Gerçekten ölmek istiyorum

Kuzlar ya çok üzüldüm msjlarınızı okuyunca :( yani telafisi olan bişey için bu kadar üzüldüğünüze değer mi. Bu devirde burnu parçalananlara bile sıfırdan burun yapıyorlar, sizinki onlardan daha mı beter? Kendinizi bi toparlayın yaaa, herşey gelir geçer hem daha çok erken çok yeni ameliyatlarınız.

Kizlar bosuna yipratmayin kendinizi.2Ay sonra harika bir burna sahip olacaksiniz su an belki yadirgiyorsunuz yeni yuzunuzu ama emin olun gececek.Derslerinize calisin:)Olecek birsey yok.En azindan baska bir yerinize estetik dusunmezsiniz,ders olmus olsun size.

Kuzlar ya çok üzüldüm msjlarınızı okuyunca :KK43: yani telafisi olan bişey için bu kadar üzüldüğünüze değer mi. Bu devirde burnu parçalananlara bile sıfırdan burun yapıyorlar, sizinki onlardan daha mı beter? Kendinizi bi toparlayın yaaa, herşey gelir geçer hem daha çok erken çok yeni ameliyatlarınız.
Yaa ben çok üzülüyorum ya gercekten ben de ölmek istiyorum

Kizlar bosuna yipratmayin kendinizi.2Ay sonra harika bir burna sahip olacaksiniz su an belki yadirgiyorsunuz yeni yuzunuzu ama emin olun gececek.Derslerinize calisin:)Olecek birsey yok.En azindan baska bir yerinize estetik dusunmezsiniz,ders olmus olsun size.
Guzel olan ikinci aydan kendini belli etmez miydi ki bemim li yamuk yumuk

Üniversitedeyken en yakın arkadaşlarımızdan biri burnuna estetik yaptırmıştı. ilk zamanlar ne kötüydü gerçekten ne biz ne o hiç alışamamıştık sanki yanımızda o değil de yabancı biri var gibiydi.. benzer duyguları o da yaşıyordu seninle.. eski halime geri dönmek istiyorum triplerindeydi her gün..

Sonra araya yaz tatili girdi vs.. anam kız okula bi geldi resmen afet.. burun aynı burun ama yüzüne oturmuş çünkü neden yüzündeki ödemler gitmiş..

O yüzden demem o ki; biraz sabret.. şu an eminim ki yüzünde ödemler var o yüzden net bir görüntü alamıyorsun.. ödem deyipte geçme iki gece uyumasak gözlerimiz şişip başka insana dönüşüyoruz. Ki senin geçirdiğin adı üstünde"ameliyat".

Azıcık sık dışını..

Üniversitedeyken en yakın arkadaşlarımızdan biri burnuna estetik yaptırmıştı. ilk zamanlar ne kötüydü gerçekten ne biz ne o hiç alışamamıştık sanki yanımızda o değil de yabancı biri var gibiydi.. benzer duyguları o da yaşıyordu seninle.. eski halime geri dönmek istiyorum triplerindeydi her gün..

Sonra araya yaz tatili girdi vs.. anam kız okula bi geldi resmen afet.. burun aynı burun ama yüzüne oturmuş çünkü neden yüzündeki ödemler gitmiş..

O yüzden demem o ki; biraz sabret.. şu an eminim ki yüzünde ödemler var o yüzden net bir görüntü alamıyorsun.. ödem deyipte geçme iki gece uyumasak gözlerimiz şişip başka insana dönüşüyoruz. Ki senin geçirdiğin adı üstünde"ameliyat".

Azıcık sık dışını..
Keşke benim de öyle olsa

Ben evdekilere eğer bir seneye düzelmezsem intihari düşünüyorum dedim üç aya güzel oldum fakat şimdi bir öğrencim burnunuz estetik mi diğer sordu üzüldüm. :(

Ya keşke güzel olsa begensem de bana da estetik mi diye sorsalar
Cnm bu kadar üzme kendini ödem vardır benim de üç ay olucak ayın 7 sinde son bir kaç gündür iyice değişmeye bAşladı tabi ben pek anlayamıyorum ama kız kardeşim söylüyo şu an normal emanet gibi duruyo ilk zamanlar burun düzelicektir zamanla

Cnm bu kadar üzme kendini ödem vardır benim de üç ay olucak ayın 7 sinde son bir kaç gündür iyice değişmeye bAşladı tabi ben pek anlayamıyorum ama kız kardeşim söylüyo şu an normal emanet gibi duruyo ilk zamanlar burun düzelicektir zamanla
İnş canım ya çok yıprandım hatta şu an aglamaktan rimellerim aktı simsiyah

Eklentiler

• IMG_20171002_145713_856-1.webp
    IMG_20171002_145713_856-1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 368
Back
X