• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten samimimi değilmi anlayamadım??

DE_RYAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
15
0
86
İstanbul
Arkadaşlar,3 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım,uzun bir aradan sonra bir şekilde telefonuma ulaşıp,tekrardan beni sürekli aramaya ve mesajlar çekmeye başladı,ondan ayrıldıktan 6-7 ay sonra yeni biriyle tanışmıştım ve onu ayrıldığım eski erkek arkadaşımdan daha çok sevmiş ve bağlanmıştım,ve cep telefonu numaramı bile değiştirmiştim,bu zaman zarfı içersinde 3 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım hiçbirşekilde bana ulaşamadı,zaten askere gitmişti,bende onu tamamıyla unutmuş,hatta karşıma bir daha çıkıpta,huzurumu bozmaması için dualar ediyordum.Ama ondan sonraki ilişkiye başladığım erkek arkadaşımlada 1.5 yıl geçtikten sonra ayrıldım.Ve bu beni gerçekten çok üzdü,bende duygusal derin bir boşluk bıraktı,ve halen bu süreçteyim..Kafamı tam anlamıyla toplamak için hayatıma kimseyi sokmamaya karar bile verdim ama son bir aydır 3 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım sürekli beni arıyor,bana mesajlar çekiyor,ama ben hiçbirşekilde cevaplamıyorum..,çünkü son ayrıldığımın ilişkimin etkisini halen atamadım üstünden..:5:o yuzden telefonlarına çıkmadım,attığı mesajlara hiçbirine cevap vermedim,ama bugun dayanamadım ve mesajına karşılık verdim,hayatımda biri olduğunu,beni bir daha rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim,oda buna karşılık benimle sadece arkadaş ve dost olarak görüşmek istediğini,sohbet etmek istediğini,ilişkiyi tekrardan başlatmak adına bir talebinin ve isteğinin olmayacağını söyledi..Ama ben ona güvenemıyorum,aşırı derecede sürekli araması,mesajlar çekmesi ve bu kadar ısrarcı olması,arkadaşca sohbet etmek için buluşmak istemesi olamaz..:50:Ben onu bir daha hayatıma sokmak istemiyorum,çünkü 3 yıl öncesinde çok problemler yaşadık onunla,benım istediğim gibi bir insan olamadı hiçbir zaman,ve oyuzden bitirmiştim bu ilişkiyi..Sizce arkadaşlar halen neyin peşinde olabilir,ne yapmaya çalışıyor halen,bana bir fikir verin ne olur,kafam çok allak bullak... :(((

bosuna aklini bulandirmasina izin verme...
sahsen ben eski sevgileden arkadas dost olmaz diyorum...
arkadas dost bunlar cok farkli kavramlardir...
eger o kadar deger verseydin o insana zaten hala hayatinda olurdu...
sevgili olmayi becerememis, ondan arkadas felan da olmaz...
yani hayatina kimseyi almama kararina sadik kal ve mesajlarini aramalarini cevaplandirma...
ilk önce yasadiklarindan arindir yüregini...
eski sevgilinin arkadasligina ihtiyacin oldugunu sanmiyorum...

evet bende öyle düşünüyor gibiyim aslında,benımle sadece arkadaşca ve dostça bir görüşme yapma isteği bana hiç samimi gelmiyor,belki görüşerek tam olarak niyetini anlayabilirim,ama bu konuda oldukça kararsızım:50:sağlıklı bir dönemde değilim ve onunla görüşünce herşey bir öncekinden dahamı iyi olur,yada aksine dahadamı kötü olur hiç bilmiyorum:44:

Bence de niyeti sadece arkadaş olmak olamaz. Arkadaş olmak için insan 3 yıl önce ayrıldığı eski sevgiliyi mi seçer?
Hem de numaranı araştırıp bulmuş, çaba harcamış. İstekleri mutlaka arkadaşlık ötesidir. Ve geçmişte neler yaşadığınız
da çok öenmli. Sen buna çok yüz verdiysen o da 'hala beni seviyordur' gibi bir düşünce içinde olup seni kolayca
ayartabileceğine inanıyor olabilir. Kendini hint kumaşı sanma durumu yani... Yeni bir ayrılığın acısı içinde olan bir
insan için yapılması gereken şey, böyle bir tipten uzak durmak olmalı. Ayrıca bu kadar mantıklı ve akıllıca düşünebilen
biri olduğun için seni tebrik ederim. Bayılıyorum böyle kızlara. Her şey gönlünce olsun canım benim. :16:

Bu arada geri dönüş bekleyen kızlara da umut verir bu yazdıkların bence. Demek ki bir erkek istiyorsa ne yapıp eder
muhakkak ulaşır karşısındaki insana. :1:

çok teşekkür ederim canım,aslında çok duygusal bir insanımdır,zaman zaman duygularımın esiri olup kendimi çok üzdüm ve üzülmelerine izin verdim,ama gerçekten kalbinle mantığın bir yerde savaş verdiği zaman kazananmı oluyorsun, kaybeden senmi oluyorsun işte onu bir türlü çözemedim:50:ama kendisini çok üzen,perişan eden bir erkek için kalbinden çok mantığını dinleyip,aşkta gurur olmaz deyipte,kendini çok fazlada ezdirmemeli diyede düşünüyorum..kesinlikle dediğin gibi,bir insan eğer karşındakı insanı halen seviyorsa,bir araya gelmek istiyorsa ne yapıp ne edip arayıp buluyor..

Back
X