Gerçekten intihar etmek istiyorum

hangi universidesin sen?
telefonla kameraya çek. sizi sosyal medyada rezil ederim diye tehdit et.sana onları çeke in diye suç duyurusunda bulunamazlar. kendi yaptıkları suç zaten.
ailen yokmu senin?
niye baban bu ruh hastalarının evine dalmıyor?
 
Pekinsen neyaptin onlari bu kadar kizdiricak ailene soyle gelsinler onlari tehtit etsinler yada pnlarin ailesine
 
Trabzon'da kızlar adres verip saç baş giriştiler tehditler vs havada uçuştu. Nesil gümbür gümbür geliyor. Ruh hastası dolu nesilde, inandım ben konuya. Hangi sehirdesin ? Kendi danisman hocanla görüştün mu ? Bak bir arkadaş akıl vermiş. Gizlice kameraya çek,danışmanına göster. Dekanlığa bildir ama elinde kanıtın olsun. Aynı sehirdeysek ben eski bi kick boxcu olarak ağızlarını dağıtırım ciddiyim. Hiç sevmem öyle insanlara hayatı dar eden pislikleri
 
Gidip insanlara ''bana şahitlik yapar mısınız?'' Diye sormana gerek yok. Savcılığa ver isimleri, tek tek çağırıp dinler şahitleri. Savcı zaten olayı soruşturmakla mesul. Hangi üniversite bu içinde jandarma mı var artık üniversitelerin? Doğuda falan mısın?
 
Bu ne be?
Yasin kac kuzum?
Kizlar cocugun arkasi yok sanmislar dayatmislar samari.
Elimden gelse gelir iyce bi canlarina okurdum. Bn gelemem boyle seylere.
Her dayilik taslayana ben daha dayilandim ve en sonunda bitirdiler.
Varsin dovseler bile 2 gun gozum mor gezerim, omur boyu kendini degersiz gormekten iyidir.

Hollandada kaliyorum keske ayni ulkede olsak. Hangi ulke/ sehirdesin?
 
ikinci mesajim: polis veya savcılık nasıl tanık getirmeni istiyor?
isim vermen zaten yeter.

dediğim gibi çek gizlice kameraya ve yılmadan her gün dadan savcılığa.

tekrar soruyorum.... AILEN NERDE??

ve sen bunlara ne yapdin?
 
Aynen o benim de dikkatimi çekti. Google'dan da baktım yazmiyor öyle bir şey. Bizim üniversitede çevik kuvvet olurdu karşıt görüşler çok şık kavga edip üniveristeyi yıktığı için. Ki her gün her gün olmazlardı. Jandarma neden hep üniversitede olsun ki ? Konu sahibi bizi yemiyordur umarım
 
Tamam universitede salak kizlar var ama bu kadar da degil. Bunlar en fazla lisede yasanir. Ayrica bir sinava bir cok sinifta girilebiliyo( yani bizde oyleydi) baska sinifta girebilirsnz ya da onlardan uzak siraya oturabilrsnz.
 
Bence bir kayit cihazi ile yaptiklarini kaydedin ve sonra direk savciliga gidin. Hatta babanizla bu konuyu konusun. Zamaninda benim basima da gelmisti boyle bir olay ve babam nasil tehdit ettiyse bir daha yanima bile yaklasamadilar. Lutfen boyle bir konu icin intihari dusunmeyin en fazla okula biraz ara verirsiniz.
 
Sınıf danışmanınıza git. Konuş. Çözmezse ailenin bu işi büyüteceğini söyle. Hangi şehirdesin? Konya' da okuyor olsaydın ben yardımcı olurdum sana.
 
Bu ne yahu?
Banada pek gercekci gelmedi de. .bilemem.
Etrafinda da hic mi bir insan evladi yok bu sana yapilanlari gören? Valla benim yanimda bir kisiye boyle eziyet edeni gorsem yakasina yapisirdim herhalde derdiniz nedir diye..
 
psikiyatriste gidin,
yeniden gidin ve düzenli terapi görün,
size hakaret ettiklerinde ses kaydı alın, başkalarına dinletin
ayrıca savcılığa başvurup hakaret davası açın.
 
Üniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?


Danışman demek istedi bence ama danışman hoca da ne yapar ki? Oralı bile olmaz. Ya da disiplin kuruluna falan nasıl şikayet edeceğini öğrenir, ilgili yere bir dilekçe yazdırır belki hoca.
 
Üniversite diyor kız. Rehber öğretmen olur mu üniversitede?


Danışman demek istedi bence ama danışman hoca da ne yapar ki? Oralı bile olmaz. Ya da disiplin kuruluna falan nasıl şikayet edeceğini öğrenir, ilgili yere bir dilekçe yazdırır belki hoca.
 
Sen pasif durdukça onlar bu durumdan haz alıp daha çok yuklenirler koca sınıfta oturacak başka yer mi yok mümkün mertebe gayet uzaklarinda otur. Sessizliği eziklik olarak goruyorlarsa,sana herhangi bir hakarette bulunduklarinda "haddinizi bilin,terbiyesizlik çıtasını iyiıyice aştiniz,bu densizlikleriniz devam ederse olacaklardan sorumlu degilim" tarzinda güçlü bir konuşma yapmalisin. En olmadı gidip karakola şikayetçi ol hakaret davası aç. Bak bakalım o etekleri nasıl tutusacak. Psikiyatrise gidipte bu iki ruh hastası için ilaç alma bunyene. Senin sürekli sessiz kalmandan alıyorlar bu cesareti. Ilk hakaretlerinde dava aç! Karakola bi alsinlarda ifade için görsünler insanların hayatıyla oynamak neymiş. Bunu yap!
 
Savcılığa suc duyurusunda bulunca jandarmaya mi git deniliyor jandarma şahit mi bul diyor gerçekten bunu anlamadim M. normalde böyle olmamasi lazım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…