- 28 Kasım 2015
- 22
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Thewalkingdead
-
taksiye bindiğinde tanımadığın adamın takside ne işi vardı ben onu anlamadım.
taksiyi durduğunda içinde o adam mı vardı desem ee taksi doluyken taksici neden dursun?çok karışık.ama eğer adamla barda tanışmış olma ihtimali yoksa bence karşı taraf haklı.Kız çok sarhosmuş buyuk ihtimalle o taksiye nasıl bindigini hatirlamiyo
Teşekkür ederim.Düşünmeden duramiyorum inanın.Kac gündür sabahliyorum.Çok zor seylermis bunlar.Geçmiş olsun...olan olmuş unut artık...cıkar anlatırsın derdini mahkemede...avukat tutmak zorunda degilsin belki de...en azindan o taksiden kendini kurtardın..belki de başına cok daha kötü birsey gelecekti...hukuk konularinda cok bilgim yok...olanlar konuyu okuduklarında seni aydınlatırlar heralde..
taksiyi durduğunda içinde o adam mı vardı desem ee taksi doluyken taksici neden dursun?çok karışık.ama eğer adamla barda tanışmış olma ihtimali yoksa bence karşı taraf haklı.
döv bari bu ne şiddet yahu.kız bile yaşadıklarından emin değilken sen nasıl bu kadar eminsin?barda tanıştıklarını nereden çıkardın öyle bişey dememişki.Cok basit nasıl anlamıyosun...kiz ablasi gittikten sonra barda biriyle tanisti ..cok sarhostu ...cocuk sarhoşlugundan faydalandı belki de onu evine goturmeye calisti taksiye bindirdi...kiz sarhos oldugundan dolayi buralari hatirlamiyo...bilinci taksideyken geldi o arada cocugu gorünce panik oldu...sonra da taksiyi durdurup indi ...gerisini anladıniz mi bari?
Bilmiyorum barda tanismisizdir belki de.İnanın o kısım bende yok.taksiyi durduğunda içinde o adam mı vardı desem ee taksi doluyken taksici neden dursun?çok karışık.ama eğer adamla barda tanışmış olma ihtimali yoksa bence karşı taraf haklı.
döv bari bu ne şiddet yahu.kız bile yaşadıklarından emin değilken sen nasıl bu kadar eminsin?barda tanıştıklarını nereden çıkardın öyle bişey dememişki.
bunu öğrenmen lazım bence.eğer barda tanıştıysanız bi şekilde haklı çıkarsın ama adam taksideyken sen taksiye bindiysen sonrada paniğe kapıldıysan adam haklı çıkar.barodan ücretsiz avukat talep ediliyor araştırdın mıBilmiyorum barda tanismisizdir belki de.İnanın o kısım bende yok.
bence başka bir sürü ihtimal var tabi aklımızı kullanırsak eğerki...Sinirli degilim cidden anlayip anlamadigini sordum....emoji kullanmadım ondan öyle gelmistir...bi yerden çıkarmadım zaten başka bi ihtimal yok ....
taksiyi durduğunda içinde o adam mı vardı desem ee taksi doluyken taksici neden dursun?çok karışık.ama eğer adamla barda tanışmış olma ihtimali yoksa bence karşı taraf haklı.
belki taksi barın önünde duruyordu önce adam bindi hareket etmedende bu arkadaş atladı taksiye.adam haksız olsa sanmıyorum dava açma cesaretini kendinde bulsun..neyse bakalımBak sen yukarda sormuşsun zaten taksi doluyken neden dursun?demek ki geriye tek bi ihtimal kalıyo
Taksideyken binmemisimdir ki indigim yer bara çok da yakın bi yer değildi.bunu öğrenmen lazım bence.eğer barda tanıştıysanız bi şekilde haklı çıkarsın ama adam taksideyken sen taksiye bindiysen sonrada paniğe kapıldıysan adam haklı çıkar.barodan ücretsiz avukat talep ediliyor araştırdın mı
Kusura bakmayın bu mesaj yazma çok da kolay bir şey degilmis.Alintilayamiyorum. Barda tanışmış olduğumuzu düşünüyorum.
taksideyken aklın yerine gelmiş ya,o an ne durumdaydı adam sana karşı.yani sana dokunuyor muydu?yoksa uzakta mı duruyordu?bide taksiciyi bulma şansın var mı?taksicide ifadeye çağırılmıştır belki diye soruyorumTaksideyken binmemisimdir ki indigim yer bara çok da yakın bi yer değildi.
Bi temas yoktu aramızda sadece yanımda oturuyordu.Taksici olduğu yerden ayrılmış.Karakoldayken çantama baktım telefonum yoktu.Taksici getirdi telefonumu.İfadesini verdi ama ben bilmiyorum.taksideyken aklın yerine gelmiş ya,o an ne durumdaydı adam sana karşı.yani sana dokunuyor muydu?yoksa uzakta mı duruyordu?bide taksiciyi bulma şansın var mı?taksicide ifadeye çağırılmıştır belki diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?