- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 34
o şiş inecek ucu çok şiş belli her şekilde inan ki inecek biraz daha küçülüp kibarlaşacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o şiş inecek ucu çok şiş belli her şekilde inan ki inecek biraz daha küçülüp kibarlaşacak
Eski resmini atsana önden varsa merak ettimEskiden daha güzeldim sanki:
Ahh canım ya burasi olmasa naparim bilmiuorm kimse teselli vermiyo bana sosyal hayatım da hep bozuldu zateno şiş inecek ucu çok şiş belli her şekilde inan ki inecek biraz daha küçülüp kibarlaşacak
Önden güzeldi benim burnum beğeniyodum ama yandan kemik yüksekti kötü duruyorduEski resmini atsana önden varsa merak ettim
gerek bile yokmuş aslında bende yan profil için oldum hüsrana uğrayanlarım eski burnum olsa diyorum nasıl pişmanı mÖnden güzeldi benim burnum beğeniyodum ama yandan kemik yüksekti kötü duruyordu
gerek bile yokmuş aslında bende yan profil için oldum hüsrana uğrayanlarım eski burnum olsa diyorum nasıl pişmanı m
Önden güzeldi benim burnum beğeniyodum ama yandan kemik yüksekti kötü duruyordu
3 ay oldu biraz kalkıklık indi ama çok bi inme olmadı kimse fark etmez bi ben fark ediyorum şişler inince o enlilikte gidiyor inceliyorSiz olalı kaç ay geçti birde hiç bir değişim oldumu acaba incelme kalkıklığın inmesi gibi?
Bu resminde yaşın 23 gibi ameliyattan sonra 18 gibi olmuşÖnden güzeldi benim burnum beğeniyodum ama yandan kemik yüksekti kötü duruyordu
Ben de işte sırf yan profil için oldum değmezmiş gercektengerek bile yokmuş aslında bende yan profil için oldum hüsrana uğrayanlarım eski burnum olsa diyorum nasıl pişmanı m
Ben de oyke dedim o yükseklik insin sadece hafif de ucu kalksin dedimAynen canım yapmaları gereken sadece o çıkıklığı düzeltmekken kafalarına göre burun yapıp hayatımızı mafediyolar
Şiş diyor inicek sabret klasik aynı laflarHangi doktora ameliyat oldun acaba doktorun ne diyor bu konuda
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 20 yaşindayim normaldeBu resminde yaşın 23 gibi ameliyattan sonra 18 gibi olmuş
Valla bilmiyorum ister sevin ister üzül ama yaş küçülmüşSevinsem mi üzülsem mi bilemedim 20 yaşindayim normalde
Aci ama gercek soyledikleriniz burun ameliyatin dan sonra ilk aylar da sekli nasil sa oyle kaliyor oturacak oturur diyenlere de anlam veremiyorum odemler gecin ce burun daha da berbat oluyor..butun yanlis yapilan detaylar ortaya cikiyor kotu yapilan bir burun un odemler gecince duzelmesi imkansiz..daha da kotu oluyor..benim burnum ahh burnum bir tarafi yamuk ustu yamuk duzelme ihtimalini dusunemiyorum ..bile bence ikinci kez riske girmeyin derim gozunuz alisir belki.canım ilk iki ay şekil neyse o pek fazla değişiklik olmaz sadece şişler iner konuştuğum herkes bunu şöyler burın ucu ilk süle düşükse sonradan kalkmasını bekleme ve ya burnun kalınsa sonradan incecik olmasını bekleme şişler inince milimetrik değişim olur bunu da bilin hayal kırıklığı olmasın bnde bekledim bekledim iner diye hala kalkık bu saatten sonrada ineceğini sanmıyorum sırf bu yüzden reviyon düşünüyorum burun ucu düşürme
Ayy kuzum kiyamam gayet guzel sin neden bu kadar gozyasi dokuyorsun sen beni gorsen haline sukrederdin gayet guzel duruyor vallahi ucu odemli o cokuk olan yere yag enjeksiyonu yaptirrsin olur gayette guzel olur ..
Ama ameliyattan hemen sonra çekilen foograf böyle değil kicanım ilk iki ay şekil neyse o pek fazla değişiklik olmaz sadece şişler iner konuştuğum herkes bunu şöyler burın ucu ilk süle düşükse sonradan kalkmasını bekleme ve ya burnun kalınsa sonradan incecik olmasını bekleme şişler inince milimetrik değişim olur bunu da bilin hayal kırıklığı olmasın bnde bekledim bekledim iner diye hala kalkık bu saatten sonrada ineceğini sanmıyorum sırf bu yüzden reviyon düşünüyorum burun ucu düşürme
Ya belki düzelirAyy kuzum kiyamam gayet guzel sin neden bu kadar gozyasi dokuyorsun sen beni gorsen haline sukrederdin gayet guzel duruyor vallahi ucu odemli o cokuk olan yere yag enjeksiyonu yaptirrsin olur gayette guzel olur ..