Gerçekten intihar etmek istiyorum

Meyvesizsalata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
7
2
36
İntihar edenlerin hep zayıf hayata karşı duruşu olmayan insanlar olduğunu sanırdım eskiden.Şu son 8 9 ayda yaşadıklarım canıma tak etti artık gerçekten dayanamıyorum.Paylaşabileceğim tek bir yakın arkadaşım var o da bazen beni dinlemiyor.Ben üniversite ogrencisiyim. Cok Benim okula ilk başladığımda 2 yakın arkadasım vardı onlardan Ayşe ve Fatma diye bahsedeceğim bu iki insan hayatımı mahvetti.Biz iyi yakın arkadasken bir anda ayrıldık bu çok olağan ve normal ama bundan sonra bu ikisi sürekli bana hakaret etmeye başladılar ezik silik maymun salak gerizekalı aptal mal gibi hakaretlerdi bunlar cevap vermiyodum hiç bir şekilde sonra beni okul çıkışlarında takip etmeye başladılar manyak gibi takip ediyolardı derslerde arkamda oturup maymun mal siliğe bak salak gibi hakaretlerde bulunuyorlardı ben hiçbir şey demiyodum bazen tekme atıyolardı arkamdan hep susuyodum sınavlarda arkamda oturup tekme atıyolardı susuyodum hep ağlıyodum okula giderken ağlıyodum okuldan dönerken ağlıyodum tekme atmaları beni deli ediyordu bazen sınavlarda arkada oturup tekme atıyolardı sınavlara konsantre olamıyordum bu gun sınavda ayşenin arkasına ben oturdum kopya çektiğimi sandı ruh hastası manyak benden kopya çekti fatma mal ya aptal gerizekalı şizofren ruh hastası falan dedi hoca kopya çektiğimi sandı ve yerimi değiştirdi dayanamıyorum artık cevap veremiyorum bu manyaklara korkuyorum hatta onlardan çok korkuyorum keşke şizofren olsamda gerçek olmasa bu yaşadıklarım ama gerçek ben hocalarımla konuştum hiçbir etkisi olmadı okulda jandarma var bir kere polise gittim okulundaki jandarmaua başvur dedi hiçbir etkisi olmadı çünkü şahidim yok arkadaşlarım bana şahit olmuyor hepsi film izler gibi bakıyor bu duruma. 9 ay .9 ay oldu artık ne ben değiştim ne bu manyaklar bir kere cesaretimi toplayıp sinek gibi peşimdesiniz demiştim beni bastırmışlardı ruh hastası şizofren manyak susacaksın suuuss diye bağırmışlardı sus diyorum sana diye yine susmuştum bu gun bana kopya muamelesi yaptılar yuzsuz ruh hastası şizofren manyak bi de yuzume bakıyo ya salak demişlerdi yine hiç bir şey demedim olmek istiyorum artık bıktım bıktım

o 2 arkadaşınızı sizin dışınızda gören var mı acaba?
acil psikiyatriste gidin.
gerçi anlamadım ciddi psikolojik sorunu olan gelip buraya dert yanacak gücü bulur mu ama gerçek olduğunu varsayalım; hayali bir şeyler var gibi geldi bana. gerçekötesi. halüsinasyonlar vs.

O kadar küçüksün ki,daha o kadar yolun başındasın ki. İntiharı lütfen ağzına alma,hemde bu gibi sebepsiz çözümü olan nedenler için.
Okulunu değiştirmeyi düşündün mü? Lisedesin sanırım yaşın 18 gösteriyor,okulunu değiştir okulun olmazsa sınıfını değiştir,rehber öğretmenin ile görüş,gerekirse meseleye ailen intikal etsin müdürle konuşsun ama sen içini karartma.
Çok küçüksün ve yürüyeceğin bir arpa boyu yolun var.
Herşeye karşı güçlü olmak zorundasın.
Edit:Yeni okudum üniversite mi?
Hangi üniversite o ya??

Bunları üniversite öğrencisi mi yapi yor.bak ne yap biliyonmu dişlerini göster.sende onlara aynını yap hic bir halt yapamazlar.hangi üniversite benim çalıştığım üni ise birlikte yildiririz onları.intihar nedir ya

neden bozuldu aranız.

sana mal mı diyorlar bagır cagır insan olun cocuk gibi geziyorsunuz pesimde diye.yaptıklarını bagırarak anlat yeter diye bagır.
daha geliyorlarmı gör bak

Onları söyle okkalica tehdit edecek kimse yok mu ailenizden ?

Hangi sehirdesiniz ?

Ve intihar etmek , 2 işe yaramaz insan için mi ?

Kendini niye ezdiriyorsun.salak dediginde sensin salak de.
Valla sen ornek alma ama bizim yurtta bir kiz digerinin burnuni kirmisti:)
Disini bir goster nasil tekme atar:/

ikisi sürekli bana hakaret etmeye başladılar ezik silik maymun salak gerizekalı aptal mal gibi hakaretlerdi bunlar

benden kopya çekti fatma mal ya aptal gerizekalı şizofren ruh hastası falan dedi

Cidden üniversiteli mi ya bu ilkokul muhabbetini yapanlar?

Şaka gibi yarın öbür gün bu ruh hastaları hangi mesleği yapacaklar merak ettim.

Sen de fazlaca susmuşsun. Savcılığa suç duyurusunda bulunsana

Keşke halüsinasyon ya da gerçek ötesi olsa ama değil bir kaç kere psikiyatriste gittim o da tabi benim anlattıklarımın gerçek dışı olduğunu sandı ilk başta ama değilim ailem okulla konuştu hiç bir şey olmadı buraya neden yazdım bunu bende bilmiyorum inan ama internette olan ilk degişik itiraf bu değil daha önce kocasını aldatan bir kadın yazmıştı başka bir siteye benim ki daha farklı emin ol keşke bazen gerçekten deli olsam diyorum çünkü içten içe gerçek olmadığını bilirdim ama gerçek yaşadıklarım maalesef gerçek. hocalarım da ilk başta uydurduğumu zannettiler ama bir hocam bir kere onları beni takip ederken gördü amahiç bir şey yapmadı.Ben üniversite öğrencisiyim amfi 110 kişi hocaların da böyle olunca umrunda olmuyor tabi

Üniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?
Bundan dolayı hiç bir şey yapamıyorum işte savcılığa gittim okulunuzda jandarma var dedi jandarmaya gittim eğer 2 arkadaşım bana şahit olursa suç duyurusunda bulunabilicem ama olmuyo kimse gecen sınıfta bana defter fırlattılar napıyosun lan sen dedim butun sınıf gördü bana sınıfta hakaret ettiler sınıf hiç bir şey yapmadı belki biri farklı bir öneri de bulunur diye buraya yazıyorum

Ya arkadaslar universitede olsa sinif rehber ogretmeni vardir. Bizim universitede vardi ve ben her universitede olur diye biliyorum. İyi dusunun. Ya hatirlamiyorsunuz ya da size bariz sekilde soylenmedi.

İlkolkul çocuğu bile şimdi biri bişey dediği zaman hemen savunmasını yapabiliyor.. sen nasıl bu kadar sessiz kalmışsın anlamıyorum ya çok zayıf bi karaktersin yada korkuyorsun buda onların seni daha çok ezmesine tam bi fırsat oluyor.. ben olsam tutarım saçlarından sürüklerim dışarıya kadar biraz kendine gel arkadaşım nasıl kabul ediyorsun.. intihara gelince iki kendini bilmez insanlık yoksunu kişi yüzünden bunu kafana sokmana bile değmez

Ne yorum yapacagimi bilemiyorum.Olayda bir tuhaflik var ama anlayamadim.Neden sizinle bu kadar ugrasiyo ki bu iki kisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…