Gerçekten -yardıma- ihtiyacım var

umutsuzvaka111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
26
2
1
merhaba bayanlar,
birazdan anlatıcaklarım gerçekten içinden çıkamadığım çaresiz kaldığım kendi başıma çözüme ulaşamadığım karmaşıklıklardan ibaret şimdiden okuyacağınız için teşekkür ederim. ciddi anlamda mantıklı ve samimi önerilerinize ve beni yargılamadan başka bir gözle konuya el atmanıza ihtiyacım var çünkü çevremden kimseye bu yaşadıklarımı açabilmiş değilim. 21 yaşındayım 5 yıldır bir ilişkim var. ilişkimiz süresince çoğu kez ayrıldık barıştık başladığımız yıllarda ikimizde çocuk sayılırdık tabi, insan o zamanlar neyin ne olduğunu iyi görememekle beraber çoğu kez hataya düşüyor bende bu kişiler arasındayım. erkek arkadaşımla 2.senemizde birlikte olduk bu benim çok istediğim bir durum değildi neden yaşadın diyeceksiniz haklısınızda ama zamanı geri almak mümkün değil. onunla o yıldan sonra ne kadar farklı kültürlerde ne kadar farklı hayat açılarımızın olduğumuzu anlamaya başladım aşırı kıskanç bir insan ben buna alıştım amenna dedim çoğu isteğine boyun eğdim. 3.senemiz içinde onun tarafından bu kıskançlığı yüzünden iki defa şiddet gördüm beni yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti yine kimselere birşey söylemedim şiddetin izlerini ailemden gizledim. bu yaşananlardan sonra erkek arkadaşlarım başta olmak üzere çoğu arkadaşımdan uzaklaştım çünkü onun kaprislerini yaşattıklarındansa herşeyden uzak kalmak benim için en mantıklı gelendi o zamanlar. ben bunlarla uğraşırken eğitim hayatım tepe taklak oldu ki ben azimli biriyimdir ailemin hayatımın iyi yerlere gelmesi hakkında büyük beklentileri var ve bu şansı bana sağlıyorlar ama ben bu seçimlerim yüzünden hep geriye düşüyorum herşeyden vazgeçiyorum istediğim yerlere gelemiyorum neden o benim elim ayağımı bağlıyor. insan olarak gerçekten iyi kalpli biri ama konu ben olduğumda çekilmez bir adam oluyor hele istemediği şeyler yaptığımda. kıyafetimden tutun ojeme makyajıma telefon rehberimdeki aile biriylerinin bulunmasını bile istemez her eline geçtiğinde siler herkesi annem babam ve onun numarası kalır çoğu kez kavga ettik ama bir şekilde o istediğini empoze ediyor nasıl biri olduğunu anlamanız için böyle detaya giriyorum. bunların yanında beni sevdiğini biliyorum beni mutlu etmek için herşeyi dener çabalar ama bu kötü huylarını bana yaşattıklarını hayattan kaybettiklerimi görmeden edemiyorum artık nefes alamıyorum bi markete çıkarken bile acaba nerden çıkıcak birşeyime karışıcak diye etrafıma baka baka yürür oldum. ailesiyle tanıştım annesi beni sevmedi ve istemiyor ama oğlu için -zoraki- kabullendiği gelin olucağım evlenirsek onlara açık saçık geliyorum. bu ikimizin arasında olan problemler bir yana annem onu istemiyor tabi bütün bunlardan habersiz sadece birbirimize uygun olmadığımızı ailelerimizin birlikte yapamayacağını onun ailesiyle zorlanacağımı düşünüyor ve onu haklı bulmayada başladım. ama erkek arkadaşımdan ne zaman ayrılmaya yeltensem ya kendine zarar veriyor ya yaşadıklarımızı aileme anlatmakla beni etrafa rezil etmekle tehdit ediyor hayatını bitiririm ailen bile olmaz yanında diyor ve elinde birşeyler de maalesef ki mevcut. ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum hayattan hiçbir tat almamaya başladım aileme tüm bu yaşadıklarımdan bahsetmem gerektiğini nolur söylemeyin onları böyle bir hayal kırıklığına uğratamam bunca zaman böyle bir insana da sırf onlar için katlandım ve katlanıyorum. benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız lütfen birşeyler söyleyin.. okuduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim..

1- Dayak yemişsin.
2-Cinsellikle tehdit edilmişsin.
3-Psikolojik şiddete her gün uğruyorsun, hayatın artık senin olmamaya başlamış. O yaşıyor, sen de onaylıyorsun.

Yukarıdaki 3 madde kabul edilemez, hiç oluru yok. Ne yap et, bu adamla evlenme diyorum. Evlenirsen balkona çıkarmaz bu adam seni. Günde de 3 öğün dayak yersin.
Ek olarak madem bu kadar muhafazakar bu adam ki ailesi de öyle diyorsun. Kız arkadaş edinecek kadar, yakınlaşacak kadar nasıl ileri gidebiliyor? Bunun neresi muhafazakarlık? Kendine muhafazakarlık bu...
Kıskançlık da değil yaptığı kıskanç adamların bile sınırı vardır güzelim. Bu hastalıklı bir ruh hali maalesef. Sen de aman canım sıkılmasın deyip istediklerini yerine getirdikçe, o da hakimiyet kurmuş, almış eline her şeyi at koşturuyor.

insan olarak gerçekten iyi kalpli biri ama

Bunu ne zaman soyleyeceksiniz diye bekledim. ..
Söylesin ailene yaşananları da ağzını burnunu kirsinlar onun.
Kendini çok akıllı saniyor.

Sende ömrün boyunca böyle bir hayat sürüp ezilmek assagilanmak istiyorsan onu iyi görmeye calismaya devam et.
He ben böyle hayat istemem diyorsan derhal terk et uzaklas ondan sana hiçbir Hayır gelmez

1- Dayak yemişsin.
2-Cinsellikle tehdit edilmişsin.
3-Psikolojik şiddete her gün uğruyorsun, hayatın artık senin olmamaya başlamış. O yaşıyor, sen de onaylıyorsun.

Yukarıdaki 3 madde kabul edilemez, hiç oluru yok. Ne yap et, bu adamla evlenme diyorum. Evlenirsen balkona çıkarmaz bu adam seni. Günde de 3 öğün dayak yersin.
Ek olarak madem bu kadar muhafazakar bu adam ki ailesi de öyle diyorsun. Kız arkadaş edinecek kadar, yakınlaşacak kadar nasıl ileri gidebiliyor? Bunun neresi muhafazakarlık? Kendine muhafazakarlık bu...
Kıskançlık da değil yaptığı kıskanç adamların bile sınırı vardır güzelim. Bu hastalıklı bir ruh hali maalesef. Sen de aman canım sıkılmasın deyip istediklerini yerine getirdikçe, o da hakimiyet kurmuş, almış eline her şeyi at koşturuyor.

onunla evlenmemin sonuçlarını bende nihayet görüyorum ama benim çekincem ondan nasıl kurtulmam gerektiği ailem kendi yaşadıklarımdan dolayı hatalarım yüzünden üzülmesine katlanamam, söylediklerinizde çok haklısınız...

bütün yorumlarınız için çok teşekkür ederim bir an önce kurtulmam gerektiğini biliyorum. ama bu konuda çıkış kapısı bulamıyorum. annemle tanışmak istiyor bugünlerde bunun herşeye çözüm olacağını öne sürüyor daha önceleri annemi bahane ederek ayrılmaya çalışmıştım işe yaramadı..

Bir de tehdit dedin mi orada duracaksın işte! Akıllı ve cesur kadınlar o tehditi alır, geri çevirir, o herifin ağzına sokar.

Lan ne demek özel anları gidip ailene anlatırım demek? İspatı var mı bunun? Sakın bana fotoğraf vs. var elinde deme!
Yoksa çok rahat inkar edilebilir çünkü. Ailenle ilişkin iyiyse mutlaka sana inanırlar, elin tehditçi serserisine değil.

Beni de dangalağın biri tehdit etmişti, olay cinsellik değildi de nihayetinde tehditti yani. O zaman küçüktüm biraz da, ailem erkek arkadaşımı duyarsa ne olur diye korkmuştum. Eh annem duydu, ben de ağladım, yalanladım, beni rahatsız ediyor dedim. Tehdit de etti dedim, annem az daha polise gidiyordu. O pisliğe de seni bir daha görürsem polise veririm demişti. :KK53:
Tek bildiğim korktukça azıyor bu tipler. Korkmayacaksın en başta. :işsiz:

Eğer ilişkiye ilk girdiğinizde reşit değilsen, o da reşitse ceza alır. Kolay değil öyle atıp tutmak.

• Beğen
Reactions: KV_
Bunu ne zaman soyleyeceksiniz diye bekledim. ..
Söylesin ailene yaşananları da ağzını burnunu kirsinlar onun.
Kendini çok akıllı saniyor.

Sende ömrün boyunca böyle bir hayat sürüp ezilmek assagilanmak istiyorsan onu iyi görmeye calismaya devam et.
He ben böyle hayat istemem diyorsan derhal terk et uzaklas ondan sana hiçbir Hayır gelmez

elbetteki böyle bir hayat istediğim birşey değil zaten ne kaybettiysem bu pollayannacılığım yüzünden olan oldu..
bu yaşananların ortaya dökülmesi durumunda sende bende mezara gideriz birşey olmaz diyip geçiştiriyor

Bir de tehdit dedin mi orada duracaksın işte! Akıllı ve cesur kadınlar o tehditi alır, geri çevirir, o herifin ağzına sokar.

Lan ne demek özel anları gidip ailene anlatırım demek? İspatı var mı bunun? Sakın bana fotoğraf vs. var elinde deme!
Yoksa çok rahat inkar edilebilir çünkü. Ailenle ilişkin iyiyse mutlaka sana inanırlar, elin tehditçi serserisine değil.

Beni de dangalağın biri tehdit etmişti, olay cinsellik değildi de nihayetinde tehditti yani. O zaman küçüktüm biraz da, ailem erkek arkadaşımı duyarsa ne olur diye korkmuştum. Eh annem duydu, ben de ağladım, yalanladım, beni rahatsız ediyor dedim. Tehdit de etti dedim, annem az daha polise gidiyordu. O pisliğe de seni bir daha görürsem polise veririm demişti. :KK53:
Tek bildiğim korktukça azıyor bu tipler. Korkmayacaksın en başta. :işsiz:

Eğer ilişkiye ilk girdiğinizde reşit değilsen, o da reşitse ceza alır. Kolay değil öyle atıp tutmak.
keşke yalanlayabilsem ama maalesef foto vs elinde var beni kahreden işi kaçışımı zorlaştıran hep bu oldu.. 17 yaşındaydım sanırım ilk yaşandığında.. hayatında benden başka kaybedecek birşeyi yok sanırım bu yüzden gözü bu kadar kara inanın bilemiyorum nasıl halledeceğimi

Ailene soylemesinden hic korkma. Evet duyunca sana mutlaka kizacaklardir ama bu adamla boyle 1000 gun aci cekmektense, ailenle yuzlesip sadece 1 gun aci cekersin. Secim senin canim benim.

Peki sen hangi yolu sececeksin? Ve daha da onemlisi bunu yapmaya cesaretin var mi?

keşke yalanlayabilsem ama maalesef foto vs elinde var beni kahreden işi kaçışımı zorlaştıran hep bu oldu.. 17 yaşındaydım sanırım ilk yaşandığında.. hayatında benden başka kaybedecek birşeyi yok sanırım bu yüzden gözü bu kadar kara inanın bilemiyorum nasıl halledeceğimi
Kızım ne diye fotoğraf çektirirsin ki? Neyin fantezisi bu... Ufff ayağına dolanacak tek şey bu :KK43:
Evet kaybedecek şeyi olmayan insanlar çok cesaretli olurlar.
Peki yavaşça kendinden soğutsan olmaz mı?
@Ayata gelsene bir :)

mantıklı bak kendinden soğut baskıcı davran asırı kıskanclık yap vs

Kızım ne diye fotoğraf çektirirsin ki? Neyin fantezisi bu... Ufff ayağına dolanacak tek şey bu :KK43:
Evet kaybedecek şeyi olmayan insanlar çok cesaretli olurlar.
Peki yavaşça kendinden soğutsan olmaz mı?

kendimden soğutmak için elimden gelen herşeyi denedim emin olun kendi başına benden vazgeçsin istedim birkaç kez pes eder gibi oldu yinede gitmedi

Back
X