Gerçekten nankör bu insanlar

o zaman siz yardım isteseydiniz, demek ki sorma huyu yokmuş. Belki de yemeği ben yaparım burda yeriz diye yemekle uğraştı kadın temizliğe gelemedi. Bende teyzelerime halalarıma yardıma çok gittim, ama bir Allah ın kulundan evlenirken de, doğum üstü ve sonrası da, ev taşırken de 3 yaşındaki oğlumla tek bir yardım görmedim. Ben yaptım onlar gelmedi diye hayıflanmadım da, sadece herkese gerektiği kadar değer veriyorum artık, gereksiz fedakarlıklar yapmıyorum. Sizde öyle yapın. Üzülmenize hiç değmez.

Miras konusunda da hakkınızı alın, yenge kim ki de sizin ailevi konularınıza karışıp hak iddia ediyor.

Neden bu kadar beklenti ? Sırf abinin eşi diye mi
Madem temizlik yapmak zorunuza gidiyor yardımcı alın. Yada gelin den beklenti içine gireceğinize abinizden beklenti içine girin abim bizim için 150 lirasına kıyamıyor yardımcı tutmuyor diye

Gerçekten çok garipsiniz annenizin beklentilerini en aza indirgemeniz gerekirken siz daha çok beklentiye girmişsiniz

İyi de ne alaka siz niye ona gidiyorsunuz kadın demek ki mesafeli olmak istiyor.

Anliyorum birbirinizi benimseyememişşiniz. O yuzden az muhabbet iyidir. Beklentiye girmeyin.

yapmak zorunda değil ve yapmamış.yemeğe davet etmiş yeter.sarayda mı yaşıyorsunuz da 2 kişi bir evi temizleyemiyorsunuz?normalde yardımcılarınız mı var? geline mi güvenip evleniyorsunuz?

mesafe koymak isteyen insana bile isteye niye zorla gidiyorsunuz?

Kimse sizin evinizi temizlemek zorunda değil. Herkesin kendi işi gücü var. 5 yıllık evliyim kimse gelip de evimi temizlemedi, kendim yapabildiğimi yaparım yapamazsam da yavaş yavaş olduğu kadar yaparım. Siz çok şey bekliyorsunuz.

Siz hiç mi temizlik yapmıyorsunuz temizlik yapmak için nişanı mi beklediniz? Mecbur sen yapmak zorundasın senin pisliğini kimse temizlemek zorunda değil.
Gelin diye sizin temizliğinizi yapmak mecburiyetinde de değil. Sizi yemeğe çağırmış nankörlük yapmayın.
Ayrıca temizlik firmasından bi yardımcı tutarsınız 150 200 tl ye ...

Gelinin ne mecburiyeti varmış, ben sizi kötü niyetli buldum kimse gelip sizin temizliginizi yapmak zorunda değil

Sorun temizliğe yardım etmemesi değil gerek yokkta zaten kendim temizlerim temizledim de.

Gelinin ne mecburiyeti varmış, ben sizi kötü niyetli buldum kimse gelip sizin temizliginizi yapmak zorunda değil
Kimse kimsenn evini temizlemek zorunda değil mecburda değil sorun o değil zaten kendisi yardım istediğinde herseyde yardım ettik o yardım etmesin eyww gerekte yok ama insan ne yaptınz diye merak eder

Gelinin işimi var hastamı diye soran yok çocuklara bakmasın mı komşuda yemek vermiş daha ne
Hasta değil işide yok biliyorum çocuklar da bakılacak yasta değil evde değiller çünkü kendisi yardım istiyosa o zaman yardım etmese bile insanlık adına sorar benm için değil hasta annem için . Komşu yemek vermedi ne alaka ? Anlamadan cvp vermişsiniz

Tam okumadan cvp verenleri anlamıyorm gelin savunucuları ne çokmuş kendileri de öyle olunca demekki .. bende gelin olucam kv görümcem çağırdgmda yada insanlk naamıma yardıma geldiklerinde bana bende onların bişiyi oldğnda sorarm en azndan bişiy lazım mı kolay gelsin derim yardım etmesemde bu insanlıktr .. ki benm annem herseyini yapıyo annemden hersey istiyo

Sorun o değil gelin savunucusu . Anlamadan cvp vermeyin lütfen

mesafe koymak isteyen insana bile isteye niye zorla gidiyorsunuz?
Kendisi çağırıyo yardım istiyo insanlık nammına ediyoruz çağırmadığnda da soruyoruz en azıdnan annem kolay gelsin kızım var mı ihtiyaç diyor.

Bence yanlış düşünüyorsunuz en azından bir uğrayabilir ne yapıyorsunuz,yapılcak bir şey var mı diye insanlıktır bu

Biz o çağırdıgnda yardıma gidiyorsak yada soruyorsak insanlk namına onnda en azndan sorması lazım .. çıkarcı olunca menfaat olunca yalakalık yapmayı biliyo
iyide kiz yemege cagirmis iste tamamen kayitsiz kalmamis ki bir seyleri karsilik beklemeden yaparsaniz belki ozaman sizin icinde hayat daha kolay ve guzel olur

Ben kimseden bşy beklemiyorm komşu sevaptr nişann var camlarını ben silicm dedi gerek yok dedim sağol desemde o gün geldi pat diye sildi 1kereye mahsus bişiy zaten. Kimse yardım istemiyor en azından kolay gelsin diyebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…