Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Annesi dedi oğlum biraz daha uyursun diye. Onlara yaranmak için uyanırım anne ne sorunu ben götürmek istiyorum dedi ben şok oldum

Bana karşı bu sabahki iğrenç tavrı için sizce nasıl davranmalıyım? Eşine acımıyor ama ablasına 10 dakika için acıyor böyle bir erkek nasıl olabilir ?
çok saçma ya gerçekten bende kızdım. napacaksın bacım bunlar hep böyle. ben böyle bir konu yaşamadım ama bir gün kahvaltı kurmiyim evde kıyamet kopar. baslar söylenmeye k*çını dönüp uyuyorsun halbuki sadece bir gün kurmadım oda gerçekten hastaydm. bunlar böyle malesef kendi ailelerine başkalar bize başka. mesela evime gorumcelerm eltim geliyor sabah 6 da dikiyor beni. bir bakıyorum herkes uyuyor ya diyorum nolur bak herjes uyuyor uyanırlar beraber hazırlarız kızlarla diyorum yooookkkklk illaaaa ben kalkicammm hiç mi acıma yok bunlarda seni en iyi ben anlarim

Kesinlikle sinirimden duvarı yumrukladım ağladım en sinir olduğum şey kıymet bilinmemesi. Bir şey diyip huzursuz ederse ablan hazırlasın kahvaltı edin diyeceğim

Ay bi de ablası.
Bende küçük kız kardeşi falan diye düşünmüştüm.
Allah kolaylık versin vallahi nankör insanla uğraşmak çok zor.
Ama buna takılıp kendinize gününüzü zindan etmeyin.

Gerçekten evlenmeyip ailemle kalmak isterdim. Sevmek yetmez derlerdi de inanmazdım.

Ay bi de ablası.
Bende küçük kız kardeşi falan diye düşünmüştüm.
Allah kolaylık versin vallahi nankör insanla uğraşmak çok zor.
Ama buna takılıp kendinize gününüzü zindan etmeyin.
çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için tavsiyenize uymak için çabalayacağım teşekkürler

Gerçekten evlenmeyip ailemle kalmak isterdim. Sevmek yetmez derlerdi de inanmazdım.
bende öyle bacım. o kadar pismanliklarm varki. herşeyim dört dörtlük allaha şükür. ama napayım huzurum yok mutluluğum yok. en büyük pişmanlığım kaynanam la birlik oturmam((

Boyle adama kahvalti niye hazirliyosun. Benim erkek kardesim boyle yapsa hayatta istemezdim sanirim. Saglik sorunu olur kardesinin vs ok ama keyfi her sabah 1,5 saat niye erken kalkcan. Esinde kendi yesin gitsin madem. Bi tost yapip bi cay sallandirmak zor olmasa gerek:)

Koca kız kendi gider ama hadi abi yüreği falan filan diyelim e kendi kalksın gitsin size noluyor. Hazirlamayin kahvaltıyı gürültü yapıp uyandirirsada biraz sesi ol aşkım dersiniz orda bişeyler var ye dersiniz .alistirmayin bence böyle sanki çok kıymet bilmiş

Sen eşine sabah erken kalkmak ikimizi de geriyor birbirimizi kırıyoruz en iyisi ben artik kalkmayim de geceden bi kahvalti tabagi hazirla bi de sallama çay ohhh mis gibi yesin

Evet sabah erken uyanmak gibi zorlu bir şeyi başarıyorsa bunlarıda pekala yapabilir. Çok teşekkür ederim ya çok iyi geldiniz gerçekten haddini bildirmenin tam günü oldu bugün

Rabbim kurtarsın canım ya. Gerçekten dua edeceğim inşallah bir an önce kendi evine çıkarsın
ben yeni evliyken kaynanam kayın babam birlik kalıyorduk. 1 sene sonra kayın babam vefat etti. onu o kadar çok seviyodim ki. her cuma gideriz mezarlığa. onun gibi kp yoktu öyle diyeyim. sabahın ilk ışıkların da giderdi bana bir sürü poşetlerle herşey alır gelirdi. o kadar iyiydi ji ama vefat etti. şimdi kaynanam benimle kalıyor. 3 gorumcem var yan binadalar. gerçekten onlar da çok iyiler en ufak bireylerini duymadim kaynım da eltimde çok çok iyiler. ama kaynanam çok fena çok. duaların için teşekkür ederim :)

Eşin tavrına göre değişir o durum. Sizin eşiniz bariz haksız, af edersiniz öküzlük bu. Hem değmeyecek bir şey için fedakarlık bekle, hem de müteşekkir olacağına bağırıp çağır. Kız kardeşini götürüp götürmemek ona kalmış, o zaman başının çaresine de baksın bir zahmet. Eşiniz, canım sen o kadar erken kalkma, ben atıştırırım bir şeyler deseydi, her gün olmasa da arada kalkıp kahvaltı hazırlamak kendiliğinden içinizden gelirdi herhalde. Kardeş de sorun olmazdı o zaman, çünkü sizden bir beklentisi olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…