- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi deniz343434
Böyle biriyle evlenebilmeyi yedirebiliyorsan kendine evlen ancak merhameti olmayan, zor zamaninda yanina gelemeyen bir adamla bir ömür geçer mi bilemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmeme sebebi ailesi benim ailemi tanimiyor ve acımız oldugu icin oğullarinin basina ne gelecegi belli olmazmis. ( mezheplerimiz farkli oldugu icin ona karsi zarar verilebilir diye dusunuyor annesi)
Tamam diyelim ilk anda gelmemiş olsunlar. Kendisi ve babasi babami aradi bas sagligi diledi. Sonra bi gun dedi ki gelecegim ikna edip bizimkileri. Iste ikna edememis en son.
Arkadas bile cıkar gelir cenazeye..Hic dusunme sil gitsin ben asla bu tip yorum yapmazdım ama annen ölmüş ya destek nerde bundan eş mi olurHerkese merhaba arkadaşlar. Sevdiğim insanla 4 senedir beraberiz. Ve yakin bir zamanda da annemi kaybettim. Bu kişi ne annemi uğurlamaya geldi (ailesiyle veya tek), ne de bu zor süreçte bir gün de olsa yanıma geldi. Aramizdaki mesafe 4 - 5 saat arabayla.
bayramda da aileleri tanıştırma planımız var. (Tanışma işi de ertelene ertelene ağustosa kadar ertelendi.).
Anneciğimin zamaninda, ona ailesini getirmesini çok ısrar etmiştim, annemin durumunu anlatıp. ( bu arada annemle daha önceden bu insan birbiriyle tanisti telefonlasti da bi kaç kez).
En son tamam ramazanda geleceğiz dedi ama nasip olmadı anneciğim gidince. Kaybimizi da bildikleri halde tanismak icin olmasa bile bir başsagligina gelmediler ,telefonla aradilar.
Sonraki süreçte kendi tek gelmek istedi ailesi izin vermedi. Uygun kaçmaz onlara gitmen diyip.
Sizce de mi uygun kaçmaz? Ben bu kisiyle 3-4 ayda bir zaten görüsüyordum o zaman uygun oluyordu da simdi mi uygun olmuyor.? Insan bi yolunu bulup gelmez miydi destek olmak için? Şuan ayrılık durumundayız iyi günümde yanımdasın dedim.
Lütfen yorumunuzu bekliyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Ölümde bile yanında olmamış bu saatten sonra gelmesin zaten sen nasıl hala devam ediyorsun anlayamadimHerkese merhaba arkadaşlar. Sevdiğim insanla 4 senedir beraberiz. Ve yakin bir zamanda da annemi kaybettim. Bu kişi ne annemi uğurlamaya geldi (ailesiyle veya tek), ne de bu zor süreçte bir gün de olsa yanıma geldi. Aramizdaki mesafe 4 - 5 saat arabayla.
bayramda da aileleri tanıştırma planımız var. (Tanışma işi de ertelene ertelene ağustosa kadar ertelendi.).
Anneciğimin zamaninda, ona ailesini getirmesini çok ısrar etmiştim, annemin durumunu anlatıp. ( bu arada annemle daha önceden bu insan birbiriyle tanisti telefonlasti da bi kaç kez).
En son tamam ramazanda geleceğiz dedi ama nasip olmadı anneciğim gidince. Kaybimizi da bildikleri halde tanismak icin olmasa bile bir başsagligina gelmediler ,telefonla aradilar.
Sonraki süreçte kendi tek gelmek istedi ailesi izin vermedi. Uygun kaçmaz onlara gitmen diyip.
Sizce de mi uygun kaçmaz? Ben bu kisiyle 3-4 ayda bir zaten görüsüyordum o zaman uygun oluyordu da simdi mi uygun olmuyor.? Insan bi yolunu bulup gelmez miydi destek olmak için? Şuan ayrılık durumundayız iyi günümde yanımdasın dedim.
Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. Ben size sonuna kadar hak verdim, çok büyük bir acı yaşamışsınız ve yanınızda olması yüzde yüz gerekli. İki eli kanda olsa da fizan da otursa da bu süreçte size destek vermek için gelmeliydi.Herkese merhaba arkadaşlar. Sevdiğim insanla 4 senedir beraberiz. Ve yakin bir zamanda da annemi kaybettim. Bu kişi ne annemi uğurlamaya geldi (ailesiyle veya tek), ne de bu zor süreçte bir gün de olsa yanıma geldi. Aramizdaki mesafe 4 - 5 saat arabayla.
ben de çok bozulurdum bence haklısınız,evlilik kararı alıyor ama başsağlığına gelebilmek için ailesinden izin alamıyor,sanki hala ailesine bağımlıymış gibi hissettim bence bu kısım da cenazeye gelmemesi kadar tehlikeli.Herkese merhaba arkadaşlar. Sevdiğim insanla 4 senedir beraberiz. Ve yakin bir zamanda da annemi kaybettim. Bu kişi ne annemi uğurlamaya geldi (ailesiyle veya tek), ne de bu zor süreçte bir gün de olsa yanıma geldi. Aramizdaki mesafe 4 - 5 saat arabayla.
ve acımız oldugu icin oğullarinin basina ne gelecegi belli olmazmis. ( mezheplerimiz farkli oldugu icin ona karsi zarar verilebilir diye dusunuyor annesi)
ben böyle şeylere inanmıyorum bahane gibi geliyorBen de bu yüzden güvenemiyorum artık ona. Güzel çokca günlerimiz oldu. Yakın olsak yine mutlu oluruz diyor. Ama ben çok yalnız bırakıldım onun tarafından bu süreçte.sindiremiyorum