tatlım bırak kendi haline.. cevapta verme daha çok bağırır.
tamam nasıl istiyosan öyle yap ben bişi demiyorum artık de.
zaten neyin ne olduğunu, senin onun iyiliğini düşündüğün için böyle yaptığını anlayınca kafasına dank etcektir
abla sen haklıydın diye gelcektir emin ol
okulunu bırakıp evlenmeyi düşünüyo ama ayrılmış baksana. evlenmeyi düşünen adam ayrılır mı hiç.
üzme sen kendini hatasını anlıcaktır o
ablacım, ben ne dersem diyeyim.fikrimi sorar söylerimablalık böyle birşey işte sen istediğin kadar onu düşündüğünü söyle anlamaz hep seni suçlar ayrılsa yine suölusu sen olursun sen yine takipte ol ama kardeşin kendi kararlarını kendi versin zaman herşeyin ilacıdır eğer hatalıysa mutlaka bunu anlar sana herşeyi anlatması için onun yanındaymış gibi davran allah yardımcın olsun canım kaedeşin içinde hayırlısını versin
yok msjlarına şifre koymuş şimdi%100 haklısın,abla olarak kardeşini düşünüyorsun.müdahale etmeye hakkın var tabi. deli gibi 2 haftada evlenmek mi olur ya.mesajlarını okumaya devam et kardeşinin(ciddiyim).şu aralar pek üstüne gitmemeye çalış yoksa ters tepebilir. çok büyük bir aşk yaşadığını sanıp hemen evlenmek isteyebilir.kendi haline bırak biraz ama kontrol altında tutmayı da ihmal etme.allah yardımcın olsun.
evet içinde büyüttüğü çok şey var. en küçük kardeşimde başka bi ilin ünv.ni kazandıcanım benim çok üzüldüm, kardeşinde çocuk yaşta değil aslında, ama sanrm bi sevgisizlik boşluğu yaşıyormuş, karşıdaki x bey de buna cevap verince olan olmuş, denize düşen yılana sarlır mantığıyla hareket ediyo galiba, ama sen kskanç davranmamşsın rahat ol, sadece onu uyarmaya çalışmışsn, belki de kardeşinin kendince doğru veya yanlş içinde büyüttüğü bişeyler vardı bu yüzden size sürekli agrasif davranıyor, eğer geç olmayacaksa biraz durulmasnı bekle ve o zaman yeniden konuşmayı dene, yok eğer acil düzelmesi lazım diyosan sözünü dinleyeceği birilerini devreye sokabilirsin, üzme canını, kardeşinin ters zamanna denk gelmişsin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?