- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 34
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Kadın erkek farkı nereden geliyor sizin için merak ettim.Sizi üzmek hiç istemem ama kadınlar böyle seyleri öfkeyle söyleyeblir ama bı erkeğin söylememesi gerektiğini düşünüyorum.. eşinizle konuşun uyarın birdaha bu şekilde söylememesi gerektgini çok yalnıs buldum.
Eşim sinirlendiği zaman beni hayatinda istemediğini evden gitmemi istediğini söylüyor yani yuzume seni hayatimda istemiyorum diye acik acik söylüyor bende bunu ona sakinleşince bana karsi çok ağır laflar söyledigini bunlari haketmedigimi söylediğimde ise seviyorum ben seni bakma sen oyle soyledigime kizdigimdan soyluyorum sen sanki yapmiyormusun kizinca diyor sizce burada bir tuhaflık varmı? Bu adam neden böyle ani çıkışlar yapabiliyor gercekten sevmediginden mi yoksa öfke sorunumu var
Kadın daha duygusal bı varlık daha çok etkinelip duygularyla hareket ediyo. Daha duygusal konusmalr yapyo gerçekten öyle düşündüğü için değil yani. Erkekler daha gerçekçi dümdüzdr ne hissediyorsa gerçekten ona göre konuşr. Erkekler her zaman daha nazik düşünceli olmak zorunda. Bu konuda eşitliğe inanmyorum.Kadın erkek farkı nereden geliyor sizin için merak ettim.
Sinirlenmek böyle bir şey değil. Ağzımızda çıkan lafın nereye gittiğini düşünmeden gelişine böyle saldırganlaşıyorsak tedavi olmalıyız. Böyle bir şey sinirin altına saklanamaz, eşime hiçbir zaman bu lafları etmek aklımdan geçmez. Sinirimden kudursam da çıkmaz ağzımdanEşim sinirlendiği zaman beni hayatinda istemediğini evden gitmemi istediğini söylüyor yani yuzume seni hayatimda istemiyorum diye acik acik söylüyor bende bunu ona sakinleşince bana karsi çok ağır laflar söyledigini bunlari haketmedigimi söylediğimde ise seviyorum ben seni bakma sen oyle soyledigime kizdigimdan soyluyorum sen sanki yapmiyormusun kizinca diyor sizce burada bir tuhaflık varmı? Bu adam neden böyle ani çıkışlar yapabiliyor gercekten sevmediginden mi yoksa öfke sorunumu var
Evet aynen öyle bacım laf nereye gider diye asla düşünmez agzina geleni söyler sonrada bu laflari söyleyen sanki kendisi değilmiş gibi yok ben kizdigimdan söyledim der bende bunu hiç hazmedemiyorum yani kendimi böyle çıkmaz bi yolda gibi hissediyorum bu adamla sanki yaa karşındaki insan ne olursa olsun bir kadin ve senin eşin ne kadar kötü de olsa iyide olsa yinede bu kadar ağır sözlerde hani bulunmaz bi insanSinirlenmek böyle bir şey değil. Ağzımızda çıkan lafın nereye gittiğini düşünmeden gelişine böyle saldırganlaşıyorsak tedavi olmalıyız. Böyle bir şey sinirin altına saklanamaz, eşime hiçbir zaman bu lafları etmek aklımdan geçmez. Sinirimden kudursam da çıkmaz ağzımdan
Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diye bir söz var!Hala cocuksun sen.. cok lirik oldu sanırım.
Eşlerin birbirini evden kovmasi yanlis. Ancak ozellikle erkek, karisini evden kovmamali. Adam gidip bankta bile uyuyabilir, basina birsey gelmez, istemiyorsa kendisi gitsin. kadinin disarida basina gelecegi belli degil. Konu sahibinin geceyi gecirecek yeri, cebinde parasi var mi bilmiyorum ama yinede yanlis geliyor bana. Benim icinde boyle bir fark var, yazmak istedimKadın erkek farkı nereden geliyor sizin için merak ettim.
Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diye bir söz var!
Canimben bosandim aynisiidi hakaret vs vardi bosandimKınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diye bir söz var!
Olabilir siz boşandınız diye benim konumu alaya alıp küçümsemeniz gerekmiyor yada her hakarete uğrayan boşanmak zorundadır diye bir kural da yok davranışınız hiç hoş değil daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz mesela madem o kadar tecrübelisiniz bu konuda?Canimben bosandim aynisiidi hakaret vs vardi bosandim
Olabilir siz boşandınız diye benim konumu alaya alıp küçümsemeniz gerekmiyor yada her hakarete uğrayan boşanmak zorundadır diye bir kural da yok davranışınız hiç hoş değil daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz mesela madem o kadar tecrübelisiniz bu konuda?
Cocukda dusundugunu soyledim sinirlemi olmuş diye kendini teselli etme bicimin cocukca .gayet makul elestri.suan bile esinize kizginliginizi burdan cikariyorsunuz buda cocukca .adama deseydin kisi kinadigini yasamadan olmezmis diyeOlabilir siz boşandınız diye benim konumu alaya alıp küçümsemeniz gerekmiyor yada her hakarete uğrayan boşanmak zorundadır diye bir kural da yok davranışınız hiç hoş değil daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz mesela madem o kadar tecrübelisiniz bu konuda?
Ya bu senin ayni minvalde kacinci konun? Esinden ilk defa mi hakaret duydun tabi ki hayir. Kocani biz mi duzeltelim istiyorsun gelip burada cemkiriyorsun. Kadin diyor ki bosandim, sen bosanmayacaksin eski konundan biliyorum ama bazi kadinlar dik durabiliyor diye bu senin onlara cemkirebilecegin anlamina gelmiyor. Nasil bir olumlu yorum yapalim mesela? Madem esin bu madem bosanmayacaksin o zaman huyuna suyuna git otur madem baska ne diyelim istiyorsun? Burada ufacik seye verdigin tepkiyi esin hakaret ederken verebilsen zaten boyle dertlerin kalmaz dimi.şanmış olması dik durduğu anlamına gelmez bu bir ikin ayrıca sizde
Benim konum farklı hanimefendinin ne yasadigini nereden biliyim bilip bilmeden herşeye saçma sapan yorum getirmeyin ayrıca ben genel yazıyorum bana yazmak zorunda değilsiniz ki asıl siz boşyere çemkiriyorsunuz yazmak gibi bir zorunluluğunuz mu var?Ya bu senin ayni minvalde kacinci konun? Esinden ilk defa mi hakaret duydun tabi ki hayir. Kocani biz mi duzeltelim istiyorsun gelip burada cemkiriyorsun. Kadin diyor ki bosandim, sen bosanmayacaksin eski konundan biliyorum ama bazi kadinlar dik durabiliyor diye bu senin onlara cemkirebilecegin anlamina gelmiyor. Nasil bir olumlu yorum yapalim mesela? Madem esin bu madem bosanmayacaksin o zaman huyuna suyuna git otur madem baska ne diyelim istiyorsun? Burada ufacik seye verdigin tepkiyi esin hakaret ederken verebilsen zaten boyle dertlerin kalmaz dimi. Adam buldugu ilk firsatta al sunu gotur diye babani ariyor senin tek derdin sevip sevmemesi. Cok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?