Gerçekten iki yüzlüymüş!!

Tatlım kayınvalidelerin %90ı ego savaşı verir zaten. Bir konuda emin ol çoğu kadın aynı şeyleri belki daha beterlerimi yaşamıştır. Kv kimin arabasına binerse onun düdüğünü çalar. Hangi gelinden fayda görecekse anlık o gelini över. Bakma sen. Minimum seviyede muhatap ol yeterli. Takılacak bir kadın değil.

Kv ile ilgili konular açmıştım bilmeyenler için özet geçeyim kv milletin yanında laf sokmaya bayılır benim iyice sinirlerimi bozmaya başlamıştı artık.

Dün bize geldi bi işi vardı resmî dairede birlikte gittik okuma yazma bilmiyor ben yardımcı oldum. Ayyyy bir görseniz tek kalınca bna bir ıyı bir iyi yavrumlar şunlar bunlar.
Ama birileri olunca hemen atak yapıyor.

Niyeti belli millete beni kötü göstermek!!!
Valla aklım almıyor bi insan kendini neden bu kadar rezil eder.
Sizinkide sıkıntı mı yalniz kaldiginizda cnm cicim kızım diyorsa boşverin baskasinin yaninda ne derse desin, sorana siz hic kötü konusmayin... Başkaları evi zindan ediyor disarda millete süt dokmus kedi... siz size yakisani yapin....:KK69:

Maalesef tam 2 ay oldu gitmiyorum evine barkına o ısrarla bizde
Benimki de bana küs oğluyla birbirimize girdik diye gitti oğlunu tuttu bosanma esiginden döndük diyebilirim buyuk kavga çıktı ne diyormus biliyormusun boşanın. Kimin ne olacagi belli olmaz onun da kızı var. Esimle biz barıştık. O kötü oldu şuanda.

Benimki de bana küs oğluyla birbirimize girdik diye gitti oğlunu tuttu bosanma esiginden döndük diyebilirim buyuk kavga çıktı ne diyormus biliyormusun boşanın. Kimin ne olacagi belli olmaz onun da kızı var. Esimle biz barıştık. O kötü oldu şuanda.
Boşanın nasıl diyor bi anne evladına

Boşanın nasıl diyor bi anne evladına
Diyor işte. Onlar ailecek erkek köleliğine alışmışlar. Erkek kardeşi,karısını aldatti ustelik gayrimesru cocugu bile var. Karisi affetti. O zamanlarda erkek kardessi icin biz sen ne yaparsan arkandayiz tarzi konusmuslar anneleri küsmüş kaynanaya . O kadar igrencler ki. Bana telefonda dioki evide evirip ceviren kadindir kahvalti etmiyorsunuz duzensiz yaşıyorsunuz bende dedimki iyide anne bizim sorunumuz bu degil oğlun da gec uyaniyor ogun oglen 3 te uyandi onceki gun aksam 6da . Evladini sevmiyor bence boyle dedigine gore boşanın diye oglu tabiki onu dinlemedi benim yanımda durdu

Esime dedim hayrola kahvalti istedin de hazırlamadım mi ben sana soruyorum yok yemicem diosun bu annen ne sacmalio bana dioki hayatim o kendine gore konusuyor sabah sabah 10 da kahvaltimi edilirmis yooo ben hic sikayetci degilim diyor kaynana istiyorki kendi duzeni sürsün oyle bir dunya yok yemek yemekten beyni yanmis

Back
X