- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
Benim ailemle sorunlarım var annemle babam ayrı. kardeşim annemle kalıyor. onlarla görüşmüyorum. babaannemlerle yaşıyorum babam da kendi ayrı yaşıyor. son birkaç olan şeyler yüzünden babam kardeşime kızıp benimle tartıştı ve babamla aramız açıldı onunla da görüşmüyorum şu an. kardeş kişisi bana geçen gün mesaj attı 1 hafta sonra istemeye gelecekler abla olarak çağırıyorum diye başladığı mesajı sinir bozucu bir şekilde bitirmiş. ben hiç cevap vermedim. kendi sözümde nişanımda annemde kardeşimde yoktu. bunlar benim için hep yara ama onlarla asla görüşmem olanlar nedeniyle..
neyse asıl konuma döneyim. nişanlım bu olanı biliyor. ben pek belli etmesem de annem, babam ve kardeşim nedeniyle bir aile olamayışımıza hep içerlenirim. bunu da kimseyle konuşmam.
dün ilk defa nişanlıma kendimi kötü ve tuhaf hissediyorum dedim. bana verdiği cevap; "YOO BENCE GAYET İYİSİN
" oldu. dondum kaldım benim dediğim şeyin cevabı bu mu yoksa ben mi alınganım gerçekten. belli ki orada benim bir derdim var. sormasını bekledim ama sormadı sonra ben alıngan oldum beyefendi şaka yapmış çünkü (!)
Şimdi sorarım size öyle bir durumda öyle sıkıntılı bir anımda bana yapılan o şakanın zoruma gitmesi nedeniyle suçlu olan ben miyim?
neyse asıl konuma döneyim. nişanlım bu olanı biliyor. ben pek belli etmesem de annem, babam ve kardeşim nedeniyle bir aile olamayışımıza hep içerlenirim. bunu da kimseyle konuşmam.
dün ilk defa nişanlıma kendimi kötü ve tuhaf hissediyorum dedim. bana verdiği cevap; "YOO BENCE GAYET İYİSİN

Şimdi sorarım size öyle bir durumda öyle sıkıntılı bir anımda bana yapılan o şakanın zoruma gitmesi nedeniyle suçlu olan ben miyim?