Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Çok iyisiniz çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi yazdıklarınız. Vakit ayırmışsınız teşekkürler

Kesinlikle a dan z ye kadar haklısınız tüm yazdıklarınızda

teşekkür ederim çok doğru söylediniz uygulayacağım bunları

Yok bir şirkette yönetici. Şirketi resmen kendi açmış oluyor :) komik bir durum
O zaman saçmalamış Eşiniz. Artık dönemezde. O yüzden sinirli. Siz sakin kalın. Sizi bahane etmesin. Oda çekiyor. Siz evdesiniz çalışan yorulan o. Çok aptalca bir karar.
Sadece kendisi değil sizi de etkileyen bir karar. Tek vermemeliydi. Yine de siz kötü olmayın. O düşünsün.

Bana karşı bu sabahki iğrenç tavrı için sizce nasıl davranmalıyım? Eşine acımıyor ama ablasına 10 dakika için acıyor böyle bir erkek nasıl olabilir ?
Ay cok tatlısınız gercekten baya sinirlenmissiniz. Sizi gun icinde ararsa neden aramiyorsun napiyosun falan diye ya da aksam geldiginde bise derse
Gerizekali oldugum icin aklim ermiyor kusura bakma de
Onla birlikte yemek yeme. Ye kalk odana gec. Oda anlasın. Terbiyesiz adam

o bağırmadan sonra k.çını da yırtsa kahvaltı hazırlamayın
siz hazır komuta askeri gibi durduğunuz için kaybedersiniz
kötü davrandığında umrunda olmayacak ki geri adım atmasını öğrenmeeye başladın birkaç ay debelenir sonra geri adım atmayı öğrenir

Eşinize ekmek arası hazırlayın. Eve sallama çay alın. Hazırlasın beyzade. Siz bozmayın keyfinizi. Kavgada etmeyin. Sabahları gergin oluyoruz kurmayalım birbirimizi deyin. Ablası konusunda da bırakın çeksin cezasını. Abla kardeş onlar. Gerçekten takmayın.

kardeşini işe bırakmak isteyebilir bunda sorun yok ama size de hayatım uyanma sen ben simit yerim diyebilmeli.. eşinize uygun bir dille anlatın. görümceniz için kendi uykunuzdan vazgeçmeyin..

Evet sabah erken uyanmak gibi zorlu bir şeyi başarıyorsa bunlarıda pekala yapabilir. Çok teşekkür ederim ya çok iyi geldiniz gerçekten haddini bildirmenin tam günü oldu bugün
Benim esim genelde 5 gibi filan gider.. o saatte niye kalkayim yaa zaten bebeler uyutmuyo. Bu gece gittiginide duydum ustelik ondan once kalkmistim bugun cunku. Baxen kahvalti bile yapmaz zaten. Bana deseki kahvalti hazirla:)) mutfak sirtimda mi derim:)

Bir tabağa peynir zeytin koy onu da dolaba koy sabah kalksın yesin gitsin çayı da sallama içsin
İlla kalk diyorsa o tabağı masaya koy suyu kaynat yat kaçta kalkacağını biliyorsa kahvaltı hazırlamayı da biliyordur bence

ben gerizekalı mıyım ne zaman kalkacağımı bilmiyorum derken neden ağzının payını vermediniz ? çok şımartmışsınız. bana öyle bagrınacak ben de hizmete devam edeceğim. buarada neden eşinizle konuşmuyorsunuz bu durumu normal bir zamanda. ama güzel bir tepki almayacaginiz kesin bu karakterden

Kahvaltisini hazirlama utusunu yapma giderken de yat uyu kalkma. Senin esin haketmiyor cunku yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…