• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten Her Erkek Aldatır mı?

Hanımlar, merhaba hepinize. 21 yaşındayım ve birkaç ay önce 1.5 senelik ilişkimi, eski sevgilimin instagramdan konuşmalarını yakaladığım için bitirmiştim ki kendisi her zaman bana güven veren ve beni çok sevdiğini söyleyen biriydi. Onu çok seviyordum, ilk sevgilimdi, güvendiğim ilk erkekti ve bu şekilde bitmesi, üzerinden aylar geçmesine rağmen hala içimi acıtıyor. Neyse asıl soruma geleyim. Ayrıldıktan sonra hiç kimseyle sevgili olmadım, olabileceğimizi hissettiğim kişilerle de arama mesafe koydum ki devamı gelmesin. Artık bu aşk, ilişki konularında kendimi geri çekmeye çalışıyorum. Ama bir yandan da merak ediyorum. Uzun ilişkisini ya da evliliğini bitirip yeniden mutlu olabilen kadınlar var mı acaba aramızda? Yoksa bu böyle "Erkek milleti işte, kesin aldatacak bir gün" şeklinde devam mı edecek hep? Bir de aldatıldıktan sonra unutabileniniz var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim,yorumlarınızı bekliyorum.
Her kadın aldatmadigi gibi her erkekde aldatmaz bence bu biraz mayayla alakalı adamın mayası bozuksa aldatır.Ama eğer 1 kere aldatırsan hep aldatılirsin bence huylu huyundan vazgeçmez

daha büyük meme, daha güzel kalça, daha farklı koku, daha tatlı ten, daha genç ve güzel bir yüz, daha cilve, daha hoş ses tonu, daha libido, daha seksapelite, daha neşe, daha, daha ilgi, daha şirinlik, daha yüzeysellik, daha keşfedilmemişlik...
erkekler "daha" için aldatır.
Çünkü toplum ona bu hakkı vermiştir. Yakalanınca sevgilisi (ya da karısı) onu terk edecek olsa bile, bir şekilde yenisini bulacaktır. Hatta belki de daha kolay bulacaktır, çünkü o bir çapkındır. Kadınsa, bizzat kadın arkadaşları en önce terk edecek, toplum için bir o*rospu olacak, erkekler ona hep geçici bir heves olarak bakacaktır.
Klasik ortadoğu psikolojisi. Acaba normal mi her erkek aldatır mı gibi soruları soracak kadar baskılanmışız ya fark etmeden. Aldatılmayan çok az kadın vardır muhtemelen. Mühim olan zamanında bitirmek ve asla geri dönmemek bence.

Bu yorumu begenmeyenlerin nedenini mrk ettim

Erkek ya da kadın diye ayırmıyorum, ama benim düşüncem genel yorumlardan biraz farklı.
Biraz karakter, biraz psikolojik bir durum aldatmak. Ama çoğunlukla aldatmak bence diyorum bakın 'bence' fırsat bulup bulmamaya bağlı.
Erkek ya da kadın farketmez bir insan aranmaya başladıysa aldatmak için bu karakter meselesidir. Ya da psikolojik problemleri vardır. Ya da içinde bulunduğu ilişki onu tatmin etmiyordur, ilişkiyi bitirecek karakteri, gücü yoktur, kendisini garantiye almadan bir ilişkiyi bitiremeyecek kadar alçaktır ve aldatır.

Kadın erkek yine farketmez önüne bir fırsat çıktıysa, yakalanmayacagini dusundugu bir zaman dilimi varsa ve kendisine ilgisini açıkça belli eden bir insan varsa insanlar bu firsati degerlendirir, hepsi değil belki ama yine 'bence' büyük çoğunluğu bu fırsatı kaçırmaz.

Ama genelde kadınlardan ziyade erkekler bu fırsatı daha çok kaçırmaz. Bence..

Aldatmanın sizin için tanımına da bağlı biraz. Dışarda güzel kadınlara bakan erkek aldatmıştır diye düşünürseniz hepimiz her gün aldatiliyoruz diye düşünmemiz gerekir mesela.
Ama birileriyle sanal bile olsa konuşmak flört etmek evet gerçek bir aldatma, ama herkes böyle midir? Hayır.
Yani her erkek aldatmak için fırsat yaratmaz. Karakteri düzgünse o fırsatı vermez.
Ama fırsat karşısına çıkarsa, bence çoğunluğu yapar.

Hanımlar, merhaba hepinize. 21 yaşındayım ve birkaç ay önce 1.5 senelik ilişkimi, eski sevgilimin instagramdan konuşmalarını yakaladığım için bitirmiştim ki kendisi her zaman bana güven veren ve beni çok sevdiğini söyleyen biriydi. Onu çok seviyordum, ilk sevgilimdi, güvendiğim ilk erkekti ve bu şekilde bitmesi, üzerinden aylar geçmesine rağmen hala içimi acıtıyor. Neyse asıl soruma geleyim. Ayrıldıktan sonra hiç kimseyle sevgili olmadım, olabileceğimizi hissettiğim kişilerle de arama mesafe koydum ki devamı gelmesin. Artık bu aşk, ilişki konularında kendimi geri çekmeye çalışıyorum. Ama bir yandan da merak ediyorum. Uzun ilişkisini ya da evliliğini bitirip yeniden mutlu olabilen kadınlar var mı acaba aramızda? Yoksa bu böyle "Erkek milleti işte, kesin aldatacak bir gün" şeklinde devam mı edecek hep? Bir de aldatıldıktan sonra unutabileniniz var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim,yorumlarınızı bekliyorum.
Aldatmak , cinsiyet meselesi değil karakter meselesidir. !

Sen iyi birisine denk gelmemissin. Yaşın cok genç.
Daha kimler kimler cikar karsina.
Ilk aşkın oyle cikti diye herkes oyle olacak diye birsey yok..
Uzme kendini.
Bu senin hatan değil , karsindakinin şrfszligi...

Her insan aldatabilir bence ben güvenmem kimseye. Ama her erkek aldatır diye de affetmem aldatılma durumunda

Şu internet de başa bela olabiliyor. Çok iyi bir şey ama ama ilişkileri bitiriyor veya insanı yanlış yapmaya itiyor. Her erkek yanlış yapmıyor kesinlikle. Özellikle karakterli insanlar. Ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Ne kadar saçma bir soru
Her erkek aldatır mı!?
Daha hamsın yaşın büyüdükçe tecrübede edindikçe kime güvenip güvenemeyeceğini daha rahat anlarsın

Bence durumun erkeklikle kadınlıkla alakası yok.Günümüzde aldatmak çok kolay.O yüzden insanlar bu kadar çok aldatıyor,aldatılıyor.Eskiden başka bir kadınla ya da adamla ilişki yaşamak için uğraşmanız gerekiyordu,şimdi bir tıkla kafanıza göre birini bulabiliyorsunuz.Bunun iyi yanları da var,böyle kötü yanları da.

Erkek ya da kadın diye ayırmıyorum, ama benim düşüncem genel yorumlardan biraz farklı.
Biraz karakter, biraz psikolojik bir durum aldatmak. Ama çoğunlukla aldatmak bence diyorum bakın 'bence' fırsat bulup bulmamaya bağlı.
Erkek ya da kadın farketmez bir insan aranmaya başladıysa aldatmak için bu karakter meselesidir. Ya da psikolojik problemleri vardır. Ya da içinde bulunduğu ilişki onu tatmin etmiyordur, ilişkiyi bitirecek karakteri, gücü yoktur, kendisini garantiye almadan bir ilişkiyi bitiremeyecek kadar alçaktır ve aldatır.

Kadın erkek yine farketmez önüne bir fırsat çıktıysa, yakalanmayacagini dusundugu bir zaman dilimi varsa ve kendisine ilgisini açıkça belli eden bir insan varsa insanlar bu firsati degerlendirir, hepsi değil belki ama yine 'bence' büyük çoğunluğu bu fırsatı kaçırmaz.

Ama genelde kadınlardan ziyade erkekler bu fırsatı daha çok kaçırmaz. Bence..

Aldatmanın sizin için tanımına da bağlı biraz. Dışarda güzel kadınlara bakan erkek aldatmıştır diye düşünürseniz hepimiz her gün aldatiliyoruz diye düşünmemiz gerekir mesela.
Ama birileriyle sanal bile olsa konuşmak flört etmek evet gerçek bir aldatma, ama herkes böyle midir? Hayır.
Yani her erkek aldatmak için fırsat yaratmaz. Karakteri düzgünse o fırsatı vermez.
Ama fırsat karşısına çıkarsa, bence çoğunluğu yapar.
Evli oldugum süre icinde ya da iliskilerimde cok firsatlar vardi aldatmak icin hergün birlikte degiliz sonucta ama aldatmadim icimden gelmedi hic öyle bir sey.

Aldatan kendini aldatır. Hiç dönüp de arkana bakma. Daha 21 yaşındasın şimdi acı çekiyor olabilirsin ama emin ol geçecek ve hayatına yeni insanlar girecek. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Uzun ilişkisini bitirip de mutlu olan çok insan var. Ayrıca da her insan başka bir tecrübe demek. Bir önceki sevgiliniz sizi aldattı diye acısını diğerinden çıkaramazsınız

daha büyük meme, daha güzel kalça, daha farklı koku, daha tatlı ten, daha genç ve güzel bir yüz, daha cilve, daha hoş ses tonu, daha libido, daha seksapelite, daha neşe, daha, daha ilgi, daha şirinlik, daha yüzeysellik, daha keşfedilmemişlik...
erkekler "daha" için aldatır.
Çünkü toplum ona bu hakkı vermiştir. Yakalanınca sevgilisi (ya da karısı) onu terk edecek olsa bile, bir şekilde yenisini bulacaktır. Hatta belki de daha kolay bulacaktır, çünkü o bir çapkındır. Kadınsa, bizzat kadın arkadaşları en önce terk edecek, toplum için bir o*rospu olacak, erkekler ona hep geçici bir heves olarak bakacaktır.
Klasik ortadoğu psikolojisi. Acaba normal mi her erkek aldatır mı gibi soruları soracak kadar baskılanmışız ya fark etmeden. Aldatılmayan çok az kadın vardır muhtemelen. Mühim olan zamanında bitirmek ve asla geri dönmemek bence.
ama bunun ortadoğululukla alakası yokki avrupada da da aldatma çok fazla ha orada kadınlar da bize göre fazla aldatıyordur.

Kadınlar da çok aldatıyor ama genelleme yapamayız. Erkekler için de bu böyle. İlişki yaşadığımızda aldatılacak mıyım aldatır mı diye hayatı kendimize zindan edemeyiz. Her şey ortaya çıkıyor. Yaptığı yediği naneyi eninde sonunda öğreniyorsunuz. Sonsuza kadar saklı gizli kalmıyor. Mevzu buna nasıl bir tepki vereceğiniz. Affedecek misiniz boşanacak ya da ilişkinizi bitirecek misiniz. Adam karaktersiz şerefsiz. Mevzu sorunu kendinde aramamak. Çoğu kadın sorunu kendinde arıyor. Bir üye de yazmış yukarda daha büyük kalça, meme bilmemne diye. Bu hayatta bu denli hayvani duygularla dürtülerle yaşayan insanlardan da ben açıkçası korkarım. Kadınlara tavsiye veriliyor seksi gecelik giy, zayıfla, iç çamaşırı al, sıcak davran vs. Afedersiniz aldatılıp güçlü durup boşanan kadının bile çevresi üstüne geliyor. Sende mi hata diye. İnsanların bu konuda algılarının değişmesi lazım. Bir de kadınları sürekli güçsüz hale getirmeye çalışıyorlar. Erkek ne yaparsa yapsın kadın sesini çıkaramasın diye. Estetik sektörüne bi bakın. Yok dudağa dolgu yok memeyi büyütme yok bacağımı küçültiyim vs vs. Resmen kadınlar arasında rekabet var birbirlerini kıskanıyorlar durumunda herkes. Erkekler de bunun nimetini yiyor işte. Aman neyse

Hayatta geçmeyen şey yok
On yılımı çöp eden pisliğin ardından dört beş yıl sonra eşimle evlendim, gayet düzgün adamlar yaşıyormuş bu dünyada onu öğrendim. Her acı geçiyor, yaşam güzel şeylere gebe

Hayır kesinlikle her erkek aldatmaz.
Senim yaşında iken bende aynı şeyleri düşünüyordum ama zaman bana her erkeğin kötü olmadığını ispatladı.
Sadece senin yaşlarında iken genelde aldatacak erkeklere aşık oluyoruz hepsi bu.

Nasıl ispatladı ? Yaşım 27 hayatımda tek tük kişiler oldu aldatilmamistim bildiğim kadarıyla. Zaten uzun ilişkim de olmamıştı. Şuan ise isyerimde olan şahısla daha bir iliski bile olmadan neler yaşadım 3 kez şoka uğradım yalanları sayesinde bana yaklaşmaya çalışıp hali hazırda Ukraynalı bir kadını idare eden asosyal yere bakan yürek yakan cengaver gencimiz güvenimin içine etti ve güzle duygularımı da batirdi

Her erkek aldatmaz, prensip sahibi erkekler var, kendilerine bunu yakistirmayan.
Şu "ne var her erkek yapiyor" algisinin kökünün kazinmasi lazim toplumdan

Nasıl ispatladı ? Yaşım 27 hayatımda tek tük kişiler oldu aldatilmamistim bildiğim kadarıyla. Zaten uzun ilişkim de olmamıştı. Şuan ise isyerimde olan şahısla daha bir iliski bile olmadan neler yaşadım 3 kez şoka uğradım yalanları sayesinde bana yaklaşmaya çalışıp hali hazırda Ukraynalı bir kadını idare eden asosyal yere bakan yürek yakan cengaver gencimiz güvenimin içine etti ve güzle duygularımı da batirdi
Talihsiz bir seçim olmuş sizin adınıza üzüldüm
Ama dünyada iyi erkekler de var.
Mesela benim Amcam 50 senelik evli yengemle ve karım bir yana dünya bir yana der hep.
Aldatacak gözü dışarda problemli erkek bellidir aslında.
Biz Kadınlar bile bile lades deriz çoğunlukla

Back
X