hayır canım bilmiyorlar
zaten okulun bitmesini beklemiyor,geçen gün bi konuşması var nerdeyse o dakka nikah yapıp gidecek
yok kardeşim gidip beraber olmaz o konuda eminim
ama çocuk onların her tartışmasında bana msj atıyo,ben ablada olsam banane?
dedikoducu işte...elde var bi kötü huy
dahası 30 yaşında adam,off bilmiyorum
kardeşim foruma gelse,bunları anlatsa tepki görür eminm ve daha çok çıldırır
haklısın canım ama baştan bilemedim.bilseydim size sorardım
onun kavgasını yapamıyo ya başka şeleri bahane ediyo.yok yemek yemiyosun,öf yeter falan
dedim gerçek derdin neyse onun için kavga et,bahane bulma
evet ukala görüyor,her şeye kulp bulyomuşum.kulp var ki buuluyorumküçük kardeşimde gitti eskiden onla ben arasında eşitlerdi öfkesini şimdi ben
bende çatlatıyorum kavga etmiyorum ohh
haklısın donlum benim derdim bana yetiyo,banane de mibi daha bu konu hakkında yorum yapmam
Bu çocuk ne dedide bu kadar etkilendi anlamadım :26:Cahil olsa neysede 24 yaşında mantıklı düşünemiyor:26:
bilsem ne dediğini
uzatmaya gelmezmiş bu işler,ciddilermiş
sanki çok uzun süredir tanışıyorlar hayret bi şey
inşallah canım hayırlısı olurBence emin olmak yerine temkinli olmalısın.Her gün neler neler duyuyoruz.İnsanoğlu ne yapacağı belli olmaz.Kendimize bile güvenmemeliyiz.
İnşallah hayırlısı olur.
Sevgilerimle
siz çok dogru düşünüyosunuz ama anladıgım kadarıyla kardeşiniz bunu anlamıcak ne kadar anlatmaya çalışsanızdayaşıda küçük değil engel olamazsınız malesef bence şimdilik suyuna gidiyomuş gibi yapın
tmam tanıyın birbirinizi 3-4 ay sonra söz önümüzdeki yaz nişan yaparız diyin :97: ama okulunu bırakmama şartı koşun tabi siz degil bunu babanız yapmalıumarm iki gün tanıdıgı adam için okulunu bırakmaz
en azından bu seneyi bitirse son sene okulu bırakmaz gibime geliyo :78:
uzatmaya gelmez miymiş :26:işin zor canım soğukkanlı ol huyuna git başka yapabileceğin birşey yok
okulunu btirse zaten benim sinirimi bozan buBence de haklısın. Her bilinçli abla senin gibi yapardı. Daha 2 kere çıktığı adamla evlilik kararı alıp okulu bırakacağım diyen bir kardeşe iyi aferin çok güzel yapıyorsun denmezdi...
Kardeşin yaşının olgunluğunda düşünüp hareket etmiyor. Yalnız sevdiği adamdan etkilenip okulu bırakma kararı aldığını sanmıyorum. Hali hazırda bahane arıyormuş bu da denk gelmiş gibi geldi bana. Sen yeteri kadar uyarmışsın hatta kötü bile olmuşsun ona göre. Yaşasın ve görsün bundan sonrasını sonuçta kendi hayatı.
Zaten iş ciddiye bindiğinde ailende devreye girer. Belki uzun bir nişanlılık dönemi olur, okulunu bitirir, rayına oturur bu durumlar. Sevdiği adam edebiyat öğretmeni olan galiba o da herhalde okulu bırak demez bir eğitimci olarak...
dünden beridir buz gibiyim.bugün çok uğraştı ama devam ediyorum; çünkü ben haklıyımBencede haklısınız..
benim kardeşimin erkek arkadaşıda her tartışmalarında bana anlatır..Yada kardeşim telefonunu açmayınca beni arar ama ben açmıyorum artık sanki sekreterleriyim yaa!! öyle hissetmeye başladım artık..
Kardeşiniz 24 yaşında ama olgunlaşamamış malesef..Siz kardeşinizdeolsa o kadar tiribi bağırmayı kaldırmak zorunda değilsiniz..Bence karışmayın artık..Üstünüze düşeni yapmıssınız..Birde demişssiniz ya evlenseler biliyorum 2 günde çocuğu bıktırır diye..Emin olun bıktırmaz onların derdi bizle.Bende kardeşime derim sen bu kafayla 2 günde eve gelirsin diye.
Ona size davrandığım gibi davranmam ben der. Öyle..
Biraz uzaktan izleyin artık bana kalırsa..
kankam,haklısın ben söyleyeceklermi söyledim daha da söylememcnm kankam benım tabıkı sen haklısın sonuna kadar ama o senı dınleme yaşını coktan geçmiş kendıne göre
24 yaşında ama nedense pek mantıklı düşünemıyorum sanırım
2 günde tanıdığı bir erkek için geleceğı olan okulunu bırakmasıpek hayra alamet değil
bence o senı dınlemez ve sen ne dersen de yanlış anlıycak ve kıskanıldığını düşünecektır
sen bırak ne halı varsa görsünabla olarak gerekenı yapmışsın
sen asla kendını üzme zaten üzülmemen lazım
evlılık konusunda kardeşinle artık ailen konuşmalı
madem bu kadar cıddıler barı okulunun bıtmesını şart koşsunlar
karşıdakı ınsanda bir eğıtmen en azından o bunun farkına varmalıydı
üzülmesın benım kankam herşey olacağına varıyor çünkü bakalım zaman ne gösterecek
evet tabi tecrübe etsin, ama evlilik çok büyük bi kararKesinlikle haklısınız.Sizin yerinizde olsam aynı hisleri taşırdım.
Ama yaşı küçük değilmiş ve malesef ki ne kadar uyarırsanız uyarın yaşayacağını yaşayacak önemli olan yara almadan sonuçlanması.
Ama hepimiz hayatın biryerinde yara almışızdır.Yoksa büyüyemiyoruz sanırım.Tecrübeler bir sonraki tercihlerimizin işine yarıyor.
Madem olanları değiştiremiyorsanız aranızı kardeşinizle iyi tutun derim.
En azından gelişmeşlerden haberdar olursunuz, kriz anında doğru müdahale-yardım etme şansınız olur.
onun o beye ilgisini kullanarak yönlendirmeye çalışın.
meslek sahibi ol bak onun işi gücü var ileride seni ezerse ya okulunu bitir gibi vs.
elin ekmek tutsun daha ferah yaşarsınız evlenince gibi.
etrafınızda ikiside meslek sahibi çalışan aile varsa örnek olarak onları gösterin.
evlenmenin okumaya engel olmadığını söyleyin.
aklına kuşkuyu sokun.
"tamam iyi bir insan olabilir ama bilemeyiz ya birden değişirse. seni ortada bırakrısa. sen okulu bıraktığınla kalırsın. pişman olursun" vs diyin.
belli ki aklına takmış onu. tersledikçe daha çok bağlanır.
Konu sahibi uye birkac sene once vefat etmis2011 diyor
Neye iciniz yandi anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?