Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Canım ailesi bir kez bile hazırlamamış. Ama şimdi bana diyor hazırla çocuğum zayıflıyor diye
Sabah erkenden uyanmak konusunda haklısınız. Fakat siz ev hanimiysaniz eşinize zevkle kahvaltı hazırlayıp ise öyle ugurlamalisiniz.Kahvaltı hazırlamaktan vazgeçmeyin. Her evin bir düzeni vardır.

Sebepleri o kadar çok ki!! Ben bu adamlara ömür boyu yaparım beni de çok sever dediğim insan çok ama çok değişti. benimde illa ki hatalarım vardır. Ama birbirimiz için ideal eş değiliz sanırım. Ayrıl diyen olacak eminim ama 2 çocuk varken sadece kendini düşenemiyor insan..

Baska sorunlariniz var ama kahvalti olayi biraz bahaneniz gibi olmuş. Eğer eşiniz daha az uyumayı sorun yapmıyorsa ne hali varsa görsün. Eşiniz evden çıkınca uyumaya devam edin

Ayrılmayın. Takmamayı öğrenin. Ben iki aydır eşimden ayrıyım. Takmamayı öğrenince her sorun çözülüyor.

Reactions: bay
İyi de, kahvaltı bi ihtiyaçtır. Neden hazırlamayın diyosunuz ki. Eşlerin birbiri üzerindeki haklarına hiç girmiycem.
Hazırlayın ama onun gitmesine yakın bir saatte olsun.
Yani dediğiniz gibi görümceniz için kalkmayın, o konuda rahatsız oluyorsanız elbette tepkinizi gösterin. Zira eşinizin bir başkası için sizi erken saatte kalkmanızı istemesine hakkı yok.

Ben her sabah hazirliyorum eşime kahvalti 7de kalkip. Gec uyanmissak mutlaka evde yaptigim pogaca börek tarzi birsey oluyor yanina aliyor. Kahvaltisiz cikmaz evden. Yanina bir meyve almadan da cikmaz. Ben böyle mutluyum ama esim öyle bagirsa bana hem de baskasi icin kalk dese her sabah benim de sinirlerim bozulur. Yani burada kimse eşe kahvalti hazirlama demiyor bence. Böyle bir eşe kahvalti hazirlama diyor...

Ben senin yerinde olsam kapaklı kahvaltılıklardan alırım hazırlar geceden buzdolabına koyarım.
Sabah da dolaptan çıkarıp sallama çayını yapsın.
Görümcen için 1 saat az uyumayı göze alan bi zahmet kahvaltısı için de 5 dk fazla uğraşsın.
Kendi uykusundan feragat etmesi kendi bileceği iş ama seni uyandırması saçma.
Hele bana emrivaki yapacak hiç hazırlamam fazlaca inatçıyım sanırım ben.

Tabi ki haklısın. Yalnız, eşine "git ablanda yap kahvaltıyı" gibi şeylerle yaklaşma. Sen söyledikçe inat edecektir. Zaten eminim o da pişman olmuştur ablasını götürmekten. Ama size söyleyemiyordur. O yüzde sabahki tavrından dolayı kırgınlığını belirt, bu kadar erken kalkamam de. Kendi kahvaltısını kendisi hazırlasın, çocuk değil ya. İşe gidiyor diye siz hizmetçisi değilsiniz.

Hayatta bu kuraldır. ne kadar çok taviz verirseniz daha fazlasını isterler. Zevkle yaptığınız şeyler üzerinize görev olarak yapışır. Koca adam bırakın kendi ütüsünü kendi yemeğini hazırlasın. Alarmı kursun uyansın. Uyanamıyorsa geç kalır. Siz bakıcısı değilsiniz.

Sinirle yazdım olay yeni oldu o yüzden unutmuşum kusura bakmayın. Eşim böyle biri değildi derken zaten götürmeye iki haftadır başladı. Böyle biri olduğunu bilmiyordum diyeyim

Biraz daha mevsimin ilerleyen zamanında o saatlerde hava karanlık olacak.
Eğer güvenli bir muhitte oturmuyorsanız eşinizin yaptığını benim babam yada kardeşlerim de yapardı.
Aradaki fark bunun için eşlerine zulmetmezler.
Babam 55 yaşında evde sabahları kahvaltıyı o hazırlıyor. Okula giden kardeşlerime ve kendine.

Ya bu eşlerin aileleri ne kadar nankör ve yüzsüz oluyorlar.Ben şahsım adına hergün kardeşim beni işe götürmek istese kabul etmemmmm.Hem de evli çocuklu kardeşim.Empati sıfır işlerine nasıl geliyorsa öyle.Kahvalti falan hazırlama.Ben canım isterse hazırlıyorum yorgunsam geç yatıyorsam hazirlamiyorum.Gorumcende yapsın kahvaltıyı madem yüzsüzce kendini ise goturtuyorsa.Hic yuz verme hizmetcisi degilsin kimsenin.O senin icin ve ailen icin fedakarlik yapiyor mu yapmiyor.Benim görümce kişiside yakın oturuyor maalesef.İsi düştükçe arar abisini beni şuraya götür burdan getir.Carsidan şunu al çocukların kırtasiye eşyasını al.18 yaşında bulduğun koca bostan korkuluğumu ona yaptır ayak işlerini.Benim Kocam benimle çocuğuyla ilgilenmek zorunda ailesi biziz.Gorumce kişisi abim bana bakmak zorunda bi ihtiyacım olduğunda demistiŞimdi görüşmüyoruz şükür ki kırdığı ceviz bini aştı.Uzak ve mesafeli olmak en güzeli.

Cocuklar cok mu küçük?? Üzücü bir durum pişmanlık

Reactions: bay
Açıkçası eşim böyle biri değildi zaten tepki koyduğum için kavga ediyoruz bir haftadır evde huzur kalmadı. Bu erkekler neden evlenince aileleri değerli oluyor anlamıyorum
Benim eşim bi keresinde demiştiki “ben ewlendigimden beri annem beni daha cok sewmeye başladı”
Sanırım o yüzden karşılıklı birbirlerine düşkün oluyolar ewlenince
Ayy bilmiyorum belkşde baska sebebi vardır ama ben sekiz senedir cözemedim

Ne yapıyorsunuz da bu adamları bu kadar şımartıyorsunuz arkadaş? Hem kahvaltı hazırlayacağım hem hakaret edecek, o masayı kafasına geçiririm. Abla kardeş benciller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…