Ameliyattan önce gittim fakat yine gitmem iyi olacak sanırım cevap için teşekkürlerBukadar korkacağına bi jinekoğa gitsen bizden daha yardımcı olur sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyattan önce gittim fakat yine gitmem iyi olacak sanırım cevap için teşekkürlerBukadar korkacağına bi jinekoğa gitsen bizden daha yardımcı olur sana
canım yaptılar ameliyattan önce de hep 0.10 çıkardı 2 çıktı bu sefer. Hala da ağrılarım var. Akşam yine bi gidiyim diyorum hastaneye ama doktor da pek ilgili degil ki taburcu olurken bile ağrım var dedim dokundu karnima birsey yok deyip taburcu etti sagolsun
canım çok sağol ama bu şişlik geçmesi gerektiği yerde daha da şişiyor. Delirmek uzereyim açıkçası. Allahım yardım et.Kan testi 5in altindaysa hamile değilsin canım. 1 2 farketmez.
niye deliriyorsun hala hamıleyım dıyemı düşünüyorsuncanım çok sağol ama bu şişlik geçmesi gerektiği yerde daha da şişiyor. Delirmek uzereyim açıkçası. Allahım yardım et.
canım çok sağol ama bu şişlik geçmesi gerektiği yerde daha da şişiyor. Delirmek uzereyim açıkçası. Allahım yardım et.
çok teşekkür ederim yazdiklariniz için ama gerçekten çok rahatsız oluyorum ve korkuyorum inanin ne yapacağımı bilmiyorum bugün yine doktora gidicem. Inşallah bir an önce geçer insallahŞişiyorsa ya sorun vardır ya da gazdir. Bu arada kasik bolgende kipirti falan olmaz 2 aylık hamileyken canım :) o tarz bişey demissin mesajlarinda. O kipirti ben de "kesinlikle" gaz varken oluyor. Ve yine kesinlikle Hamileyken öyle bişey olmadi. Ayrica düşük yaptigimda doktorum çıkan sonucu bile soylemedi 5in altında diye sadece negatif dedi.
Hiç boşuna telas etme kan testi kesin sonuç.
rezene icmiyorum ama yürüyüş yapıyorumrezene cayi iciyor musunuz , yuruyus yapiyor musunuz ?
EyvallahBence hamilesin kendine artik iyi bakman lazim
![]()