• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten eden buluyormu

Başkalarının kötü duruma düşmesinde mutluluk aramayın. Mutluluğunuz kendi içinizden gelirse kimseye bağımlı olmadan mutlu bir hayat yaşayabilirsiniz. Size kötülük yapıldıysa bunu kendi içinizde affetmeniz lazım. Düşündükçe siz üzülüyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz. Tek başınıza affedebileceğiniz bir şey değilse psikologlar bunun için var gidin anlatın, yardım almaktan çekinmeyin. Nefreti kırgınlığı arkanızda bırakınca kuş gibi hafifleyeceksiniz. <3
onu ben affetmem onu Allah affetsin ben onume bakiyorum kimsede yasattigini yasamadan olmuyor bu konuyu olay yasandigi zaman o anki duygularimla acip yazmistim ustunden 6 ay gecti ben nefreti arkamda biraktim bu sefer ona pismanlik coktu ;)

Hayatımda kim canımı yaktı ise bana yaptığının aynısını yaşadı. Hatta bana gelip aynı kaderi yaşadık ah ettin mi lütfen affet dediler.

Ben oturup insanlara dert yanıp ağlamam ama gece oturur derdimi Allah'a anlatırım ağlar namaz kılarım ve o beni hiç bir zaman çaresiz bırakmaz bana yapılanı da yanlarında bırakmaz

Çevrem bu durumlara birkaç kez şahit olduğu için beni üzmekten çekinirler...

Çünkü bir kulun ardında Allah varsa onunla uğraşmaya gelmez...
Bizede dua et kuzum

Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi

hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Allahım inşallah ama inşallah eden buluyordur.

Umudumuz o yönde ama ben hiç denk gelmedim hayatlarına gayet güzel devam ediyorlar. Edenin bulduğu sadece sırlar dünyası programında kaldı galiba

Biraz da saflığından kendini inandırıyor insanlar. Mesela bir arkadaşım var. 8 yıl boyunca biriyle inişli çıkışlı ilişkisi oldu. Adam ayrılmış 4 yıl onu bekledi. Adam bunu defalarca aldattı ve açıkça yüzüne itiraf etti. Kız yine de vazgeçmedi. Adam ümit bile vermedi geleceğe dair. Şimdi kız beddua ediyor. Neyin bedduası? Kartlar açıkmış ve sen ne istemişsen onu yaşamışsın

Biraz da saflığından kendini inandırıyor insanlar. Mesela bir arkadaşım var. 8 yıl boyunca biriyle inişli çıkışlı ilişkisi oldu. Adam ayrılmış 4 yıl onu bekledi. Adam bunu defalarca aldattı ve açıkça yüzüne itiraf etti. Kız yine de vazgeçmedi. Adam ümit bile vermedi geleceğe dair. Şimdi kız beddua ediyor. Neyin bedduası? Kartlar açıkmış ve sen ne istemişsen onu yaşamışsın
bu bile bile lades boyle bi durumda yapacak hic bisey yok

Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi

hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Bence buluyor. Nasıl buluyor dersen; sen onu, onun sana yaptıklarını unutmuşsun, üzerinden zaman geçmiş, her şey bir anıdan ibaret kalmışken buluyor. Yani hemen olmasa da, 20 yıl sonra da olsa buluyor. Sen onun başına şeyler gelmesini istediğinde, onu gözlemeye devam ettiğinde değil, onu tamamen bıraktığında buluyor.
İlahi adalete inanıyorum. Eden er ya da geç buluyor.

Bence buluyor. Nasıl buluyor dersen; sen onu, onun sana yaptıklarını unutmuşsun, üzerinden zaman geçmiş, her şey bir anıdan ibaret kalmışken buluyor. Yani hemen olmasa da, 20 yıl sonra da olsa buluyor. Sen onun başına şeyler gelmesini istediğinde, onu gözlemeye devam ettiğinde değil, onu tamamen bıraktığında buluyor.
İlahi adalete inanıyorum. Eden er ya da geç buluyor.
aynen oyle

Back
X