Gercekten eden buluyormu

Kimseye birşey olmuyor ama bana oluyor.mesela başkası büyük konuşur birşey olmaz;ben büyük konuşurum cezamı çekerim.başkası kötü konuşur ,kalp kırar birşey olmaz;ben kalp kırsam olan bana olur.başkası haksızlık eder birşey olmaz;ben yaparım alâsını yaşarım...neden böyle acaba😕

Kimseye birşey olmuyor ama bana oluyor.mesela başkası büyük konuşur birşey olmaz;ben büyük konuşurum cezamı çekerim.başkası kötü konuşur ,kalp kırar birşey olmaz;ben kalp kırsam olan bana olur.başkası haksızlık eder birşey olmaz;ben yaparım alâsını yaşarım...neden böyle acaba😕
niyet onemlidir belki kiminin dilindedir oylesine konusur kimininde yureginden geciyordur o an rabbimde o kotu dusuncenin karsiligini veriyordur belki banada oldu bi kac kere baktim kendi haline birakinca herkes cezasini buluyor ugrasmadim hic

İyi insan kötü bir şey yaparsa 10 katını bulur.
Kötü insan kötülük üstüne kötülük ederde minnoş minnoş sefa sürer kısmetide açıktır şansıda bahtıda..

Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi

hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi

Valla canım bende çok merak ediyorum. 😅

ben biraktim zaten biraktigim gun ailesinden biri vefat etti evine hirsiz girdi allah kimsenin yanina birakmiyormus gormus olduk yinede ailesinden evladindan cikarmasin rabbim onu nasil biliyorsa oyle yapsin iyiyse iyi kotuyse kotu
Evli bı adamla mi görüştünüz😱😱😱😱

Kisi iliski yasar ama adamin kumasi kalitesiz. Yani olmayani oldurmsya calisirsin. Ben sevgimli ilgilie duzeltirim dersin tabii mayasinda ne varsa oyle davranir. Sonra vay efendim kul hakkidir ahim cikacak ondan vs triplerine gireriz. Hic bir sey olmaz gayet mutlu mesut hayatina devam eder. Aslinda adam bir sey yapmamistir neyse oydu. Bile bile lades durumlarinda ah cikmiyor ama ciddi bi kandirma kalp kirma varsa belki iste.

İyi insan kötü bir şey yaparsa 10 katını bulur.
Kötü insan kötülük üstüne kötülük ederde minnoş minnoş sefa sürer kısmetide açıktır şansıda bahtıda..
bu her zaman boyle degil insan ne dusunurse onu ceker simdi dusunuyorum da benim onlara yaptigim iyi niyeti kotuye kullananlarin hic biri cezasiz kalmamis

Kisi iliski yasar ama adamin kumasi kalitesiz. Yani olmayani oldurmsya calisirsin. Ben sevgimli ilgilie duzeltirim dersin tabii mayasinda ne varsa oyle davranir. Sonra vay efendim kul hakkidir ahim cikacak ondan vs triplerine gireriz. Hic bir sey olmaz gayet mutlu mesut hayatina devam eder. Aslinda adam bir sey yapmamistir neyse oydu. Bile bile lades durumlarinda ah cikmiyor ama ciddi bi kandirma kalp kirma varsa belki iste.
bile bile lades degildi
insanlar kumas gibi degil ya dokununca ne mal oldugu anlasilmiyor maalesef keske oyle olsa herkes kendine en kalitelisini alir
mutlu mesutta degil bunu biliyorum ayrilik acisini iyi cekiyor geliyor haberleri

Belki siz de ettiğinizi buluyorsunuz bu mantığa göre. Bu sirkülasyon böyle gider. Ben eden bulur denince aklıma sadece kanal7 filmleri geliyor.

Belki siz de ettiğinizi buluyorsunuz bu mantığa göre. Bu sirkülasyon böyle gider. Ben eden bulur denince aklıma sadece kanal7 filmleri geliyor.
belkide oyleydi bilemem ama o da buldu neticede..
var oyle bi film zaten seviyorum orda da ilahi adalet tecelli ediyor😂

• Komik
Reactions: JES
Bence işini Allaha birak..
geri dönüp bakinca yaşanmiyor.
Havale etmekten başka çareniz yoktur.

Başkalarının kötü duruma düşmesinde mutluluk aramayın. Mutluluğunuz kendi içinizden gelirse kimseye bağımlı olmadan mutlu bir hayat yaşayabilirsiniz. Size kötülük yapıldıysa bunu kendi içinizde affetmeniz lazım. Düşündükçe siz üzülüyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz. Tek başınıza affedebileceğiniz bir şey değilse psikologlar bunun için var gidin anlatın, yardım almaktan çekinmeyin. Nefreti kırgınlığı arkanızda bırakınca kuş gibi hafifleyeceksiniz. <3

Back
X