Gerçekten Hevesim Kaçtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapan kişinin kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Sadece hani kendimi yetersiz hissediyorum. Yani benim paylaştığım yanlış mı, neden tekrar aynı konuda paylaşım yapılıyor ki hem de 1 gün arayla, belki konuya ekleme de yapılabilirdi ama neden konu açmak tercih edilmiş ben mi yanlış bilgi veriyorum gibi gibi düşüncelere kapıldım :KK43:
Çok naifsiniz yahu 🥀🥺🙏🏻

Ya abla sen beni biliyorsun ben profesyonel falan değilim kendimce heves ediyorum işte 😄 Yemin ediyorum kişisel derdim yok kimseyle. Sadece konu açma konusunda hevesim kaçtı ne bileyim kendimi yetersiz görüyorum gibi. Yani düşünsene abla mesela sen diyorsun ki "Domatesin faydaları" diye konu açıyorsun mesela. Ertesi gün ben geliyorum "Domates bitkisi çok faydalı." diye konu açıp aynı konuda yazıyorum. Normalde olması gereken aynı konuda açılan başlık altında insanların önerilerini sıralaması değil mi çünkü ben burada öyle gördüm hep :KK43:

Seni ben açman konusunda yönlendirmiştim kuzum o yüzden baştan beri bildiğim için böyle yorum yaptım. Çok heveslendin bizim çok hoşumuza gitti ama diyorum ya iyi niyetli şekilde düşünüyorum hep. Denk gelmiştir diyelim.
Sen içinden yazman gerektiğini hissettiğinde yaz bizi etiketle önemli olan bu biliyorsun :KK200:

Rica ederim, ne demek her zaman...
Zaten ben sizin yorumlarınızı biliyorum hoşumada gidiyor
Şimdi bir Burhan fotoğrafıyla yorumlama gelebilir bana da :KK70: Baya gülerim hatta.
Hiç bilmiyorum inanın benim topiğe yazınca üzgün olduğunu koştum geldim noliyi noliyi diye :KK70:
Ablam beni korumaya geldi hemen 😂 Sağol varol ablam ☺️

Affınıza sığınaraktan bir konudan yakınmak istiyorum.
Rahatsız olduğum bir konu var. Beni bilen bilir bir süredir burada kişisel gelişim konuları açmaya başladım. Kendimce okuduğum bilgileri buraya özene bezene makale yazar gibi aktarıyorum. Ancak birkaç gündür fark ettiğim bir durum var.

İsim vermeyeceğim, ancak ben hangi konuyu yayınlarsam yayınlayalım 1 gün arayla başka bir kişi gene aynı konuda yazı yazıyor. Ne hikmetse ben etkileşim alamıyorum, bu arkadaş alıyor. Kötü niyetli düşünmek de istemiyorum ama bu 2-3 kere olunca canımı sıkmaya başladı.

Tamam yazdıklarım öyle olağanüstü şeyler değil ama bu zamana kadar aklına mı gelmedi bu arkadaşın da ben paylaşınca 1 gün arayla aynı konu paylaşılıyor? Bir kere olsa tesadüf diyeceğim de 2-3 kere oldu yani benim konu açma konusunda hevesim kaçtı gerçekten. Özelden mesaj atan var, konu rica eden var ama kusuruma bakmayın hevesimi kaçırdılar :KK43:

Belki bana "Ne kıskançsın" "Çekemiyorsun" "Herkes yazılarını beğenmek zorunda değil" vb. diyeceksiniz. Mesele beğenilmemesi falan değil mesele benim açtığım konudan hemen 1 gün sonra sürekli aynı konunun açılması.

Kusuruma bakmayın derdimle meşgul ediyorum sizleri.
Dünyayı kurtaracak ne tür bilgiler veriyorsunuz?
Yeni bir icatınızmı var?
Yada sıradan 2 eğitim alınca kendini gelişim uzmanı, sosyolog bilmemneloglardanmısınız?
Hiç yazınıza denk gelmedimde okumaya değermi yani merak ettim

Aaaaa nickiniz falan mı değişti? Tanıştık mı daha önce?

Teşekkür ederim bu arada 🙏🏻😊
Yok ben ghost üyeyim biraz. Arkadaşımın önerisiyle gelmiştim. Öyle konuları okuyup geçiyorum genelde. Sevdiklerimi favorilere ekleyip gülüyorum. Çok yorum yapmadım bu da ilk üyeliğim.

Dünyayı kurtaracak ne tür bilgiler veriyorsunuz?
Yeni bir icatınızmı var?
Yada sıradan 2 eğitim alınca kendini gelişim uzmanı, sosyolog bilmemneloglardanmısınız?
Hiç yazınıza denk gelmedimde okumaya değermi yani merak ettim
Hayır maalesef dünyayı zor durumlardan kurtaracak bir icadım yok. Nasipse zaman makinesini icat edeceğim de onun prototipleri henüz hazır değil ☺️

Ben sırf La Vie La Vie ablam rica etti diye heves ederek yazı yazmaya başladım. O kadar. ☺️

Çoğu insan kopyala yapıştır gibi bisey zaten artik her konuda
bilgilerini harmanlayıp emek verip benlik katması beri dursun
ben saygı duyamiyorum öylelerine

Seni ben açman konusunda yönlendirmiştim kuzum o yüzden baştan beri bildiğim için böyle yorum yaptım. Çok heveslendin bizim çok hoşumuza gitti ama diyorum ya iyi niyetli şekilde düşünüyorum hep. Denk gelmiştir diyelim.
Sen içinden yazman gerektiğini hissettiğinde yaz bizi etiketle önemli olan bu biliyorsun :KK200:
Evet abla biliyorsun mezuniyetten sonra işe de giremedim mesleğe atılmak istedim resmen 5 sene emek verip Sosyal Hizmet Uzmanı olamadım halen :( her mezun bu derdi çekiyor mesleğe atılamıyorlar. Burada da heves ettim işte faydam dokunsun insanlara diye ama çok çabuk moralim bozuluyor keşke bozulmasa :(

Çoğu insan kopyala yapıştır gibi bisey zaten artik her konuda
bilgilerini harmanlayıp emek verip benlik katması beri dursun
ben saygı duyamiyorum öylelerine
Ya benim de internetten yararlandığım oluyor yüzde yüz orijinal yazmam için bu işin uzmanı olmam gerek. Zaten bu yüzden emek hırsızlığı var diyemem. Kimse emek hırsızı değil burada. Sadece kendimi yetersiz gördüm, moralim bozuldu ve hevesim kaçtı bunu dile getirmek istedim. 😔

Evet abla biliyorsun mezuniyetten sonra işe de giremedim mesleğe atılmak istedim resmen 5 sene emek verip Sosyal Hizmet Uzmanı olamadım halen :KK43: her mezun bu derdi çekiyor mesleğe atılamıyorlar. Burada da heves ettim işte faydam dokunsun insanlara diye ama çok çabuk moralim bozuluyor keşke bozulmasa :KK43:

Biliyorum kuzum. Ama şöyle düşün burada yazılanlar kalacak ve ileride insanlar arattığında konunu bulacaklar. Uzun süreli bir fayda sağlayabilirsin o yüzden vazgeçmeni istemem.

Aynı kişi mi konuları açan?
Kusura bakmayın size cevap yazamadım. Evet konuları açan kişi aynı. Ancak kendisiyle bir derdim yok. Sadece aynı konular açılınca kendimi yetersiz gördüm yani ben yeni bir konu açılınca bilgim varsa genelde o açılmış konuya bir şeyler katmayı tercih ediyorum. Böylece daha çok insan görmüş oluyor.

Ama bu bahsettiğim konuda ayrı konu açılarak yapılıyor ve ben de kötü hissettim acaba ben yanlış mı anlatıyorum veya yanıltıyor muyum da böyle bir yol seçiliyor diye :(

Bi şey diyeceğim, kayınvalide konunuzu neden ve nasıl çalsın insanlar? :KK64:

Sanırım şaka yaptınız ben de sazan gibi atladım 🥺

Artık kayınvalidemle kavgamıza mı özendiler, yoksa konumu mu beğendiler bilmiyorum Ottera hanım. Bi baktım ki aynı benim konudan😂😂
Of ya.. siz de çok naifsiniz🙈

Ya benim de internetten yararlandığım oluyor yüzde yüz orijinal yazmam için bu işin uzmanı olmam gerek. Zaten bu yüzden emek hırsızlığı var diyemem. Kimse emek hırsızı değil burada. Sadece kendimi yetersiz gördüm, moralim bozuldu ve hevesim kaçtı bunu dile getirmek istedim. 😔
Elbette ki uzmanı olsan zaten burda yazmazsın ilk etapta,benim demek istediğim şey farklı...ilgi alanın enerji misal nette bin tane şey var ,işte o bin tane şeyi ele alma şeklin senin emeğin oluyor,ondan bahsediyorum.

Anlatıp tarzı daha iyidir. Kendini daha iyi ifade ediyordur. Ondan daha çok etkileşim alıyordur.
Etkileşim olayına takılmıyorum gerçekten. Kendi iç sıkıntımı yansıtmak istedim. Kendimi yetersiz görmeye başladım. Yani bu forumda gördüğüm kadarıyla bir konu konuşulurken bir başlık açıldıysa insanlar genelde o başlık altında bilgi paylaşıyor. Hemen 1 gün sonra aynı konuda başlık açmıyor. Bunun için kötü hissettim. Yoksa bahsettiğim üyeyi suçlayamam. Buna hakkım yok. Sonuçta burası özgür bir platform. Kurallara uyulduğu sürece herkes istediği gibi paylaşım yapabilir. Bunu sorgulamak bana düşmez, düşemez.

Yani ben beceriksiz miyim, yetersiz miyim, yoksa faydam dokunmuyor mu gibi düşünmeye başladım ana konu bu aslında.

Elbette ki uzmanı olsan zaten burda yazmazsın ilk etapta,benim demek istediğim şey farklı...ilgi alanın enerji misal nette bin tane şey var ,işte o bin tane şeyi ele alma şeklin senin emeğin oluyor,ondan bahsediyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X