Gerçekten haksız mıyım? Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

canım psikolojik destek aldırmaya çalışsanız, gerçi bunu başamak çok zor olur kendisi istemediği sürece, ama bi şekilde bişeyler yapılmalı, kardeşiniin psikolojik alnlamda da sıkıntıları var gibi geldi bana, gerçi hangimizin yok ki :44:

evet bence de böyle.kendine ayrı bi hayat kurma isteği

kpss yi kazanamadı,girdiği işi beğenmiyor,okulu yazdı beğenmiyor

ayrı bi şehirde bi işi olrsa ancak o hayaını kurar

yoksa ben sanmıyorum el oğlu kaprislerini çeksin.işine gelmeyen her şeyde bağıran,inatlaşan kadını hangi erkek ister

bi de diyo ben onun öğretmenlik yaptığı yerde muhasebeye bakarım, olmadı o ilde çok iş imkanı var

ya anlamıyorum işte.benim beynm anlamıyo onu artık. ..

kankam doğru dedin haklısın

söyleyince kötü oluyorum.en iyisi susmak
söyledm daha iki gündür tanıdın bu ne acele

benden tepki görmese çoktan istettirirdi kendini

pişman olcağı belli zaten...konuşmuyorum artık naparsa yapsın

gitti psikiyatriste de gitti

ama devam etmedi

doktor napsın?

sevgili zebani sen ne yapabilirsinki..güzellikle fikirlerini söylersin okadar...
erkek kardeşim var o bir kızla tanıştı...kızkardeşimin de şüpheleri vardı..bunu dile getirmiş hemen telefonu yüzüne kapatmış...
bende hep dene bakalım nasıl biri olduğunu gör dedim farklı desem banada aynısını yapacaktı..

bilseydim baştan buraya yazardım abla; ama öyle şeyler söylyo ki karşılık vermemek elde değil

daha da söylersem nolayım. sustum

Allah yardımcınız olsun... inanın bu siteye üye olduktan sonra bazı şeyleri sırf biz yaşamıyormuşuz demek ki der oldum Anlattığınız kardeş yapısını maalesef ki tanıyorum... Kendi hayatını kurmak isteyebilir elbette haklıdır, ama bu yapı maalesef kendi hayatını kurmak isteyen bir birey yapısı değil... hata yapacak ve üzülerek söylüyorum ki hatasını kabul etmeyecek ... bu şekilde giderse eğer sürekli kendi nefsinin esiri olacak diye düşünüyorum...söylediklerim umarım sizi kırmamıştır bana kardeşinizin karakteri çevremdeki bir bireyi çok hatırlattığı için bunlar dökülü verdi içimden. İNŞALLAH o benim örnek verdiğim birey gibi olmaz, çabuk toparlanır...Allah akıl fikir versin

Mülayim ya da aklı başında vb. insanlar, bazen karşısındakini bağırıp çağırması vs. yüzünden sessizliğe mahkum olurlar, haddim olmayarak size bir tavsiyede bulunmak istiyorum... ÇOK YUMUŞAK, Kendinizden emin tavır sergileyin, fikrinizi sorarsa, çoook müşfik ama özgüvenli bir biçimde bana bişey sorma çünkü hem fikrimi sorup hem tepki veriyorsun, kaç yaşında insansın, herşeyi biliyorsun madem, kendin ne istiyorsan onu yap ama hata olursa eğer gelip LÜTFEN BANA ANLATMA deyin. İNANIN onun özgüveni yok... bir süre sonra size daha uysal olacak ama sonra çok fazla bugüne kadar ki yumuşaklığınıza dönmeyin yoksa tekrar bağırmalara başlamasını engelleyemezsiniz

bence 30 lu yaşlara kadar kızkardeşler arasında ki tartısmalar cok normal özellikle her ikiside bekarsa,kıskançlıkda olabilir sahiplenme de bunu ancak siz bilirsiniz ama
birbirinizin değerini gercekten evlendikten sonra anlayacaksınız

Canım anlattıklarına göre haklı görünüyorsun.Evlilik kolay değil.Yanlış yapılan evlilikler yüzünden bir sürü yanlış sonuçla karşılaşıyoruz.Evlenme usulü aslında Karşıdaki insanı araştırmak ile başlamalı.Ne gibi huyları var.İyi huyları neler kötü huyları neler.Kötü huylar kabul edilebilir mi?Dışarıdan bir kamuoyu araştırması yapmakta da fayda var.Yoksa hiç tanımadığınız bir insanla pat diye evlenilmez.Çok çeşitli insanlarla fikir alış verişi yapmakta fayda var.Mesela kardeşini foruma davet et.Açsın derdini her şeyiyle, artısıyla eksisiyle anlatsın.Derdine bir de buradan çare bulmaya çalışsın.Forumun avantajı burada diğer insanlara anlatamadığın şeyleri burada çok rahat anlatabiliyorsun.Tabi biz de insanız.Her birimizin düşünceleri görüşleri de farklı farklı.O sadece dinleyecek fikir sahibi olacak.Tanımadan ilk görüşmede evlenenlerin hazin sonlarını görsün sonra 1000 kere düşünsün 1 kere karar versin.Yalnız dikkat et.Kardeşinin başına bir iş gelmesin.Adam kandırır kızı namusuyla oynar.Evlenmek zorunda kalır kızcağız.Sonra bir bakarsın adam ortadan kaybolmuş.Kızcağız depresyonda.Çok iyi incele peşini bırakma sakın
Sevgilerimle

canimcim karissanda karismasanda o bildigini yapacak en iyisi yorum yapma
baksana yok kiskandin , bagirmalar
evlenmek istiyosada gelsinler istesinler annende okul bitene kadar nisanli kalma sartiyla kardesinden söz alsin
sen iyiyiligini düsünüyorsun ama onun acisindan öyle görünmüyor
cok bilmis herseyime karisan onla cikma bunla cik diyen hayatimi yönetmek isteyen bir ablam var diye düsünüyor
bu yüzdende sana sürekli patliyo bagiriyo
hicbirseyine karisma annen baban var basinda bunlari alatmak onlara düser
bendede öyle bir kardes var, tuttu 17 yasinda kactisimdi abla sen hakliydin diyo ama
zebusum birak ne hali varsa görsün, sen kendini düsün moralini yüksek tutman gerekiyo canim arkim senin derdin zaten sana yetiyo öyle degil mi

Zibincim daha öncede konuşmuştuk zaten bencede susman en iyisi gibi gözüküyor konuştukça kardeşin daha çok sinirleniyor biraz bekle bakalım neler olacak

zeboşum yavru kankamm
çok haklısın kardeşin konusunda,bundan sonra bir şey deme canım çünkü etkiye tepki olabilir
bu X beyinde acelesi neymiş böyle birbirlerini tanımadan çok istiyorlarsa kırmızı donlumunda söylediği gibi annen şart koysun okul bitene kadar
nişanlı kalmaları için.
Allah kolaylık versin canım

Kıskanç falan değilsin o ukalık yapmış ablasından önce koca buldum havalarında.
Biraz da haddini aşmış ki sen hala naziksin bence ona karşı.
Geleceği görüyorsun hepsi bu,dövün sövün bu evliliği engelleyip okulu bitirmesini sağlayın.
Hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme gün olur devran döner ablasına gözünü açtığı için teşekkür eder...

evet bende bu site sayesinde bu dertler sadece bende yokmuş diyorum

her zaman böyle. bağırıp çağırır ben söyleyeceğimi söyler uzatma derim; ama o dediğim gibi siteyi ayağa kaldırır. daha bugün soruyorum burs alacak mısın

önce evet diyordu,şimdi ne gerek var felan...

işte ben anlattığınız gibi olmaması için karşı çıktm kardeşim dahil,arkadaşlarım bile cephe aldı

tavsiyenize uyacağım,sağolun

Karışmayıp , zamana bıraksanız da herşeyi kardeşiniz yaşasa ve görse
Biraz onu kendi haline bırakın
zaten hep kendi halindedir.inanın evde baskı yok

erkek arkadaşlarımız gelir,eve bırakır bizimkilerde tanır çoğunu

evet son zamanlarda evde sorunlar var ama bu kaçmayı gerektirmez
biz beraber büyüdük. hiç ayrı gayrımız olmadı

hatta kardeş değil arkadaş gibiyiz,çok az tartışırız

yani tartışırdık.mesela geçen gün erken kalktım annemle doktora gitcez annem indi ekmek alsn bu iki arada bi derede okulu bahane ediyo kavga ediyor

öğlen eve gelmiş seni de üzdüm.her zaman ki halin dedim biz alıştık

ygs ye girdi aöften laborantlığı yazdı,geldi gitmedi

bunu yazdı geldi istemiyor. ben anlamadm

gerçekten ya

yok kardeşim gidip beraber olmaz o konuda eminim

ama çocuk onların her tartışmasında bana msj atıyo,ben ablada olsam banane?

dedikoducu işte...elde var bi kötü huy

dahası 30 yaşında adam,off bilmiyorum

kardeşim foruma gelse,bunları anlatsa tepki görür eminm ve daha çok çıldırır

haklısın canım ama baştan bilemedim.bilseydim size sorardım

onun kavgasını yapamıyo ya başka şeleri bahane ediyo.yok yemek yemiyosun,öf yeter falan

dedim gerçek derdin neyse onun için kavga et,bahane bulma

evet ukala görüyor,her şeye kulp bulyomuşum.kulp var ki buuluyorumküçük kardeşimde gitti eskiden onla ben arasında eşitlerdi öfkesini şimdi ben

bende çatlatıyorum kavga etmiyorum ohh

haklısın donlum benim derdim bana yetiyo,banane de mibi daha bu konu hakkında yorum yapmam

Son düzenleme:
zamana bırak zibinim herşey yoluna girer ne desen sonunda sen suçlu olursun kardeşin için allah hayırlısını versin sende üzülme canım senin yapacak hiçbirşeyin yok

Zibincim daha öncede konuşmuştuk zaten bencede susman en iyisi gibi gözüküyor konuştukça kardeşin daha çok sinirleniyor biraz bekle bakalım neler olacak
haklısın kopcam. ama geçen akşam bi şey yoktu ortada

otobüs geç geldi ve durakta dolmasını bbekledi.tabi çat çat msj atıyolar.artık nolduysa sinilendi

eve geldi çıkmadı,kime bi şeyde demedi...yok doğumgünümde şu halime bak felan

off çok kırıldım ama ben yaa
abla kankam evet demeyeceğim; ama iyide desem batıyor ona

Xin acelesi ne bende anlamadm.gelmiş 30 una

kardeşime dedim ki aşk yokaşk olmayınca nasıl evlilik olur

olur diyo.meğerse çotan aşık olmuş. wcye girse msj atıyo.her adımdan evde ki her şeyden haberdar ediyo.57: valla haklısın artık karışmayacağm

gitsin evlensin

zaten söylüyordu..felanca teklif etti kabul et,bak komşu oğlu çok hoş bi baksan yalnız kalmasan diye

bende diyorum ki artık üzülmek istemiyorum.bana takmış kafayı sürekli böyle hep ama

istemiyorum zorla mı?

evlilik kısmet işi.benden önce kısmeti çıkarsa elbette evlensin ama böyle değil

yo dövünmeyeceğim işitmediğim kalmadı

bu okula girmek için çok uğraştı, şimdi bırakacak ne bahaneler buluyo bilsen

Üzülme tatlım ya şu an en önce engel olmanız gereken durum okulu bırakmaması hemen evlenecek değiller ya:26:Okulu bitsin herşey rayına oturur inşallah...Ailen okulu bırakacağını biliyorlar mı

Üzülme tatlım ya şu an en önce engel olmanız gereken durum okulu bırakmaması hemen evlenecek değiller ya:26:Okulu bitsin herşey rayına oturur inşallah...Ailen okulu bırakacağını biliyorlar mı

hayır canım bilmiyorlar

zaten okulun bitmesini beklemiyor,geçen gün bi konuşması var nerdeyse o dakka nikah yapıp gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…