Arkadaşlar,3 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım,uzun bir aradan sonra bir şekilde telefonuma ulaşıp,tekrardan beni sürekli aramaya ve mesajlar çekmeye başladı,ondan ayrıldıktan 6-7 ay sonra yeni biriyle tanışmıştım ve onu ayrıldığım eski erkek arkadaşımdan daha çok sevmiş ve bağlanmıştım,ve cep telefonu numaramı bile değiştirmiştim,bu zaman zarfı içersinde 3 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım hiçbirşekilde bana ulaşamadı,zaten askere gitmişti,bende onu tamamıyla unutmuş,hatta karşıma bir daha çıkıpta,huzurumu bozmaması için dualar ediyordum.Ama ondan sonraki ilişkiye başladığım erkek arkadaşımlada 1.5 yıl geçtikten sonra ayrıldım.Ve bu beni gerçekten çok üzdü,bende duygusal derin bir boşluk bıraktı,ve halen bu süreçteyim..Kafamı tam anlamıyla toplamak için hayatıma kimseyi sokmamaya karar bile verdim ama son bir aydır 3 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım sürekli beni arıyor,bana mesajlar çekiyor,ama ben hiçbirşekilde cevaplamıyorum..,çünkü son ayrıldığımın ilişkimin etkisini halen atamadım üstünden..
o yuzden telefonlarına çıkmadım,attığı mesajlara hiçbirine cevap vermedim,ama bugun dayanamadım ve mesajına karşılık verdim,hayatımda biri olduğunu,beni bir daha rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim,oda buna karşılık benimle sadece arkadaş ve dost olarak görüşmek istediğini,sohbet etmek istediğini,ilişkiyi tekrardan başlatmak adına bir talebinin ve isteğinin olmayacağını söyledi..Ama ben ona güvenemıyorum,aşırı derecede sürekli araması,mesajlar çekmesi ve bu kadar ısrarcı olması,arkadaşca sohbet etmek için buluşmak istemesi olamaz..
Ben onu bir daha hayatıma sokmak istemiyorum,çünkü 3 yıl öncesinde çok problemler yaşadık onunla,benım istediğim gibi bir insan olamadı hiçbir zaman,ve oyuzden bitirmiştim bu ilişkiyi..Sizce arkadaşlar halen neyin peşinde olabilir,ne yapmaya çalışıyor halen,bana bir fikir verin ne olur,kafam çok allak bullak...
((