Gerçekten görüşlerinize ihtiyacım var

Diyardiyar12

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
187
47
18
37
Iyi aksamlar öncelikle.konum evliligimle alakalı eşim acısından problem gibi görünmeyip hala benim icin büyük bir sorun niteliği taşıyan bir durum.kisaca şöyle biz eşimle ikimizde memuruz ikimizinde ailesinden uzakta bir şehirde yaşıyorduk.zaman zamn eşim kendi memleketine tayin alıp gitmemiz yönünde diretsede ben evliliğimin ilk yıllarında ailesi'nin özellikle annesinin kıskançlıkları yüzünden aramız bozuk olduğundan istemiyordum. Birgün eşim benden gizli ailesinin bulunduğu memlekete tayin isteyip gitti ve giderken ev eşyalarının büyük çoğunluğunu da götürdü. 4 yaşında birde çocuğumuz var.ben bu durumu duyduğumda şok oldum.bende yalnız kalmamak icin ailemin bulunduğu ile tayin istemek durumunda kaldım.esim gideli 1 yıl oldu hala buraya tayini al gel diyor ben istemiyorum sen gel diyorum o gelmiyor.sizce bu durumda ne yapmalıyım?BIDE AYRILIK DIŞINDA FARKLI FIKIRLERINIZ VARSA PAYLASIRSANIZ ÇOK SEVINIRIM...

Son düzenleme:
Bende zaman zaman boşanmayı düşünüyorum aslında ama cocugum babasiz kalmasin diye kıyamıyorum iste olan bana oluyor ...

1. Bende zaman zaman boşanmayı düşünüyorum aslında ama cocugum babasiz kalmasin diye kıyamıyorum iste olan bana oluyor ...
Peki, bir yil ayri sehirlerde yasiyorsunuz, esiniz hic bir sey soylemeden sizi terk etmis ev esyalarini da goturmus ve cocugun suan babali oluyor anlamadim...

Oha dumur oldum. Adam sizi terkedip gitmiş boşanma davası açınsanıza? Ne yanına gitmesi?

Iyi aksamlar öncelikle.konum evliligimle alakalı eşim acısından problem gibi görünmeyip hala benim icin büyük bir sorun niteliği taşıyan bir durum.kisaca şöyle biz eşimle ikimizde memuruz ikimizinde ailesinden uzakta bir şehirde yaşıyorduk.zaman zamn eşim kendi memleketine tayin alıp gitmemiz yönünde diretsede ben evliliğimin ilk yıllarında ailesi'nin özellikle annesinin kıskançlıkları yüzünden aramız bozuk olduğundan istemiyordum. Birgün eşim benden gizli ailesinin bulunduğu memlekete tayin isteyip gitti ve giderken ev eşyalarının büyük çoğunluğunu da götürdü. 4 yaşında birde çocuğumuz var.ben bu durumu duyduğumda şok oldum.bende yalnız kalmamak icin ailemin bulunduğu ile tayin istemek durumunda kaldım.esim gideli 1 yıl oldu hala buraya tayini al gel diyor ben istemiyorum sen gel diyorum o gelmiyor.sizce bu durumda ne yapmalıyım?
eşiniz sizden habersiz tayin isteyip, üzerine eşyaları da alıp gidiyor. Sonra da birbirinize sen gel olmaz sen gel mi diyorsunuz ? çok tuhaf gerçekten. Bence zaten bu ilişkide saygı kalmamış. Herkes tercihini yapmış.

Haklısınız eşim özünde sorumluluk sahibi bir insandır.nasil böyle davrandı anlam veremedim.bende eşime bu durumu irdeledigimde babasi gerçekten ağır hasta bu durumu bahane gösteriyor.sirf o yüzden anı karar aldım son anlarında yanlarında olmak istedim gibi....

Bu nasıl eş?
Gizli tayin istemeyip gitmek gerçekten çok enteresan.
Hala evli olmanız da bir o kadar enteresan.

Eşimin bu konudaki savunması da sana söyleseydim kabul etmicektin.yani anlık olunca ben de bi anda gaza gelip peşine düşerim zannetti galiba...

Ayrılalım diyorum .Seni çok seviyorum senden ayrılmam diyor .bende nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım....

Ayrılalım diyorum .Seni çok seviyorum senden ayrılmam diyor .bende nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım....

Sizi seven, değer veren adam emirvaki yapıp tayin istemez, 1 yıl boyunca ayrı kalmaz, kalamaz.
Geri adım atmadığı sürece sevgisi inandırıcı değil.

Teşekkürler cevabınız icin belkide haklisiniz.Diger yönlü olarak düşündüğümde de ayrılsam ilerde karşıma çıkacak insan daha mi iyi olucak gelen gideni de aratır derler ya.yinede sabir diyorum....

Son düzenleme:
Aranızdaki sevgiyi tart.esinin sana olan sevgisini. Esin seni arkasından gidersin belki diye yapmıs olabilir. Evet cocugun için orta yolu bulabilirsiniz. Yeterki sevginiz olsun.

Ben de eşimi seviyorum.hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.esimin bir diğer gorusude memleketlerine yakın bir şehir var oraya aldıralım diyor.bakalim zamn ne gostercek

Back
X