cikmamis daha 20 yasindasin

Bu konu kapanmasın lütfenn.. Burada evlenenleri,aşklarını anlatılanları okuyunca çok mutlu oluyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…