• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten görüşlerinize ihtiyacım var

eşiniz sizi terk etmiş herşeyi planlamış eşyalarınıda unutmamış :) sadece sevdiği eşini ve çocuğunu geride bırakmış ? biraz kendinize güvenin ve hayatınıza sahip çıkın

Bende zaman zaman boşanmayı düşünüyorum aslında ama cocugum babasiz kalmasin diye kıyamıyorum iste olan bana oluyor ...
Boşandığınız da cocuğunuz babasız kalmaz önce burda bi netleşelim.. yine yılda 3 kere belki daha fazla gelir çocuğunu görür.. sizden gizli iş çeviriyosa bu kadar memleketine ailesine düşkünse çocuğunu bile gözü görmeyip gitmişse gittiği yerde kalsın yüzüne bakmam sizin yerinizde olsam...

Babasının durumunu bahane ediyor ama bu yeterli sebep mi dediginiz gibi bilemiyorum..bide önceki işyerinde de biraz problemleri oluyordu artik bunaldim dedi

Son düzenleme:
Herseyı anladım da esyaları alıp gıtmek nedir ya adamın baska planları olablır az zarar etmek ıcınde bu kalıba sıgınmıstır. Bnde sevgilimde memuruz aynı durumu yasasak bnde boşanablırdim.

Gitme sakın ,resmen arkandan iş cevirmis .Madem bu işe kalkisti sonucuna katlanacak

Iyi aksamlar öncelikle.konum evliligimle alakalı eşim acısından problem gibi görünmeyip hala benim icin büyük bir sorun niteliği taşıyan bir durum.kisaca şöyle biz eşimle ikimizde memuruz ikimizinde ailesinden uzakta bir şehirde yaşıyorduk.zaman zamn eşim kendi memleketine tayin alıp gitmemiz yönünde diretsede ben evliliğimin ilk yıllarında ailesi'nin özellikle annesinin kıskançlıkları yüzünden aramız bozuk olduğundan istemiyordum. Birgün eşim benden gizli ailesinin bulunduğu memlekete tayin isteyip gitti ve giderken ev eşyalarının büyük çoğunluğunu da götürdü. 4 yaşında birde çocuğumuz var.ben bu durumu duyduğumda şok oldum.bende yalnız kalmamak icin ailemin bulunduğu ile tayin istemek durumunda kaldım.esim gideli 1 yıl oldu hala buraya tayini al gel diyor ben istemiyorum sen gel diyorum o gelmiyor.sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Kardeşim Allah yardımcın olsun. Ama bencede senden habersiz ailesiyle iş çeviriyor. bir yöne seni dışlamış resmen. en kolay yol ikna edemiyorsan mecbur bırak. sizi bu duruma sokan kendisi bırak kendisi düzeltsin sen gitme.seviyorsa zaten ortak bi nokta bulur.Kendimden biliyorum seviyorum diye eyvallah diyorsun kabul ediyorsun her defasında aynısını yapacaksın anlayışıyla bakıyorlar. sana yapışıp kalıyor o etiket bi zaman sonra kendin bile kabullenmeye başlıyorsun kabul etme arkadaşım.

Yukarda mesaj yazan arkadaşımızın bir yorumu da dikkatimi çekti .sizce ne gibi planları olabilir belkide ben bu konuda ıyi niyetimin kurbanı mi oluyorum.

arkadaşım eşim beni çok sever.beş yıllık evliyim.10 yıl flört ettim bir kızım var.eşimin benim bir damla gözyaşıma dayanamaz dayanamaz beni üzmez değer veriri.eşimin annesi kanserdi.sevgili olduğıumuz dönemlerde de ve sonrasında da.bizeşimin ailesi ile aynı şehirdeydik.amma olmasaydık şuna eminim ki eşimde ailesinin yanına giderdi.ve ben gitmek istemesemde o giderdi.ama bende onunla giderdi.evlilği hep güllük gülüstanlık görmeyeniz lütfen.bazen fedakarlık gerektirir ve böylede olması gerekir.benim eşimin ailesi ile hiçbir problemim olmadı ben onları severdim onlarda beni.nitekim evlendikten 25 gün sonra kayınvalidem vefat etti.iki sene sonrada kayınpederim.demem o ki çokda hesaplayarak yaşamayınız.su akar yolunu bulur.size nacizane tavsiyem eşiniz nerde siz orda olmalısınız.ortada bir evlat var üstelik...

Iyi aksamlar öncelikle.konum evliligimle alakalı eşim acısından problem gibi görünmeyip hala benim icin büyük bir sorun niteliği taşıyan bir durum.kisaca şöyle biz eşimle ikimizde memuruz ikimizinde ailesinden uzakta bir şehirde yaşıyorduk.zaman zamn eşim kendi memleketine tayin alıp gitmemiz yönünde diretsede ben evliliğimin ilk yıllarında ailesi'nin özellikle annesinin kıskançlıkları yüzünden aramız bozuk olduğundan istemiyordum. Birgün eşim benden gizli ailesinin bulunduğu memlekete tayin isteyip gitti ve giderken ev eşyalarının büyük çoğunluğunu da götürdü. 4 yaşında birde çocuğumuz var.ben bu durumu duyduğumda şok oldum.bende yalnız kalmamak icin ailemin bulunduğu ile tayin istemek durumunda kaldım.esim gideli 1 yıl oldu hala buraya tayini al gel diyor ben istemiyorum sen gel diyorum o gelmiyor.sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Siz bir aile değil misiniz nasıl kendi başını alıp gider şok oldum..

arkadaşım eşim beni çok sever.beş yıllık evliyim.10 yıl flört ettim bir kızım var.eşimin benim bir damla gözyaşıma dayanamaz dayanamaz beni üzmez değer veriri.eşimin annesi kanserdi.sevgili olduğıumuz dönemlerde de ve sonrasında da.bizeşimin ailesi ile aynı şehirdeydik.amma olmasaydık şuna eminim ki eşimde ailesinin yanına giderdi.ve ben gitmek istemesemde o giderdi.ama bende onunla giderdi.evlilği hep güllük gülüstanlık görmeyeniz lütfen.bazen fedakarlık gerektirir ve böylede olması gerekir.benim eşimin ailesi ile hiçbir problemim olmadı ben onları severdim onlarda beni.nitekim evlendikten 25 gün sonra kayınvalidem vefat etti.iki sene sonrada kayınpederim.demem o ki çokda hesaplayarak yaşamayınız.su akar yolunu bulur.size nacizane tavsiyem eşiniz nerde siz orda olmalısınız.ortada bir evlat var üstelik...

Senden habersiz tayin isteyip bir de eşyaları alıp gidiyor. Bence çok fazla düşünme ne yapsam diye.

Bende zaman zaman boşanmayı düşünüyorum aslında ama cocugum babasiz kalmasin diye kıyamıyorum iste olan bana oluyor ...

Bu durum cocuk icin daha mi iyi sizce? Böylede babasi yok yaninda öyle de olmicak.

Yanlis anlasilmasin ben bosanma taraftari degilim.

Siz bir aile değil misiniz nasıl kendi başını alıp gider şok oldum..
biz kocaman bir aileyiz.ama ben size bir soru sormak istiyorum.eşinizin annesi babası yada kardeşleri yada sizin anneniz babanız yada kardeşiniz hiç hastalnadı mı bakıma muhtaç bir şekilde.ve sizin onunla ilgilenmeniz gerekti mi??eğer öyle değilse konu sahibi arkadaşı anlmanızda mümkün değil.o işler öyle yürümüyor malaesef...sizin aile dediğiniz şey sadece sizden yada eşinizden oluşmuyor.yani benim aile anlayışım öyle değil malesef...

demem o ki bizim onu anlamamız için onu yaşadığı hiç bir şeyi bilmeden git ayrıl bırak ne kadar doğru.???hastalık mevzu olmayabilir burda ama mutlaka sebebler vardır.o yüzden benim düşüncem sebebler ne olursa olsun kadının yeri eşinin yanıdır. o şehir bu şehir farketmez....

Back
X