- 2 Mayıs 2015
- 7
- 2
- 36
- Konu Sahibi Meyvesizsalata
-
ikisi sürekli bana hakaret etmeye başladılar ezik silik maymun salak gerizekalı aptal mal gibi hakaretlerdi bunlar
beni okul çıkışlarında takip etmeye başladılar manyak gibi takip ediyolardı derslerde arkamda oturup maymun mal siliğe bak salak gibi hakaretlerde bulunuyorlardı ben hiçbir şey demiyodum bazen tekme atıyolardı arkamdan hep susuyodum sınavlarda arkamda oturup tekme atıyolardı susuyodum hep ağlıyodum okula giderken ağlıyodum okuldan dönerken ağlıyodum tekme atmaları beni deli ediyordu
benden kopya çekti fatma mal ya aptal gerizekalı şizofren ruh hastası falan dedi
Keşke halüsinasyon ya da gerçek ötesi olsa ama değil bir kaç kere psikiyatriste gittim o da tabi benim anlattıklarımın gerçek dışı olduğunu sandı ilk başta ama değilim ailem okulla konuştu hiç bir şey olmadı buraya neden yazdım bunu bende bilmiyorum inan ama internette olan ilk degişik itiraf bu değil daha önce kocasını aldatan bir kadın yazmıştı başka bir siteye benim ki daha farklı emin ol keşke bazen gerçekten deli olsam diyorum çünkü içten içe gerçek olmadığını bilirdim ama gerçek yaşadıklarım maalesef gerçek. hocalarım da ilk başta uydurduğumu zannettiler ama bir hocam bir kere onları beni takip ederken gördü amahiç bir şey yapmadı.Ben üniversite öğrencisiyim amfi 110 kişi hocaların da böyle olunca umrunda olmuyor tabio 2 arkadaşınızı sizin dışınızda gören var mı acaba?
acil psikiyatriste gidin.
gerçi anlamadım ciddi psikolojik sorunu olan gelip buraya dert yanacak gücü bulur mu ama gerçek olduğunu varsayalım; hayali bir şeyler var gibi geldi bana. gerçekötesi. halüsinasyonlar vs.
o 2 arkadaşınızı sizin dışınızda gören var mı acaba?
acil psikiyatriste gidin.
gerçi anlamadım ciddi psikolojik sorunu olan gelip buraya dert yanacak gücü bulur mu ama gerçek olduğunu varsayalım; hayali bir şeyler var gibi geldi bana. gerçekötesi. halüsinasyonlar vs.
Üniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?Oncelikle durumunuzu rehber ogretmeninize soyleyin. O mudahale etsin ya da gerekli onlemleri alsin.
Bundan dolayı hiç bir şey yapamıyorum işte savcılığa gittim okulunuzda jandarma var dedi jandarmaya gittim eğer 2 arkadaşım bana şahit olursa suç duyurusunda bulunabilicem ama olmuyo kimse gecen sınıfta bana defter fırlattılar napıyosun lan sen dedim butun sınıf gördü bana sınıfta hakaret ettiler sınıf hiç bir şey yapmadı belki biri farklı bir öneri de bulunur diye buraya yazıyorumÜniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?
Üniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?