- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi menekse1380
-
Sabah erkenden uyanmak konusunda haklısınız. Fakat siz ev hanimiysaniz eşinize zevkle kahvaltı hazırlayıp ise öyle ugurlamalisiniz.Kahvaltı hazırlamaktan vazgeçmeyin. Her evin bir düzeni vardır.Canım ailesi bir kez bile hazırlamamış. Ama şimdi bana diyor hazırla çocuğum zayıflıyor diye
Ayrılmayın. Takmamayı öğrenin. Ben iki aydır eşimden ayrıyım. Takmamayı öğrenince her sorun çözülüyor.Sebepleri o kadar çok ki!! Ben bu adamlara ömür boyu yaparım beni de çok sever dediğim insan çok ama çok değişti. benimde illa ki hatalarım vardır. Ama birbirimiz için ideal eş değiliz sanırım. Ayrıl diyen olacak eminim ama 2 çocuk varken sadece kendini düşenemiyor insan..
Sizin diycektim yanlış olmuşZira eşinizin bir başkası için sizi erken saatte kalkmanızı istemesine hakkı yok.
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Sinirle yazdım olay yeni oldu o yüzden unutmuşum kusura bakmayın. Eşim böyle biri değildi derken zaten götürmeye iki haftadır başladı. Böyle biri olduğunu bilmiyordum diyeyim
Cocuklar cok mu küçük?? Üzücü bir durum pişmanlıkSebepleri o kadar çok ki!! Ben bu adamlara ömür boyu yaparım beni de çok sever dediğim insan çok ama çok değişti. benimde illa ki hatalarım vardır. Ama birbirimiz için ideal eş değiliz sanırım. Ayrıl diyen olacak eminim ama 2 çocuk varken sadece kendini düşenemiyor insan..
Cocuklar cok mu küçük?? Üzücü bir durum pişmanlık
Ayrılmayın. Takmamayı öğrenin. Ben iki aydır eşimden ayrıyım. Takmamayı öğrenince her sorun çözülüyor.
tabi ki normal değil.Sizce bir saat evvel gidip bu kadar yakın mesafeye bırakması normal mi ? Yani daha 2 yıllık evli sayılırız Eşiyle oturup kahvaltı etmek varken ?
Benim eşim bi keresinde demiştiki “ben ewlendigimden beri annem beni daha cok sewmeye başladı”Açıkçası eşim böyle biri değildi zaten tepki koyduğum için kavga ediyoruz bir haftadır evde huzur kalmadı. Bu erkekler neden evlenince aileleri değerli oluyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?