Gerçekten -yardıma- ihtiyacım var

kendimden soğutmak için elimden gelen herşeyi denedim emin olun kendi başına benden vazgeçsin istedim birkaç kez pes eder gibi oldu yinede gitmedi
İstikrarla denemeye devam et bakalım.
Ya bir de o fotoğraflar neredeyse, telefonunda, pc'de vs. bulup yok edemez misin? Bunun bir yolu olmalı, araştırsana biraz.

Her ne olursa olsun ailen duyacak diye korkma
bir anne olarak cocugumun basina gelmesini istemem ama eger bir hata yaparsada ona sirt donmem bulundugu durumdan kurtulmasi icin elimden geleni yaparim
emin ol senin ailende boyle yapar,srn korktugun icin o kisiyi gozunde buyutuyorsun ama ailenle paylasirsan inan com rahatlayacaksin ve o kisinin nekadar aciz,korkak, adi,karaktersiz vs.oldugunu ve aslinda hic birsey yapamayacagini anlayacaksin

İstikrarla denemeye devam et bakalım.
Ya bir de o fotoğraflar neredeyse, telefonunda, pc'de vs. bulup yok edemez misin? Bunun bir yolu olmalı, araştırsana biraz.
telefonunda mevcut olduğunu biliyorum ama sildiğim an farkedicektir.
birkaç kez maillerine girip baktım haberi olmadan belki orada birşeyler bulurum diye ama yoktu.
bilgisayarda olup olmadığını bilmiyorum.

birkaç kez maillerine girip baktım haberi olmadan belki orada birşeyler bulurum diye ama yoktu.
o halde once pcsine bak sonra telden sil

Araştır bakalım, bilgisayarına da bak. Olmadı yardım al.
Kanıtı yok edersen, kaçışın kolay olur.

ya yok ettiğimi zannedip herşeye rest çektikten sonra karşıma çıkarlarsa en çok korktuğum şey bu..
polise gitmeyi bende düşündüm sizce reşit olduğum için tek başıma halledebilirim miyim ailem duymadan..
canımı bile tehdit ettiği mesajlar var ya ama şikayetten sonra bir şekilde kurtulur iyice bela olursa bana..

Sakin evlenme kendini mecbur hissetme belkide sadece kuru tehdittir ayrıca soylese bile ailene onunla evlenmendende kotu olamaz her gün dayak yiyecegine babandan bi kere ye atacak degilya seni şimdiden bunları yapabiliyosa evlenince daha fazlasina cesaret bulacak mutlu bi evlilik hayal etme bi an önce kurtul

ya yok ettiğimi zannedip herşeye rest çektikten sonra karşıma çıkarlarsa en çok korktuğum şey bu..
polise gitmeyi bende düşündüm sizce reşit olduğum için tek başıma halledebilirim miyim ailem duymadan..
canımı bile tehdit ettiği mesajlar var ya ama şikayetten sonra bir şekilde kurtulur iyice bela olursa bana..
resitsin ailen karısmasa da olur , hallet kardesim once sinsice halletmeye calıs en son care polise git . evine git . pcsini karısıtr , sonra telden sil

Daha çok küçüksün kardeşimle yasitsin bi an dusundumde o çocuğu elimden alamazlar korkunu bi kenara bırak güzel günlerini mahv etme okuluna bak bi an önce evlenince is sahibi olmamanin ne demek olduğu daha net anlasiliyo

Canım ne olursa olsun ailenden ne kadar korkarsan kork seni tek koruyabilecek kişilerde ailen seni ondan ancak onlar kurtarabilir eğer herşeyin daha kötüye gitmesini istemiyorsan ondan önce ailene sen anlatmalısin şimdiye kadar korktuğun için anlatamadığını şöyle belki başta koyabilirler ama zamanla herşey düzelir kimse evladına kıyamax ama el kıyar inşallah bir an önce kurtulursun allah yardimcin olsun

yanlış anlama ama nasıl fotoğraf var?
merak ediyorum çünkü ne gösterebilir ailene merak ediyorum.

tehdit mesajları falan varsa onları sakla. eğer ki ayrıldıktan sorna devam ederse sende polise gidersin. yukarda yazanlar olmuş zaten; reşit değildim beni zorladı desen bak bakalım nasıl korkucak. ay küfür edicem adi herif.
bi keresinde benimde eski sevgilim (bi kaç yıl önce) böyle bişey yapmıştı. yap dedim lan yapabiliyosan. tabiki yapmadı. onun elinde kanıt manıt yoktu ama hepsi blöf.

ailenin kızısın sen; biz nasıl diyoruz bazen ailemiz hakkında 'atsan atılmaz satsan satılmaz'. emin ol sende öylesin. hatanı anladıysan bu yeterli. tamam evet hayalkırıklığı olabilir ailen için ama şükretsinler ki yaşıyosun. insanların başına neler geliyo neler. Allah korusun.

son bir senedir deniyorum inanın olmuyor

Cnm aklıma bi fikir geldi bir yakininizin seni istediğini babanin da vermeye kararlı olduğunu söyle
Evlenmeyi kabul etmediğini sevdiğin olduğunu söylediğini fakat babanın onuda seni de gebertirim dediğini çaresiz kabul ettiğini soylesen
Anneme aramızda geçenleri de anlattım baban bulduğu yerde parçalar hemen ayrıl dedi desen?

Daha çok küçüksün kardeşimle yasitsin bi an dusundumde o çocuğu elimden alamazlar korkunu bi kenara bırak güzel günlerini mahv etme okuluna bak bi an önce evlenince is sahibi olmamanin ne demek olduğu daha net anlasiliyo

eğitimin ne denli önemli olduğunun farkındayım ama onunla uğraşmak mahvetti beni.. beş sene yaşamadımda 20 yıl yaşlandım desem yeridir

Canım ne olursa olsun ailenden ne kadar korkarsan kork seni tek koruyabilecek kişilerde ailen seni ondan ancak onlar kurtarabilir eğer herşeyin daha kötüye gitmesini istemiyorsan ondan önce ailene sen anlatmalısin şimdiye kadar korktuğun için anlatamadığını şöyle belki başta koyabilirler ama zamanla herşey düzelir kimse evladına kıyamax ama el kıyar inşallah bir an önce kurtulursun allah yardimcin olsun

annemde yüksek tansiyon problemi var annanemi de bu yüzden kaybetmiştik bunları anlatmam çok ama çok büyük bir yıkım olucak onlara kıyamıyorum bilmiyorum yaşadıklarımı anlatmam çok zor bütün bu olanlara sırf onlar için göz yumdum karşılarına geçipte herşeyi anlatıcak gücü bulamıyorum.. güzel dileklerin için çok teşekkürler... inşallah..

yanlış anlama ama nasıl fotoğraf var?
merak ediyorum çünkü ne gösterebilir ailene merak ediyorum.

tehdit mesajları falan varsa onları sakla. eğer ki ayrıldıktan sorna devam ederse sende polise gidersin. yukarda yazanlar olmuş zaten; reşit değildim beni zorladı desen bak bakalım nasıl korkucak. ay küfür edicem adi herif.
bi keresinde benimde eski sevgilim (bi kaç yıl önce) böyle bişey yapmıştı. yap dedim lan yapabiliyosan. tabiki yapmadı. onun elinde kanıt manıt yoktu ama hepsi blöf.

ailenin kızısın sen; biz nasıl diyoruz bazen ailemiz hakkında 'atsan atılmaz satsan satılmaz'. emin ol sende öylesin. hatanı anladıysan bu yeterli. tamam evet hayalkırıklığı olabilir ailen için ama şükretsinler ki yaşıyosun. insanların başına neler geliyo neler. Allah korusun.

söylemesi zorda nü halim var.. tehdit mesajlarını saklıyorum olaki bir gün lazım olur diye... elinde birşey olmasaydı blöf der geçerdim siz şanslıymışsınız yada benim hatama düşmemişsiniz demek daha doğru tabiki..

öyle sıkışıp kaldım ki insan bazen daha kötüsünü yaşamayı bile yeğliyor bu duruma düşmektense..

Back
X