Affınıza sığınaraktan bir konudan yakınmak istiyorum.
Rahatsız olduğum bir konu var. Beni bilen bilir bir süredir burada kişisel gelişim konuları açmaya başladım. Kendimce okuduğum bilgileri buraya özene bezene makale yazar gibi aktarıyorum. Ancak birkaç gündür fark ettiğim bir durum var.
İsim vermeyeceğim, ancak ben hangi konuyu yayınlarsam yayınlayalım 1 gün arayla başka bir kişi gene aynı konuda yazı yazıyor. Ne hikmetse ben etkileşim alamıyorum, bu arkadaş alıyor. Kötü niyetli düşünmek de istemiyorum ama bu 2-3 kere olunca canımı sıkmaya başladı.
Tamam yazdıklarım öyle olağanüstü şeyler değil ama bu zamana kadar aklına mı gelmedi bu arkadaşın da ben paylaşınca 1 gün arayla aynı konu paylaşılıyor? Bir kere olsa tesadüf diyeceğim de 2-3 kere oldu yani benim konu açma konusunda hevesim kaçtı gerçekten. Özelden mesaj atan var, konu rica eden var ama kusuruma bakmayın hevesimi kaçırdılar
Belki bana "Ne kıskançsın" "Çekemiyorsun" "Herkes yazılarını beğenmek zorunda değil" vb. diyeceksiniz. Mesele beğenilmemesi falan değil mesele benim açtığım konudan hemen 1 gün sonra sürekli aynı konunun açılması.
Kusuruma bakmayın derdimle meşgul ediyorum sizleri.