Arkadaşlar Öncelikle Merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce çok yakın bir arkadaşımın aracılığı ile bir tanıştırılma olayı gerçekleşti niyet ve amaç belliydi açıkçası tanışırken..Bunun sonucunda tanışmış olduğun kişi ile mesajlaşmalarımız ve telefon ile konuşmalarımız başladı. 2 ay içinde o kadar güven ve huzur verdi ki gerçekten bir rüyada olduğumu ve doğru insanın o kişi olduğundan o kadar da emindim..Tüm kalbimi ve düşüncelerimi bende ona açtım..Hatta evden beni alırken annemle bile tanıştı eve kadar gelip o kadar ciddi olduğunu gösteriyordu..Bu sırada ben tabi ki gerçekten aşık oldum...
3 gün önce çok güzel bir haftasonu geçirdik beraber.. Herşey mükemmeldi..Akşam yemekleri sabah kahvaltıları tekrar akşam yemekleri..Pazartesi ise bir anda boom ilgi SIFIR aramak ise yok!! Ben aradım tabiki aşkım sevgilim noldu bir sey mı var ?? Ben seni birazdan arayım diyip tüm gün aramadı!! Ertesi gün tekrar ben aradım yine o kadar güven verdi ki böyle bir şeyin olmasına imkan dahi vermiyordum..Yok yine cevap red etti telefonumu daha sonra whtsupdan bir resim halen iş yemeğindeyim sabah da marmarise gidiyorum iş gezim var!!Bugün beyfendi marmariste hiç bir günaydın mesajı aramak yok !! Ben ise böyle bir şeyin olduğuna dahi inanamıyorum...Demek ki gerçekten sevmemiş..Hayatımda ilk kez böyle bir olay ile karşılaştım...Şuanda böyle biri ile yaşadığım 3 aya üzülüyorum bu şekilde duygularımı paylaşmamış olurdum..Çok ama çok üzgünüm sadece...