- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.449
- 348
- Konu Sahibi Meyvesizsalata
-
Pekinsen neyaptin onlari bu kadar kizdiricak ailene soyle gelsinler onlari tehtit etsinler yada pnlarin ailesineİntihar edenlerin hep zayıf hayata karşı duruşu olmayan insanlar olduğunu sanırdım eskiden.Şu son 8 9 ayda yaşadıklarım canıma tak etti artık gerçekten dayanamıyorum.Paylaşabileceğim tek bir yakın arkadaşım var o da bazen beni dinlemiyor.Ben üniversite ogrencisiyim. Cok Benim okula ilk başladığımda 2 yakın arkadasım vardı onlardan Ayşe ve Fatma diye bahsedeceğim bu iki insan hayatımı mahvetti.Biz iyi yakın arkadasken bir anda ayrıldık bu çok olağan ve normal ama bundan sonra bu ikisi sürekli bana hakaret etmeye başladılar ezik silik maymun salak gerizekalı aptal mal gibi hakaretlerdi bunlar cevap vermiyodum hiç bir şekilde sonra beni okul çıkışlarında takip etmeye başladılar manyak gibi takip ediyolardı derslerde arkamda oturup maymun mal siliğe bak salak gibi hakaretlerde bulunuyorlardı ben hiçbir şey demiyodum bazen tekme atıyolardı arkamdan hep susuyodum sınavlarda arkamda oturup tekme atıyolardı susuyodum hep ağlıyodum okula giderken ağlıyodum okuldan dönerken ağlıyodum tekme atmaları beni deli ediyordu bazen sınavlarda arkada oturup tekme atıyolardı sınavlara konsantre olamıyordum bu gun sınavda ayşenin arkasına ben oturdum kopya çektiğimi sandı ruh hastası manyak benden kopya çekti fatma mal ya aptal gerizekalı şizofren ruh hastası falan dedi hoca kopya çektiğimi sandı ve yerimi değiştirdi dayanamıyorum artık cevap veremiyorum bu manyaklara korkuyorum hatta onlardan çok korkuyorum keşke şizofren olsamda gerçek olmasa bu yaşadıklarım ama gerçek ben hocalarımla konuştum hiçbir etkisi olmadı okulda jandarma var bir kere polise gittim okulundaki jandarmaua başvur dedi hiçbir etkisi olmadı çünkü şahidim yok arkadaşlarım bana şahit olmuyor hepsi film izler gibi bakıyor bu duruma. 9 ay .9 ay oldu artık ne ben değiştim ne bu manyaklar bir kere cesaretimi toplayıp sinek gibi peşimdesiniz demiştim beni bastırmışlardı ruh hastası şizofren manyak susacaksın suuuss diye bağırmışlardı sus diyorum sana diye yine susmuştum bu gun bana kopya muamelesi yaptılar yuzsuz ruh hastası şizofren manyak bi de yuzume bakıyo ya salak demişlerdi yine hiç bir şey demedim olmek istiyorum artık bıktım bıktım
Aynen o benim de dikkatimi çekti. Google'dan da baktım yazmiyor öyle bir şey. Bizim üniversitede çevik kuvvet olurdu karşıt görüşler çok şık kavga edip üniveristeyi yıktığı için. Ki her gün her gün olmazlardı. Jandarma neden hep üniversitede olsun ki ? Konu sahibi bizi yemiyordur umarımGidip insanlara ''bana şahitlik yapar mısınız?'' Diye sormana gerek yok. Savcılığa ver isimleri, tek tek çağırıp dinler şahitleri. Savcı zaten olayı soruşturmakla mesul. Hangi üniversite bu içinde jandarma mı var artık üniversitelerin? Doğuda falan mısın?
Üniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?
Üniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?