Oncelikle merhaba. Kızlar 2 ay önce bi ilişki yasamistim. Üstüne ilaçlarla vs stres ile korku ile 2 kere adet oldum defalarca kan testi yaptırdım hersey negatif tamam buraya kadar herşey normal. Sonra karnim sis gibi hissetmeye başladım ve cok fazla karın ve Kasık ağrım olmaya başladı 4 gece acile gittim sürekli gaz vs dediler 5 gün apandisit diye apar topar ameliyat oldum. Ameliyattan çıktıktan sonra kendime geldim vs uyudum uyandım sabah bir baktım karnim davul gibi doktora söyledim tuvalete çıkınca geçer dedi neyse 1 gün oldu yok 2 gün oldu yok bu sırada hala hastanedeydim. Afedersiniz en son lavman yapıldı yine yok akşamına bir lavman daha yine olmadı. Neyse doktor beni birsey yok yürüyüş yap diye taburcu etti. Bugün ameliyattan sonra 4. gün az da olsa tuvalete çıkıyorum fakat karnimdaki şişlik hala ayni sanki aksine büyüyor. ACABA? diyorum. 2 ay önceki ilişki ile alakali bir durum olabilir mi? bu olaya çok kafamı takmistim zaten. Böyle bişey olabilir mi kızlar? apandisit ameliyatı olup da böyle şişlik yaşayan oldu mu? Hamilelik olabilir mi? Allah korusun..