- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi deniz343434
zor zamanında yanında olmayan adamdan koca olmaz
tek yorumum bu
tek yorumum bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmeme sebebi ailesi benim ailemi tanimiyor ve acımız oldugu icin oğullarinin basina ne gelecegi belli olmazmis. ( mezheplerimiz farkli oldugu icin ona karsi zarar verilebilir diye dusunuyor annesi)
Babani aramis bas sagligi dilemis. Ee adam onun telefonunu acip bassagligini kabul edecek olgunluktaysa gelmemesi ne ayıp ne cirkin ya. Annesi bugun buna izin vermez yarin kim bilir nelere izin vermez. Annen ölmus ya daha ötesimi var.Tamam diyelim ilk anda gelmemiş olsunlar. Kendisi ve babasi babami aradi bas sagligi diledi. Sonra bi gun dedi ki gelecegim ikna edip bizimkileri. Iste ikna edememis en son.
bu ne salak bir kadınmış ya. sevgiliniz utanmadan size bunu söylüyor mu bir de? resmen canavar muamelesi görmüşsünüz. ben bir dakika bile konuşmam böyle adamla.
Gelmeme sebebi ailesi benim ailemi tanimiyor ve acımız oldugu icin oğullarinin basina ne gelecegi belli olmazmis. ( mezheplerimiz farkli oldugu icin ona karsi zarar verilebilir diye dusunuyor annesi)
gerçekten istese gelirdiDün gece konuştuk ikna edemedim dedi ne yaparsam yapayım. Ben onun gelmek istediğinden şüphe etmiyorum ama ne iş ne de aile bence bunlar geçerlı sebep değildi.