• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GERÇEKTEN YORULDUM

canım yaptılar ameliyattan önce de hep 0.10 çıkardı 2 çıktı bu sefer. Hala da ağrılarım var. Akşam yine bi gidiyim diyorum hastaneye ama doktor da pek ilgili degil ki taburcu olurken bile ağrım var dedim dokundu karnima birsey yok deyip taburcu etti sagolsun

Kan testi 5in altindaysa hamile değilsin canım. 1 2 farketmez.

Yahu ameliyat olmuşsunuz o kadar testler yaptırmışsınız daha ne hamileliği diyorsunuz : ) Takıntı yapmışsınız iyice.

canım çok sağol ama bu şişlik geçmesi gerektiği yerde daha da şişiyor. Delirmek uzereyim açıkçası. Allahım yardım et.

Şişiyorsa ya sorun vardır ya da gazdir. Bu arada kasik bolgende kipirti falan olmaz 2 aylık hamileyken canım :) o tarz bişey demissin mesajlarinda. O kipirti ben de "kesinlikle" gaz varken oluyor. Ve yine kesinlikle Hamileyken öyle bişey olmadi. Ayrica düşük yaptigimda doktorum çıkan sonucu bile soylemedi 5in altında diye sadece negatif dedi.
Hiç boşuna telas etme kan testi kesin sonuç.

Şişiyorsa ya sorun vardır ya da gazdir. Bu arada kasik bolgende kipirti falan olmaz 2 aylık hamileyken canım :) o tarz bişey demissin mesajlarinda. O kipirti ben de "kesinlikle" gaz varken oluyor. Ve yine kesinlikle Hamileyken öyle bişey olmadi. Ayrica düşük yaptigimda doktorum çıkan sonucu bile soylemedi 5in altında diye sadece negatif dedi.
Hiç boşuna telas etme kan testi kesin sonuç.
çok teşekkür ederim yazdiklariniz için ama gerçekten çok rahatsız oluyorum ve korkuyorum inanin ne yapacağımı bilmiyorum bugün yine doktora gidicem. Inşallah bir an önce geçer insallah

Ya Allah aşkına ne hamilesi? Ameliyat olmuşsun o ameliyat olmasan önce kaç çesit test yapıyorlar çıkardı o zaman. Sen psikolojik olarak öyle sanıyorsun.

Back
X