• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten Her Erkek Aldatır mı?

Her erkek aldatır mi bilmiyorum . Ama sadece düşüncede bile erkeklerin etkilendiğini biliyorum . Bi filmdeki sexi kadın yada göğüsler . Önünden gecen bi bayan ..... çok örnek var .takılma bunlara. Kadınlar da etkileniyor bazı erkeklerden bi erkek kadar olmasa da. Unutmak mı . Aklına bile gelmiyor yaşın daha genç neler gelecek karşına bu basit şeyi mi atlatamayacaksin . Tam güven bence hiç bir zaman doğru olmaz insan kendine bile güvenemez bazen kaldı ki karşı tarafa.... geçeceğini bil şimdi acı çekeceksin ağlayacaksın ama geçecek . Önünde yıllar var unutma . İnsan en sevdiğini kaybedip unutuyor. Tek onerim geri dönme işte o zaman mahvolursun . 1 kere affetmek bidaha yap demekten farksız .

Talihsiz bir seçim olmuş sizin adınıza üzüldüm
Ama dünyada iyi erkekler de var.
Mesela benim Amcam 50 senelik evli yengemle ve karım bir yana dünya bir yana der hep.
Aldatacak gözü dışarda problemli erkek bellidir aslında.
Biz Kadınlar bile bile lades deriz çoğunlukla

Evet içinde bulunduğumuz şartlar dolayısıyla yanlış tercihler yapabiliriz malesef.. misal bn iki kez yalan yakaladım yok yea bitti daha yapmaz zaten daha ilişkimiz bile yoktu ki dedim burda bana kızmislardi.. sonra öğrendim ki artık sadece seni seviyorum demesine ragmen kadın Türkiye'ye geldiğinde Mart basinda yine gitmiş yatmış kalkmış adi pislik . İki gündür ona normal davranıyorum kendime sasirarak.. hormonlar ve sevgi arayışı birde maruz kalma düşün ki.minicik.ofis sadece ikiniz çalışıyorsunuz 20 gün konuşmadım daral bastı en son hepten .. şimdide mesafeli olmam lazım hep kendimi korumaliym. En ufak boşluk ona düşmek demek ve o bok çukuru.

Her erkek aldatır mi bilmiyorum . Ama sadece düşüncede bile erkeklerin etkilendiğini biliyorum . Bi filmdeki sexi kadın yada göğüsler . Önünden gecen bi bayan ..... çok örnek var .takılma bunlara. Kadınlar da etkileniyor bazı erkeklerden bi erkek kadar olmasa da. Unutmak mı . Aklına bile gelmiyor yaşın daha genç neler gelecek karşına bu basit şeyi mi atlatamayacaksin . Tam güven bence hiç bir zaman doğru olmaz insan kendine bile güvenemez bazen kaldı ki karşı tarafa.... geçeceğini bil şimdi acı çekeceksin ağlayacaksın ama geçecek . Önünde yıllar var unutma . İnsan en sevdiğini kaybedip unutuyor. Tek onerim geri dönme işte o zaman mahvolursun . 1 kere affetmek bidaha yap demekten farksız .

Geri dönmekten çok korkuyorum. Aylardır bir şeyim yoktu ama bu virüsten dolayı eve tıkılıp kaldığımızdan beri çok yalnız hissediyorum. Aldatmış olmasına rağmen hep iyi olduğumuz, mutlu zamanlarımızı hatırlıyorum

Aldatan kendini aldatır. Hiç dönüp de arkana bakma. Daha 21 yaşındasın şimdi acı çekiyor olabilirsin ama emin ol geçecek ve hayatına yeni insanlar girecek. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Evet içim acıyor. Karaktersizin tekiydi ama özlüyorum yine de. Amin inşallah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Geri dönmekten çok korkuyorum. Aylardır bir şeyim yoktu ama bu virüsten dolayı eve tıkılıp kaldığımızdan beri çok yalnız hissediyorum. Aldatmış olmasına rağmen hep iyi olduğumuz, mutlu zamanlarımızı hatırlıyorum
Abla tavsiyesi olarak al sakın öyle bişey yapma . Ayrıca erkek arkadaşının olmaması bi eksiklik diil bunu kendine sürekli söyle .sen değerlisin ve bunları haketmiyorsun Keyfine bak kendine planlar çizebilirsin mesela . Gelecekle ilgili . Yurt dışı planı yap mesela senin yaşın için uygun olan bisürü yurt dışı turları var ve virüs bitince açılacak bi kaç aya açılır para biriktir yapabilirsen . Olmaz gücüm yok diyorsan Google da bi sürü etkinlik var YouTube da var kendine bi müzik aleti al yada resim için malzeme . Bişeylerle uğraş ki aklına gelmesin . En azından kitap oku bak o herşeyi gerçekten değiştiriyor kendini tanıyorsun ben şöyle biriyle bir hayat geçirmek istiyorum diyip önüne çıkanları ona göre değerlendiriyorsun. Kitap okumak bi müddet sonra aşka dönüşür . Ben eşimi bile unutuyorum orda harika dünyaya dalınca :KK48:

her erkek aldatmaz her kadın da sağdık değildir. günün birinde yeni bi aşka tutulduğunuzda içinizden güvenmek gelir buna engel olamazsınız zaten. defalarca aldatılan kadınlar burda hala eşime güveniyorum demeye devam ediyor. olay şuan sizin için taze, gelecekte daha rahatlarsınız

Karakter meselsi.
Sevgililikte de anlarsın aslında aldatacak adamı.
Ben iki kere aldatıldım. Biri kaşı gözü oynayan biriydi. Diğeri de aşırı kıskanç, huzur vermeyen bir tip. Aslında kendi gibi biliyor çevreyi ondan en yakınımlarımdan dahi kıskanmış.
10 yıldır aynı adamla beraberim. Yedi yıla yakındır evliyim. Eşimden eminim. Diğer ilişkilerimde bunu hiç hissetmemiştim. Asla diyemesem bile aldatmayacağını düşünüyorum. Hem yapısı, karakteri müsade etmez. Hem de yalan söyleyebilen, sır saklayabilen bir değil.
Kısacası biz kadınlar hissediyoruz aslında. Bazsn düzeltiriz sanıp bile bile ateşe yürüyoruz o kadar.
Özetle her erkek aldatmaz. Ama sevgilikte iyi değerlendir gözünğ dört aç. En ufak bir şüphen varsa evlenme. Güvenmek en önemlisi

Evli oldugum süre icinde ya da iliskilerimde cok firsatlar vardi aldatmak icin hergün birlikte degiliz sonucta ama aldatmadim icimden gelmedi hic öyle bir sey.
Aslında bahsettiğim şey her gün eşle beraber olmadığımız herhangi bir an değil. Ilgisi olan bir erkek, ihanetin oluşabileceği bir ortamdan bahsetmistim. Gun icinde çoğu insan eşiyle sevgilisiyle hep dip dibe değil.

Yorumunuz için de teşekkürler.

Her erkek aldatir diye genelkeme yapamak yanlis. Korkularla da yasamak da yanlis. Aldatilacagim nasilsa diye kendini hayata kapatmak da yanlis. Bu kosarsam duserim korkusuyla hep oturmak gibi birsey.

Hanımlar, merhaba hepinize. 21 yaşındayım ve birkaç ay önce 1.5 senelik ilişkimi, eski sevgilimin instagramdan konuşmalarını yakaladığım için bitirmiştim ki kendisi her zaman bana güven veren ve beni çok sevdiğini söyleyen biriydi. Onu çok seviyordum, ilk sevgilimdi, güvendiğim ilk erkekti ve bu şekilde bitmesi, üzerinden aylar geçmesine rağmen hala içimi acıtıyor. Neyse asıl soruma geleyim. Ayrıldıktan sonra hiç kimseyle sevgili olmadım, olabileceğimizi hissettiğim kişilerle de arama mesafe koydum ki devamı gelmesin. Artık bu aşk, ilişki konularında kendimi geri çekmeye çalışıyorum. Ama bir yandan da merak ediyorum. Uzun ilişkisini ya da evliliğini bitirip yeniden mutlu olabilen kadınlar var mı acaba aramızda? Yoksa bu böyle "Erkek milleti işte, kesin aldatacak bir gün" şeklinde devam mı edecek hep? Bir de aldatıldıktan sonra unutabileniniz var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim,yorumlarınızı bekliyorum.
Küçüksün kız dur daha demekki nasibin o değildi. Allah senin için hayırlı olanı karşına çıkarır umarım şimdiden böyle düşünme . İçinden gelmemesini anlarim güven bu bir kere kirldimi için kimseye ısınmıyor bende öyleyim ama keşke beni tanımak isteyene hemen yol vermeseydim diuorum

Bu yorumu begenmeyenlerin nedenini mrk ettim
Ben açıkçası cümleleri sözleri yerli yerinde buldum. Son cümleyi özellikle beğendim. Ama bu psikolojinin davranışların belli bir coğrafyaya yadsınmasını ve genel yargıların çok olmasını beğenmedim. Hepimiz doğru cümleler kurabiliriz ama bazen bağladığımız nokta veya o cümlelerden yola çıktığımız ana tema doğru olmayabilir. Koca bir hikayede olmaması gereken bir son gibi. Ben beğenenler arasındayım bu arada 😂 2 satır için yakmadım koca paragrafı.

Çok Göreceli bir konu... İşin içinden çıkılmaz en güzeli Sal gitsin😏

Back
X