• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Siz benim hislerime tercüman gibisiniz..
Zaten ben çok daha önce farkına vardım dolduruşların, o dolduruşlara gelmiyorum çünkü insanlar bugün kara dediklerine yarın ak diyorlar.olan da bize oluyor. Artık kim kimin dolduruşuna gelirse gelsin ben sevgimin ve benim için herşeyi yapmaya hazır nişanlımlayım.
Farkediyorum annem de pişmanlıklarını belli ediyor zaten. Yazık ona da üzülüyorum yapma işte senin yanında hiçbir zaman hiçbir konuda yalnız bırakmayan kızın var.
İnsanın trilyonları da olsa, huzur olmadıktan sonra o bile yenmiyor tıpkı sizdeki örnek gibi..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Son cümleniz altın vuruş oldu.

o nedenle, cok cok pahali olan huzuru kacirmaya degmez.
ne demek.. inşaAllah yardimimiz olmustur.. dilerim cok mutlu olursun esinle, iki dunyada da..

Kendine güven ne olur. Güvenmezsen hic bir seyin altindan gelemezsin bu dünyada...

Çalışsa zaten maaş alacak ve evin kirası çıkıp geriye elinde az da olsa para kalmayacak mıydı? Annesinin yanında az da olsa hazır paradan yedi sonuçta değil Mi? Çalışmaması garibime gitti annen de bu konuya takılmış olabilir.

Çalışsa zaten maaş alacak ve evin kirası çıkıp geriye elinde az da olsa para kalmayacak mıydı? Annesinin yanında az da olsa hazır paradan yedi sonuçta değil Mi? Çalışmaması garibime gitti annen de bu konuya takılmış olabilir.
Eğer kıştan gitseydi kira doğalgaz gıda internet vs derken yaptığı hesaplara göre aynı hesaba gelecekti o yüzden hemen gitmek istemedi. Yani onun düşüncesi buydu. Annem buna takılmış olabilir tabiki de en başında konuşulup böyle anlaşıldı.
Neyseki iş buldu da eve yerleşti.

Eğer kıştan gitseydi kira doğalgaz gıda internet vs derken yaptığı hesaplara göre aynı hesaba gelecekti o yüzden hemen gitmek istemedi. Yani onun düşüncesi buydu. Annem buna takılmış olabilir tabiki de en başında konuşulup böyle anlaşıldı.
Neyseki iş buldu da eve yerleşti.
İş bulup eve yerleştiyse içine de her şey siniyorsa boşver gerisini.

İş bulup eve yerleştiyse içine de her şey siniyorsa boşver gerisini.
Herkes dört dörtlük olsun ister evlenirken herşeyini. Ama zamanla..
Biz nişanlımla tanıştığımızda birbirimize dediğimiz ilk cümlemiz; önce huzur'du.
Huzur olunca gerisi zaten geliyor.
Ne istersem o oluyor, istediğim ne varsa elinden geleni yapıyor. Böyle olunca gerçekten içime siniyor :KK51:

Back
X