- 24 Mart 2019
- 3.042
- 4.173
- 133
- 38
Şerefsiz direkt kan bozukluğu var adam daAman Allahim pislik herif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şerefsiz direkt kan bozukluğu var adam daAman Allahim pislik herif
Amin canım da o mutlu ben ise inanılmaz güvensizim ve o çok mutlu tüm eski sevgililerini çiçekler uçuran adam bir bana kapı duvar
Bosver daha onu ya ne hali varsa gorsun..Amin canım da o mutlu ben ise inanılmaz güvensizim ve o çok mutlu tüm eski sevgililerini çiçekler uçuran adam bir bana kapı duvar
Öyle de inanılmaz ağrıma gidiyor be sanki bir ben kötüyüm canım. Bu adam ki bana yapmadığını bırakmadıCanım her şeyden önce nasip. Bence Allah seni koruyor. Arınmaya çalış o adamdan bence, zor olsa da. İlerde inşallah güzel bir kısmetin olur da iyi ki kurtulmuşum bundan dersin.
Bir ben mi bu kadar kötüyüm diyorum hep canımBosver daha onu ya ne hali varsa gorsun..
Anlıyorum seni. Ama bu senin kötü ya da değersiz olmanla alakalı değil. Herkes kendi imtihanını yaşıyor, iyi ya da kötü seçim yapıyor. Yani herkes kaderini yaşıyor. O yüzden çok zor olsa da kim kötü kim iyi sorgulamasını bir kenara bırakmalısın canım. Kendi iyiliğin için. Onun başına gelecek varsa gelir. Sen kendi hayatını güzelleştir.Öyle de inanılmaz ağrıma gidiyor be sanki bir ben kötüyüm canım. Bu adam ki bana yapmadığını bırakmadı
Teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için, umarım benim az da olsa haklılığımı anlar vicdanı sızlar bir özüre muhtaç olur ve benim değerimi bilmeden ölmezAnlıyorum seni. Ama bu senin kötü ya da değersiz olmanla alakalı değil. Herkes kendi imtihanını yaşıyor, iyi ya da kötü seçim yapıyor. Yani herkes kaderini yaşıyor. O yüzden çok zor olsa da kim kötü kim iyi sorgulamasını bir kenara bırakmalısın canım. Kendi iyiliğin için. Onun başına gelecek varsa gelir. Sen kendi hayatını güzelleştir.![]()
Allah gönlüne göre versin canımTeşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için, umarım benim az da olsa haklılığımı anlar vicdanı sızlar bir özüre muhtaç olur ve benim değerimi bilmeden ölmez
Canim kotuluk seni bulmus diye sen neden kotu olasin elbet iyiside cikarBir ben mi bu kadar kötüyüm diyorum hep canım
Bence yaptığı bu dünyada kar kalıyor ama ya öteki dünya?? Umarım ruhlarda açtıkları yaraların cezasını çekerler başka bir duam yokAllahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Amin canım tek isteğim buAllah gönlüne göre versin canımİnşallah senin haklılığını anlar.
![]()
Umarım canım teşekkür ederim artık iyi olsunCanim kotuluk seni bulmus diye sen neden kotu olasin elbet iyiside cikar
Aynen oyle bu dunyanin ahireti de var kimse bunu dusunmuyor..................Bence yaptığı bu dünyada kar kalıyor ama ya öteki dünya?? Umarım ruhlarda açtıkları yaraların cezasını çekerler başka bir duam yok
Herkes hakettiğini yaşamaz. Ama içsel huzurunuz için bunları içinizde öldürüp hayatınıza bakmanız gerek. Aksine dostu üzer,düşmanı da mutlu edersinizAllahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Canım eden buluyorsa o da Allah'ın şefkat tokatidir yani ahirete birakmamasidir burda bulursa orda bulmaz. Valla ben de bulmaz sanıyordum bir 10_¹5 sene önce öyle bir buluyormus ki ama karşıdaki aptal olursa ben ne yaptım da başıma bu geldi diyorAllahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
ben biraktim zaten biraktigim gun ailesinden biri vefat etti evine hirsiz girdi allah kimsenin yanina birakmiyormus gormus olduk yinede ailesinden evladindan cikarmasin rabbim onu nasil biliyorsa oyle yapsin iyiyse iyi kotuyse kotuHerkes hakettiğini yaşamaz. Ama içsel huzurunuz için bunları içinizde öldürüp hayatınıza bakmanız gerek. Aksine dostu üzer,düşmanı da mutlu edersiniz