Gerçekten yardima ihtiyacim var

Thewalkingdead

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
22
0
1
32
Merhaba herkese.Uzun zamandır takip ettiğim siteye şimdi yazmak nasip oldu.Böyle bir konuyla giriş yapmak istemezdim.Biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Yaklaşık bir yıl önce ablamla eğlence mekanına gittik ve içkinin dozunu kaçırınca kavga ettik.Ben başka bir bara geçtim o da eve döndü.Tek başıma kalmamla ve kavganın etkisiyle daha çok içtim. Daha sonrasını pek hatırladığım soylenemez kendime gelmeye başladığımda taksideydim.Bardan cikmamin üzerinden fazla zaman gecmemisti bunu biliyorum.Takside yanımda bir çocuk vardı ve baktığımda tanımadığım biriydi panik yaptım taksiyi durdurup aşağı attım hemen kendimi. Karşıdan gelen bir kac çocuğa çocuğu tanimadigimi söyledim.Sonra itiş kakış oldu.Polisi aramalarını söyledim onlar da aradılar.Karakola gidip ifade verdik.İkimizde şikayetçi olmadık.Olan biteni anlattım. Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan idari para cezası kesilmiş tarafima.Bi kac gün önce e devletten baktığımda hakkımda kamu davası açıldığını öğrendim dava gerekçesi iftira.İfademde tacizden ya da tarafıma olan bi saldırıdan bahsetmedim olmayan biseyi anlatmadim.Sadece tanimadigimi korktugumu anlattım.Şu an düşünmekten gözüme uyku girmiyor.Aglamaktan gozlerim şişti.Çok zor günler geçiriyorum.Çocuğu zar zor instagramdan buldum ve davayı sordum o da mahkeme günü gelmeyeceğini ama şikayetçi olmadığını söyledi. Bana yardımcı olabilecek biri var mi?Bu durumu atlatmak için ne yapabilirim.Ya da en azından geceleri davayı düşünmeden uyumak için.Hep en kötü senaryolar aklımda.Hayatı kendime rezil ettim farkındayım. Avukat da tutamıyorum 5 kuruş param yok cebimde.Önerilerinizi bekliyorum.Sacmaladiysam kusura bakmayın aptal gibiyim kac gündür.

Geçmiş olsun...olan olmuş unut artık...cıkar anlatırsın derdini mahkemede...avukat tutmak zorunda degilsin belki de...en azindan o taksiden kendini kurtardın..belki de başına cok daha kötü birsey gelecekti...hukuk konularinda cok bilgim yok...olanlar konuyu okuduklarında seni aydınlatırlar heralde..

Teşekkür ederim.Düşünmeden duramiyorum inanın.Kac gündür sabahliyorum.Çok zor seylermis bunlar.

taksiyi durduğunda içinde o adam mı vardı desem ee taksi doluyken taksici neden dursun?çok karışık.ama eğer adamla barda tanışmış olma ihtimali yoksa bence karşı taraf haklı.

Cok basit nasıl anlamıyosun...kiz ablasi gittikten sonra barda biriyle tanisti ..cok sarhostu ...cocuk sarhoşlugundan faydalandı belki de onu evine goturmeye calisti taksiye bindirdi...kiz sarhos oldugundan dolayi buralari hatirlamiyo...bilinci taksideyken geldi o arada cocugu gorünce panik oldu...sonra da taksiyi durdurup indi ...gerisini anladıniz mi bari?

döv bari bu ne şiddet yahu.kız bile yaşadıklarından emin değilken sen nasıl bu kadar eminsin?barda tanıştıklarını nereden çıkardın öyle bişey dememişki.

döv bari bu ne şiddet yahu.kız bile yaşadıklarından emin değilken sen nasıl bu kadar eminsin?barda tanıştıklarını nereden çıkardın öyle bişey dememişki.

Sinirli degilim cidden anlayip anlamadigini sordum....emoji kullanmadım ondan öyle gelmistir...bi yerden çıkarmadım zaten başka bi ihtimal yok ....

Bilmiyorum barda tanismisizdir belki de.İnanın o kısım bende yok.
bunu öğrenmen lazım bence.eğer barda tanıştıysanız bi şekilde haklı çıkarsın ama adam taksideyken sen taksiye bindiysen sonrada paniğe kapıldıysan adam haklı çıkar.barodan ücretsiz avukat talep ediliyor araştırdın mı

taksiyi durduğunda içinde o adam mı vardı desem ee taksi doluyken taksici neden dursun?çok karışık.ama eğer adamla barda tanışmış olma ihtimali yoksa bence karşı taraf haklı.

Bak sen yukarda sormuşsun zaten taksi doluyken neden dursun?demek ki geriye tek bi ihtimal kalıyo

Taksideyken binmemisimdir ki indigim yer bara çok da yakın bi yer değildi.

Kusura bakmayın bu mesaj yazma çok da kolay bir şey degilmis.Alintilayamiyorum. Barda tanışmış olduğumuzu düşünüyorum.

Taksideyken binmemisimdir ki indigim yer bara çok da yakın bi yer değildi.
taksideyken aklın yerine gelmiş ya,o an ne durumdaydı adam sana karşı.yani sana dokunuyor muydu?yoksa uzakta mı duruyordu?bide taksiciyi bulma şansın var mı?taksicide ifadeye çağırılmıştır belki diye soruyorum

Bi temas yoktu aramızda sadece yanımda oturuyordu.Taksici olduğu yerden ayrılmış.Karakoldayken çantama baktım telefonum yoktu.Taksici getirdi telefonumu.İfadesini verdi ama ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…