- 5 Eylül 2018
- 98
- 124
- 3
- 35
- Konu Sahibi menekse1380
-
Onlar bile fazla aslında böyle nankör birine değil mi ?Sen eşine sabah erken kalkmak ikimizi de geriyor birbirimizi kırıyoruz en iyisi ben artik kalkmayim de geceden bi kahvalti tabagi hazirla bi de sallama çay ohhh mis gibi yesin
Çok iyisiniz çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi yazdıklarınız. Vakit ayırmışsınız teşekkürlerEşin tavrına göre değişir o durum. Sizin eşiniz bariz haksız, af edersiniz öküzlük bu. Hem değmeyecek bir şey için fedakarlık bekle, hem de müteşekkir olacağına bağırıp çağır. Kız kardeşini götürüp götürmemek ona kalmış, o zaman başının çaresine de baksın bir zahmet. Eşiniz, canım sen o kadar erken kalkma, ben atıştırırım bir şeyler deseydi, her gün olmasa da arada kalkıp kahvaltı hazırlamak kendiliğinden içinizden gelirdi herhalde. Kardeş de sorun olmazdı o zaman, çünkü sizden bir beklentisi olmazdı.
:)))bir dahaki aklım olsa bende evlenmezdim .. maalesef
Kesinlikle a dan z ye kadar haklısınız tüm yazdıklarınızdaNe münasebet ablası için 1,5 saat erken kalkmak. Madem eşiniz böyle bir karar almış. Zorluklarına da kendisi katlanacak. Akşamdan sandviç hazırlasın, yanına alsın. Zaten işe de erken gidiyormuş nasılsa, orada yesin.
teşekkür ederim çok doğru söylediniz uygulayacağım bunlarıKoca kız kendi gider ama hadi abi yüreği falan filan diyelim e kendi kalksın gitsin size noluyor. Hazirlamayin kahvaltıyı gürültü yapıp uyandirirsada biraz sesi ol aşkım dersiniz orda bişeyler var ye dersiniz .alistirmayin bence böyle sanki çok kıymet bilmiş
Evet maalesef fazla.... bana kalirsa eşin bu erken kalkıp şirketi açma olayına fazla dayanamaz gibi geliyor o süre içinde ablasiyla ilgili bişey söyleme sadece birbirimizi kırıypruz de kalkmaOnlar bile fazla aslında böyle nankör birine değil mi ?
O zaman saçmalamış Eşiniz. Artık dönemezde. O yüzden sinirli. Siz sakin kalın. Sizi bahane etmesin. Oda çekiyor. Siz evdesiniz çalışan yorulan o. Çok aptalca bir karar.Yok bir şirkette yönetici. Şirketi resmen kendi açmış oluyor :) komik bir durum
Ay cok tatlısınız gercekten baya sinirlenmissiniz. Sizi gun icinde ararsa neden aramiyorsun napiyosun falan diye ya da aksam geldiginde bise derseBana karşı bu sabahki iğrenç tavrı için sizce nasıl davranmalıyım? Eşine acımıyor ama ablasına 10 dakika için acıyor böyle bir erkek nasıl olabilir ?
Bende bende.bir dahaki aklım olsa bende evlenmezdim .. maalesef
Arabayı benim altınlarımla alıp eşekliği başkalarına yapıyor. Bundan sonra yok böyle
bir dahaki aklım olsa bende evlenmezdim .. maalesef
Çok doğru diyorsunuz bugünden sonra asla uyanmayacağım birlikte kahvaltı yapsın. Özür diledi sarıldı ama ben ezik biri değilim istediğinde bağırsın çağırsın bir özür dilesin bitti. Eşimin yaptığı herkese göre yanlış mı yoksa herkes abisi ablası için böyle fekarlık edip eşini karşısına alıp onu üzer mi merak ettim
Benim esim genelde 5 gibi filan gider.. o saatte niye kalkayim yaa zaten bebeler uyutmuyo. Bu gece gittiginide duydum ustelik ondan once kalkmistim bugun cunku. Baxen kahvalti bile yapmaz zaten. Bana deseki kahvalti hazirla:)) mutfak sirtimda mi derim:)Evet sabah erken uyanmak gibi zorlu bir şeyi başarıyorsa bunlarıda pekala yapabilir. Çok teşekkür ederim ya çok iyi geldiniz gerçekten haddini bildirmenin tam günü oldu bugün
ben gerizekalı mıyım ne zaman kalkacağımı bilmiyorum derken neden ağzının payını vermediniz ? çok şımartmışsınız. bana öyle bagrınacak ben de hizmete devam edeceğim. buarada neden eşinizle konuşmuyorsunuz bu durumu normal bir zamanda. ama güzel bir tepki almayacaginiz kesin bu karakterdenMerhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Kahvaltisini hazirlama utusunu yapma giderken de yat uyu kalkma. Senin esin haketmiyor cunku yazik.Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?