- Konu Sahibi deniz343434
Herkese merhaba arkadaşlar. Sevdiğim insanla 4 senedir beraberiz. Ve yakin bir zamanda da annemi kaybettim. Bu kişi ne annemi uğurlamaya geldi (ailesiyle veya tek), ne de bu zor süreçte bir gün de olsa yanıma geldi. Aramizdaki mesafe 4 - 5 saat arabayla.
bayramda da aileleri tanıştırma planımız var. (Tanışma işi de ertelene ertelene ağustosa kadar ertelendi.).
Anneciğimin zamaninda, ona ailesini getirmesini çok ısrar etmiştim, annemin durumunu anlatıp. ( bu arada annemle daha önceden bu insan birbiriyle tanisti telefonlasti da bi kaç kez).
En son tamam ramazanda geleceğiz dedi ama nasip olmadı anneciğim gidince. Kaybimizi da bildikleri halde tanismak icin olmasa bile bir başsagligina gelmediler ,telefonla aradilar.
Sonraki süreçte kendi tek gelmek istedi ailesi izin vermedi. Uygun kaçmaz onlara gitmen diyip.
Sizce de mi uygun kaçmaz? Ben bu kisiyle 3-4 ayda bir zaten görüsüyordum o zaman uygun oluyordu da simdi mi uygun olmuyor.? Insan bi yolunu bulup gelmez miydi destek olmak için? Şuan ayrılık durumundayız iyi günümde yanımdasın dedim.
Lütfen yorumunuzu bekliyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Cenazeye gelmemiş, destek olmamış adamı silerim net, konuşmaya bile gerek yok