• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten eden buluyormu

Amin canım da o mutlu ben ise inanılmaz güvensizim ve o çok mutlu tüm eski sevgililerini çiçekler uçuran adam bir bana kapı duvar

Canım her şeyden önce nasip. Bence Allah seni koruyor. Arınmaya çalış o adamdan bence, zor olsa da. İlerde inşallah güzel bir kısmetin olur da iyi ki kurtulmuşum bundan dersin.

Canım her şeyden önce nasip. Bence Allah seni koruyor. Arınmaya çalış o adamdan bence, zor olsa da. İlerde inşallah güzel bir kısmetin olur da iyi ki kurtulmuşum bundan dersin.
Öyle de inanılmaz ağrıma gidiyor be sanki bir ben kötüyüm canım. Bu adam ki bana yapmadığını bırakmadı

Öyle de inanılmaz ağrıma gidiyor be sanki bir ben kötüyüm canım. Bu adam ki bana yapmadığını bırakmadı
Anlıyorum seni. Ama bu senin kötü ya da değersiz olmanla alakalı değil. Herkes kendi imtihanını yaşıyor, iyi ya da kötü seçim yapıyor. Yani herkes kaderini yaşıyor. O yüzden çok zor olsa da kim kötü kim iyi sorgulamasını bir kenara bırakmalısın canım. Kendi iyiliğin için. Onun başına gelecek varsa gelir. Sen kendi hayatını güzelleştir.🙏

Anlıyorum seni. Ama bu senin kötü ya da değersiz olmanla alakalı değil. Herkes kendi imtihanını yaşıyor, iyi ya da kötü seçim yapıyor. Yani herkes kaderini yaşıyor. O yüzden çok zor olsa da kim kötü kim iyi sorgulamasını bir kenara bırakmalısın canım. Kendi iyiliğin için. Onun başına gelecek varsa gelir. Sen kendi hayatını güzelleştir.🙏
Teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için, umarım benim az da olsa haklılığımı anlar vicdanı sızlar bir özüre muhtaç olur ve benim değerimi bilmeden ölmez

Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi

hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Bence yaptığı bu dünyada kar kalıyor ama ya öteki dünya?? Umarım ruhlarda açtıkları yaraların cezasını çekerler başka bir duam yok

Bence yaptığı bu dünyada kar kalıyor ama ya öteki dünya?? Umarım ruhlarda açtıkları yaraların cezasını çekerler başka bir duam yok
Aynen oyle bu dunyanin ahireti de var kimse bunu dusunmuyor..................

Benim yaptığım bir iş için para alan sonrada bana laf sokan,dalga geçen bir kişiye yediğin paralar Boğazında kalsın demiştim.1 yıl sonra boğazından ameliyat olmak zorunda kaldı yani eden buluyor ha bazen bulmadığı da oluyor şans işte

Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi

hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Herkes hakettiğini yaşamaz. Ama içsel huzurunuz için bunları içinizde öldürüp hayatınıza bakmanız gerek. Aksine dostu üzer,düşmanı da mutlu edersiniz

Hayatımda kim canımı yaktı ise bana yaptığının aynısını yaşadı. Hatta bana gelip aynı kaderi yaşadık ah ettin mi lütfen affet dediler.

Ben oturup insanlara dert yanıp ağlamam ama gece oturur derdimi Allah'a anlatırım ağlar namaz kılarım ve o beni hiç bir zaman çaresiz bırakmaz bana yapılanı da yanlarında bırakmaz

Çevrem bu durumlara birkaç kez şahit olduğu için beni üzmekten çekinirler...

Çünkü bir kulun ardında Allah varsa onunla uğraşmaya gelmez...

Canım eden buluyorsa o da Allah'ın şefkat tokatidir yani ahirete birakmamasidir burda bulursa orda bulmaz. Valla ben de bulmaz sanıyordum bir 10_¹5 sene önce öyle bir buluyormus ki ama karşıdaki aptal olursa ben ne yaptım da başıma bu geldi diyor

Herkes hakettiğini yaşamaz. Ama içsel huzurunuz için bunları içinizde öldürüp hayatınıza bakmanız gerek. Aksine dostu üzer,düşmanı da mutlu edersiniz
ben biraktim zaten biraktigim gun ailesinden biri vefat etti evine hirsiz girdi allah kimsenin yanina birakmiyormus gormus olduk yinede ailesinden evladindan cikarmasin rabbim onu nasil biliyorsa oyle yapsin iyiyse iyi kotuyse kotu

Back
X