Bunu ben de söylüyorum. İnanın sağlıklı bir düşünce değil belki ama diyorum çocuğumuz olmazsa zaten para tamamen başkalarına kalmış olacak. En rahat zamanımız gezip tozmak için. Haklısın diyor, sonrası aynı hayata devam.
Yok hastalıklı bir düşünce diyemem,hak verebilirim size zira kendi adıma zorunluluk ,maddi yetersizlik vb durumlar yoksa insan kazandığı parayla keyif alabileceği birşey yapmazsa ne işe yarıyor ki para kazanması.
Ne yapmak istedigi kendine kalmış,alışveriş mi mutlu eder onu,sosyalleşmek mi farketmeksizin bu böyle benim için.
Maddi anlamda çok sıkışık dönemlerimde bile dışarı çıktım,kendimi sıkmadım,tabi ki abarmadan,kararınca zira ben böyle mutlu oluyorum.
Eşinizde evde mutlu olabilir,kendi tercihidir ama sizinde hep ona uymanızı beklemesi yanlış. Dısarı çıktığınızda surat yapmasi. O zaman sizde evde oturunca surat yapin,işler iyice sarpa sarsın.
Evlilikte birbirinizi idare etmek durumundasınız.
Ben 9 senelik evliyim,en basitinden izleyeceğimiz film konusunda bile farklıyız,ben gerilim,korku,polisiye severim,eşim aksiyon,bilim kurgu,film izleyeceksek bile ben bazen aksiyon izlerim,o bazen korku izler,birbirimize uyarız. Ben dizi izlemek istiyorsam o nat geo'da aslan belgeseli izlemek ister. Kavga etmek yerine sen izle ben kitap okuyacağım der geçer kitabımı okurum. Eşinizde size ben çıkmak istemiyorum ama sen istersen çık demeli. Yada haftada 1 gün de olsa size uymalı.