Gerçekten yorulduğumu hissettim..

Anne baba ayrı ikiside evli, yani şimdi iki tarafta ayrılmama katiyyen karşı. Hala dönmedim ama yarın birgün göndereceğini söylüyor iki tarafta.
Çok zor Bi durumdayım geçiyor mu bu zamanlar? Ömrümün sonuna kadar bu duygularla yaşayacakmış gibi hissediyorum

Herkesin yaşadığı süreç kendine hastır.
Gelipte 20 yaşında gencecik bir kadına yok ailene karşı gelemedin bilmem ne diye yazınca ne oluyor cidden merak ediyorum.
Yardım edip ,destek sağlamış mı oluyorsunuz ?
Yaptığınız şey gerçekleri söylemek değil , kanayan yarayı daha da deşmek.
Konu sahibi hayatta her şey insan için. Ben düşüncenizi zor ama gerçekleşebilir buldum.
İnşallah rabbim yardımcınız olur. Asla vazgeçmeyin lütfen.

Yaşın daha genç. Hayallerin için zorlu bir yol seni beklese de pes etme derim. Çabuk meslek elde edinebileceğin bir bölümü hedefleyebilirsin. Ayrıca sana ayrılma diyen ailen acaba kendileri ne diye boşanmış. Madem evlilik yürütmek mecburi kendileri devam etselermiş. Herşey gönlünce olsun.

En dogru karari vermissin

Seni anlıyorum canım sorumsuz kocaya katlanmak çok zor sen kaynananlamı oturuyodun

Amin inşAllah
Seni anlıyorum canım sorumsuz kocaya katlanmak çok zor sen kaynananlamı oturuyodun
Hayır benm sorunum eşimleydi dayak aldatma yok diye de önemsiz görüyor herkes,
Her şeyden önce eşime sevgi hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…