Gerçekten Sadece Merak ediyorum ?

ben sevgilimle o kadar konuşmuyorum ya
boş bir haftasonunda bile olsa düşünüyorum ı ıh yok olmaz 4-5i anca buluyordur
bence günde 1-2 kereye kadar normal hani yalnız ve canı sıkılıyorsa
ama o güne özgü ekstrem bişey yoksa 4-5 çok fazla sıkar insanı.
eşin bi süre sonra sıkılma bayrağını çeker annene zaten, erkeklerin bu kadar sıkıntıya gelebileceğini düşünmüyorum.

Kızlar selam

Merak ediyorum eşlerinizi anneleri günde kaç defa arıyor? Gün boyunca sebepsizce sudan sebepler için öylesine iş yerinde ve eve dönünce en az gün için de 4-5 defa arıyor annesi eşimin .. hadi iş yerinde arıyorsun eve dönünce en azından rahat versin istiyorum .. bi ara aramıyordu yine başladı aramaya .. benmi abartıyorum kadın arıyor eşim hadi anne bişi diormusun kapatıyorum diyor sohbet edelim diyor .. hakkaten merak ediyorum bendemi anormallik ??

Canım ben kendim günde genelde 1 kere konuşurum bazen sıkılır 2-3 kerede de aradığım olur annemi.
Bundan pay biçerek oda ortalama okadar konuşuyordur diye düşünüyorum.
Eşimin yanında o ''hadi bir arayalım''demedikten sonra aramam annemleri oda bu duyarlılığı gösterir.Zaten saat 7 den sonra görebiliyorum mantığı ile hareket ederek anneside o saatten sonra aramaz.Ama ararsa kesin açarız alışkanlığı olmadığı için merak ederiz birşey mi oldu diye.Bizde daha ziyade msj atarlar bende bazen kızarım ne yalan söyliyim günaydın,ne yaptın vs alışkın olmadığımdan mıdır nedir rahatsız olurum.Yani konuşsalar kızmam ama saçma sapan msjlar bazen sinirimi bozar.Bu kadar takma ama konuşsunlar sonuçta bir zararları yok özlüyordur belki.

benim ne eşim annesini arar nede annesi eşimi sadece annesi bana ulaşamadığı zamanlarda eşimi arıyo :D beni şikayet etmek için telefonuma cevap vermiyor diye hahah :) bence eşini arıyorsa bırak arasın konuşsunlar aralarında halletsinler işte :) annesi aradığında eşim yanımda olduğunda yalvarıyorum nolur sen aç ben konuşmak istemiyorum diye eşimde hiç oralı olmuyor seni arıyor beni mi arıyor diye :) zırt pırt seni aramasından kendi oğlunu araması daha iyidir emin ol :)

Kızlar selam

Merak ediyorum eşlerinizi anneleri günde kaç defa arıyor? Gün boyunca sebepsizce sudan sebepler için öylesine iş yerinde ve eve dönünce en az gün için de 4-5 defa arıyor annesi eşimin .. hadi iş yerinde arıyorsun eve dönünce en azından rahat versin istiyorum .. bi ara aramıyordu yine başladı aramaya .. benmi abartıyorum kadın arıyor eşim hadi anne bişi diormusun kapatıyorum diyor sohbet edelim diyor .. hakkaten merak ediyorum bendemi anormallik ??

eşimin annesi yaşıyor mu diye 2 haftada bir arar.yaşasın da ona dert olmasın, kendi hayatına rahat rahat devam etsin kadıncağız.kızım 4 yaşında bunun son 3 yılında "xx nasıl iyi mi" nin dışında kızımla ilgili hiç bir şey sormamış bir insandır.çok arayanlar bunaltıyor olabilir ama bir de boyleleri var.

Bununda bir haddi hududu olmalı değil mi .. Adamı iş yerinde sürekli arıyor zaten. ben bile aramıyorum özel güvenlik ufacık bi hatada kapı dışarı ederler daha önce tlfda konuşuldugu görülmğş bu yüzden uyarı aldı anneside biliyor .. bu yüzden ben bile araıyorum .. akşam eve geliyor yine arıyor saçma sapan sudan sebepler sebep yok neden yok .. sohbet edelim diyor .. ee musade etsinde karısı benim gün boyu dışarda evimize gelince birbirimiz ile ilgilenip sohbet edelim ..

İş yerinde eşin açmasın tlfonunu bilmiyomu işini sonuçta akşam da knşup kapatabilir 2-3 saat konuşucak değiller dimi :) yok öyleyse saçma zatn

Hiç aramayan da niye aramıyo bi sorun mu var diyo
Onlar anne - oğul aralarındaki ilişkiye göre ister hafta da bir ister hergün canları sıkıldıkça telefonlaşırlar
Karışma bence, hatta sende annenle konuş o arada onlar niye bu kadar sık görüşüyo diye sinir olacağına:3:

Back
X