- 5 Eylül 2018
- 98
- 124
- 3
- 35
- Konu Sahibi menekse1380
-
Canım ailesi bir kez bile hazırlamamış. Ama şimdi bana diyor hazırla çocuğum zayıflıyor diyeNiye kahvaltıya alıştırdınız ki ?
Annesi misiniz ?
Kalkamiyorum yorgunum deyip yatin. Öylede söyleniyor, böylede soylenecek...
Annesi dedi oğlum biraz daha uyursun diye. Onlara yaranmak için uyanırım anne ne sorunu ben götürmek istiyorum dedi ben şok oldumBoş verin. Sizi bahane edip erken kalkma işinden yırtmaya çalışıyor. Hiç kavga etmeyin. Hazırlayın kahvaltısını istediği zaman kalksın. Akşamdan hazırlayın ne giyecekse. Bana erken kalkmak eşinize de zor geliyor gibi geldi.
Hazirlama. Kardesine gitsin sabahın köründe. Gorumcen hazırlasın . Sonra da birlikte ise gitsinler.Canım ailesi bir kez bile hazırlamamış. Ama şimdi bana diyor hazırla çocuğum zayıflıyor diye
yürüyerek on beş dakikalık arabayla
Hayır bizde kalmıyor ama yakın oturuyoruz beş sokak var aramızda
çok saçma ya gerçekten bende kızdım. napacaksın bacım bunlar hep böyle. ben böyle bir konu yaşamadım ama bir gün kahvaltı kurmiyim evde kıyamet kopar. baslar söylenmeye k*çını dönüp uyuyorsun halbuki sadece bir gün kurmadım oda gerçekten hastaydm. bunlar böyle malesef kendi ailelerine başkalar bize başka. mesela evime gorumcelerm eltim geliyor sabah 6 da dikiyor beni. bir bakıyorum herkes uyuyor ya diyorum nolur bak herjes uyuyor uyanırlar beraber hazırlarız kızlarla diyorum yooookkkklk illaaaa ben kalkicammm hiç mi acıma yok bunlarda seni en iyi ben anlarimBana karşı bu sabahki iğrenç tavrı için sizce nasıl davranmalıyım? Eşine acımıyor ama ablasına 10 dakika için acıyor böyle bir erkek nasıl olabilir ?
Sizce bir saat evvel gidip bu kadar yakın mesafeye bırakması normal mi ? Yani daha 2 yıllık evli sayılırız Eşiyle oturup kahvaltı etmek varken ?Hazirlama. Kardesine gitsin sabahın köründe. Gorumcen hazırlasın . Sonra da birlikte ise gitsinler.
Kesinlikle sinirimden duvarı yumrukladım ağladım en sinir olduğum şey kıymet bilinmemesi. Bir şey diyip huzursuz ederse ablan hazırlasın kahvaltı edin diyeceğim
Gerçekten evlenmeyip ailemle kalmak isterdim. Sevmek yetmez derlerdi de inanmazdım.çok saçma ya gerçekten bende kızdım. napacaksın bacım bunlar hep böyle. ben böyle bir konu yaşamadım ama bir gün kahvaltı kurmiyim evde kıyamet kopar. baslar söylenmeye k*çını dönüp uyuyorsun halbuki sadece bir gün kurmadım oda gerçekten hastaydm. bunlar böyle malesef kendi ailelerine başkalar bize başka. mesela evime gorumcelerm eltim geliyor sabah 6 da dikiyor beni. bir bakıyorum herkes uyuyor ya diyorum nolur bak herjes uyuyor uyanırlar beraber hazırlarız kızlarla diyorum yooookkkklk illaaaa ben kalkicammm hiç mi acıma yok bunlarda seni en iyi ben anlarim
çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için tavsiyenize uymak için çabalayacağım teşekkürlerAy bi de ablası.
Bende küçük kız kardeşi falan diye düşünmüştüm.
Allah kolaylık versin vallahi nankör insanla uğraşmak çok zor.
Ama buna takılıp kendinize gününüzü zindan etmeyin.
bende öyle bacım. o kadar pismanliklarm varki. herşeyim dört dörtlük allaha şükür. ama napayım huzurum yok mutluluğum yok. en büyük pişmanlığım kaynanam la birlik oturmamGerçekten evlenmeyip ailemle kalmak isterdim. Sevmek yetmez derlerdi de inanmazdım.
Arabayı benim altınlarımla alıp eşekliği başkalarına yapıyor. Bundan sonra yok böyle5 sokak kaç dk yapıyor?
eşin akılsızın teki.
Rabbim kurtarsın canım ya. Gerçekten dua edeceğim inşallah bir an önce kendi evine çıkarsınbende öyle bacım. o kadar pismanliklarm varki. herşeyim dört dörtlük allaha şükür. ama napayım huzurum yok mutluluğum yok. en büyük pişmanlığım kaynanam la birlik oturmam((
Herkese zor gelir. Süre çok uzun. Kendi işi mi eşinizin.Annesi dedi oğlum biraz daha uyursun diye. Onlara yaranmak için uyanırım anne ne sorunu ben götürmek istiyorum dedi ben şok oldum
Evet sabah erken uyanmak gibi zorlu bir şeyi başarıyorsa bunlarıda pekala yapabilir. Çok teşekkür ederim ya çok iyi geldiniz gerçekten haddini bildirmenin tam günü oldu bugünBoyle adama kahvalti niye hazirliyosun. Benim erkek kardesim boyle yapsa hayatta istemezdim sanirim. Saglik sorunu olur kardesinin vs ok ama keyfi her sabah 1,5 saat niye erken kalkcan. Esinde kendi yesin gitsin madem. Bi tost yapip bi cay sallandirmak zor olmasa gerek:)
ben yeni evliyken kaynanam kayın babam birlik kalıyorduk. 1 sene sonra kayın babam vefat etti. onu o kadar çok seviyodim ki. her cuma gideriz mezarlığa. onun gibi kp yoktu öyle diyeyim. sabahın ilk ışıkların da giderdi bana bir sürü poşetlerle herşey alır gelirdi. o kadar iyiydi ji ama vefat etti. şimdi kaynanam benimle kalıyor. 3 gorumcem var yan binadalar. gerçekten onlar da çok iyiler en ufak bireylerini duymadim kaynım da eltimde çok çok iyiler. ama kaynanam çok fena çok. duaların için teşekkür ederim :)Rabbim kurtarsın canım ya. Gerçekten dua edeceğim inşallah bir an önce kendi evine çıkarsın
Yok bir şirkette yönetici. Şirketi resmen kendi açmış oluyor :) komik bir durumHerkese zor gelir. Süre çok uzun. Kendi işi mi eşinizin.
Eşin tavrına göre değişir o durum. Sizin eşiniz bariz haksız, af edersiniz öküzlük bu. Hem değmeyecek bir şey için fedakarlık bekle, hem de müteşekkir olacağına bağırıp çağır. Kız kardeşini götürüp götürmemek ona kalmış, o zaman başının çaresine de baksın bir zahmet. Eşiniz, canım sen o kadar erken kalkma, ben atıştırırım bir şeyler deseydi, her gün olmasa da arada kalkıp kahvaltı hazırlamak kendiliğinden içinizden gelirdi herhalde. Kardeş de sorun olmazdı o zaman, çünkü sizden bir beklentisi olmazdı.Çok doğru diyorsunuz bugünden sonra asla uyanmayacağım birlikte kahvaltı yapsın. Özür diledi sarıldı ama ben ezik biri değilim istediğinde bağırsın çağırsın bir özür dilesin bitti. Eşimin yaptığı herkese göre yanlış mı yoksa herkes abisi ablası için böyle fekarlık edip eşini karşısına alıp onu üzer mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?