Gerçekten ölmek istiyorum

Niye bunlar benim başıma geldi bilmiyorum 2 kere iptal oldu ameliyat hayırlı olmayacağı belliydi ama ben naptim üstüne gittim üstelik bunu ben kendi kendime yaprim bunun yükü çok ağır tasiyamiyorum

Belki bundan sonra daha iyi olacak.Allahaşkına biraz olumlu örneklere bakın ne burunlar ne hale geliyor.Bana özelden foto atar mısın?

Belli oluyor dokunduğu. Allah'ın yasak koyduğu biseyi destekleyecek değilim. Sizin le de daha muhatap olmak istemiyorum.

Biraz araştırın bence yasak olup olmadığıyla ilgili Nihat hatipoğlunun videoları var youtube da acın bir bakın. Bilip bilmeden vaaz vermeyin. Bilgi verecekseniz de böyle bir konu başladığında değil başka bir konu açarsınız orda düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Gerçekten böyle insanların olduğuna inanamıyorum inanmakta istemiyorum. Dini anlatmak ta sizin burda ki uslubunuz değil zaten... biraz vicdan.

Allah'ın yarattığı bozarsaniz böyle olur kızlar kusura bakmayın. :işsiz:

Sende baya yılan dilli kötü kalpli bi insansın
Belki yası kucuk belki cok takıntılı bi kiz
Psikolojisini yasantısını yasini bilmedğimiz insanlara bu tramvada birine denir mi
Kalbine güzellik tohumu ekilmemiş yüzün ay parçasi olsa ne yazar
Burnun arşa çıksa ne yazar...

Ayrıca Allah kimseye kötü olanı hak görmez.
Bazısı burnu yok doğuyo bazısı kalbi delik
Bunları hak mı görüyor?
İnsanı var etti gerisi insanın kendine gördüğü haktır ve sonucudur.
Mesela bizler her bulduğumuzu yer ya da aksama kadar yan gelir yatar sağlam tüm genleri bozar hamile iken olmadık seyler içer yersek hastalanırsak
Doğan çocukta var olan rahatsızlığı Allaha mı mal edeceğiz .İnsan görselini de etkıleyen doğa,hava ,yer şekilleri dünya şekli konumu vs vs
.kutupta yasayan insan ile ekvatordaki benzyor mu ? Karasal ile nemli yerdekı insan bir mi?
Düşünmek gerek inan beyin düşününce acımıyoooo

Son düzenleme:
Allah göstermesin ama insanlar kanser olup aşırı yıpratıcı tedavilere dayanıp yaşama tutunmaya çalışıyor, sen burnun yüzünden ölmek mi istiyorsun.. bence abartıyorsundur, kimse senin yüzünü burnunu senin kadar dikkatli incelemez.. boş yere üzme kendini..

Çok mutsuzum canım çok doktordan gördüğüm muamele bemi çok üzdü oysa ne kadar da guvenmistim bana senin psikolojin bozuk burun için intihar edilir mi psikiyatriye git dedi bemi deli ilan etti bir de engellemis beni ben napicam hiç bişeye kafamı veremiyorum okula gitmek istemiyorum Bakırköye dusucem en sonunda galiba
nerde hangi.doktora ameliyat oldunuz
Buraya yazın bence...sonuçta bilgi icin buraya girenler oluyor insanlar faydalansin
Hal caresi vardir mutlaka çok iyi doktorlar var kac ay oldu sizin

Belli oluyor dokunduğu. Allah'ın yasak koyduğu biseyi destekleyecek değilim. Sizin le de daha muhatap olmak istemiyorum.
neyin kafası bu, siz dört dörtlük müslümansiz sanirim, hayırdır sizin ne işiniz var bu forumda, estetikle ilgili dünya forum var kol, bacak v.s.. Dünya konu var oralarda tatmin edin kendinizi..
O çirkin duygularla dolu kalbinde kendini günaha sokmana gerek yok yeterince bilmis tavirlarinla milletin burda kalbini kirmana gerek kalmıyor, herşey kusursuz olmuyor belki güzel bir burnun var ama kalbin cirkinlikle dolu..
Ben estetik ameliyat olmadim.Yazdiginiz şeylere dikkat edin.sizin gibi bir.arkadaşım iyiki olmamis.

Bende aynı durumdayım. Yandan çok az bir kemerim vardı küçücük... önden çaprazdan sağdan soldan alttan üstten her türlü beğendiğim ince zarif bir burnum vardı. Manyak gibi takıntı haline getirdim şimdi geniş kocaman bir burnum var ucu da top gibi şuan 10. Ay doldu ve değişen bir durum yok üstelik gülüşüm bakışım değişti kendim değilim artık bir başkası gibi geliyor fotoğraflar en çokta kendime kızıyorum dönüşü olmadığı için ameliyat olmamış insanlar umarım bunu okur kusur sandığınız sizi siz yapan şeyler her halinizle kendinizi beğenin nolur olmazsa intiharı düşünmeye kadar gidiyor psikolojinizi bu kadar bozmaya değer mi ? Keşke zamanı geri alabilsem

Allah allah
götür eski fotoğraflarını zaten öncesi sonrası fotoğrafı çekmişlerdir kayıtlardan bulsunlar konuş doktorla.
Sadece estetik görüntü müydü problem nefes zorluğu yaşıyor musun?
Arkadaşım burnunu yapandoktorla konuştu, beğenmemişti burnunu tekrar ameliyat olacak.

Allah allah
götür eski fotoğraflarını zaten öncesi sonrası fotoğrafı çekmişlerdir kayıtlardan bulsunlar konuş doktorla.
Arkadaşım burnunu yapandoktorla konuştu, beğenmemişti burnunu tekrar ameliyat olacak.
Tekrar ameliyatla da güzel olacağı kesin değil ki bende memnun değilim halimden ama eski halime geri dönemem tekrar ameliyat olmakta riskli ne sonuç alıcaz belli değil yapboz değiliz ki bizde her seferinde farklı bir görüntüye alışmaya çalışmak çok zor ameliyat süreci de zor kendimiz ettik kendimiz bulduk hiç elletmeyecektik belki de :(

Tekrar ameliyatla da güzel olacağı kesin değil ki bende memnun değilim halimden ama eski halime geri dönemem tekrar ameliyat olmakta riskli ne sonuç alıcaz belli değil yapboz değiliz ki bizde her seferinde farklı bir görüntüye alışmaya çalışmak çok zor ameliyat süreci de zor kendimiz ettik kendimiz bulduk hiç elletmeyecektik belki de :KK43:

Problem neydi en başta? Böyle olmaz ki mutsuzsanız doktor bir çözüm bulmalı

Allah allah
Birdaha aynı dr a olmam

Tekrar ameliyatla da güzel olacağı kesin değil ki bende memnun değilim halimden ama eski halime geri dönemem tekrar ameliyat olmakta riskli ne sonuç alıcaz belli değil yapboz değiliz ki bizde her seferinde farklı bir görüntüye alışmaya çalışmak çok zor ameliyat süreci de zor kendimiz ettik kendimiz bulduk hiç elletmeyecektik belki de :KK43:
Ben de şu an seninle aynı şeyi yaşıyorum

merhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık

Estetik doktorun hastanin memnuniyetine gore yap.ak zorunda oldugu bir operasyondur diger operasyonlar icin degil ama estetik icin doktor hastaya begendirmek zorundadir hatta hasta begenene kadar doktor hastanin istegini yerine getirmek ve tekrar tekrar yapmak zorundadir

Bende burnumdan operasyon olmustum cok cok cok kotu bir burnum olmustu sonucta ve iltahap akti 8 ay davalari arastirdim bunun emsalleri var estetikci doktir hastayi memnun etmek en sonunda memnun birakmak zorundadir diye doktorunla konus tekrar yaptirmak istedigini soyle yapmazsa daava acarim filan de
Ben boyle yaptim butun parami geri aldim s9nra gittim baskadoktora temizletip duzelttirdim

Bilgin olsun estetik farkli bir dava soz konusu memnunbirakmak zorunda

Estetik doktorun hastanin memnuniyetine gore yap.ak zorunda oldugu bir operasyondur diger operasyonlar icin degil ama estetik icin doktor hastaya begendirmek zorundadir hatta hasta begenene kadar doktor hastanin istegini yerine getirmek ve tekrar tekrar yapmak zorundadir

Bende burnumdan operasyon olmustum cok cok cok kotu bir burnum olmustu sonucta ve iltahap akti 8 ay davalari arastirdim bunun emsalleri var estetikci doktir hastayi memnun etmek en sonunda memnun birakmak zorundadir diye doktorunla konus tekrar yaptirmak istedigini soyle yapmazsa daava acarim filan de
Ben boyle yaptim butun parami geri aldim s9nra gittim baskadoktora temizletip duzelttirdim

Bilgin olsun estetik farkli bir dava soz konusu memnunbirakmak zorunda
Ben de parami geri verdirmeyi başardım sonunda geri alicam parami

Back
X